Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

U21 izlases pussargs Kiriļins pārceļas uz Slovākiju

U21 izlases pussargs Kiriļins pārceļas uz Slovākiju
Andrejs Kiriļins
Foto: Māris Greidāns

Latvijas U21 futbola izlases pussargs Andrejs Kiriļins parakstījis līgumu ar Slovākijas augstākās līgas klubu "Vion".

19 gadus vecais Andrejs Kiriļins "Vion" pievienojās februāra sākumā, panākot vienošanos par pārbaudes laiku. Šodien Kiriļina aģents Dmitrijs Hohlovs vēstīja, ka pussargs paliks Slovākijas klubā. Pagājušajā gadā Kiriļins pārstāvēja "Jelgavu", piedaloties 24 Virslīgas spēlēs.

"Vion" vēl nav ziņojis par Latvijas pussarga līgumu, bet Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka vienošanās noslēgta līdz šīs sezonas beigām. Vasarā līgumam iespējams arī pagarinājums.

Zlate Moravces "Vion" pēc 19 spēļu kārtām ieņem 10. vietu 12 komandu konkurencē ar 20 punktiem. Slovākijas čempionāts pēc ziemas pārtraukuma atsāksies februāra beigās.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/DHohlovs
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +2 [+] [-]

, 2015-02-18 19:58, pirms 9 gadiem
Liepāja-Jelgava-Slovākija. Labi karjera attīstijusies un galvenais, ka vēl pats galīgi jauns!

  +4 [+] [-]

, 2015-02-18 21:42, pirms 9 gadiem
fredijs48 rakstīja: Liepāja-Jelgava-Slovākija. Labi karjera attīstijusies un galvenais, ka vēl pats galīgi jauns!
Rīga-Liepāja-Jelgava-Slovākija

     [+] [-]

, 2015-02-18 22:17, pirms 9 gadiem
Nu super! Kiriļina pāreju uz ārzemēm šoziem nebiju gaidījis, bet vienmēr prieks, ka jauns un talantīgs spēlētājs nokļūst augstākā līmenī. Tagad tik jācenšas pēc iespējas labāk izmantot radušos iespēju!

     [+] [-]

, 2015-02-18 22:22, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Nu super! Kiriļina pāreju uz ārzemēm šoziem nebiju gaidījis, bet vienmēr prieks, ka jauns un talantīgs spēlētājs nokļūst augstākā līmenī. Tagad tik jācenšas pēc iespējas labāk izmantot radušos iespēju!
SVK čempis ir augstākā līmenī ,apstākli būs labāki,bet ne jau nu SVK 10 klubs būs spēcīgāks par JEL-2014!
Tiesa čalis jauns,loti perspektīvs,un visas iespējas kāpt augstāk!

     [+] [-]

, 2015-02-19 07:27, pirms 9 gadiem
Jelgava šosezon spēlēs eirokausos,bet Vion cīnīsies par tiesībām palikt Slovākijas augstākā līgā.Tā kā tiešām jautājums,vai tas ir paaugstinājums?Vienīgi būs vinnējis infrastruktūras,skatītāju un ar visu pārējo ap futbola saistītām lietām.Nu vienalga,jānovēl ,lai viss izdodās un varbūt ,ja labi sevi parādīs, tiks kāda spēcīgākā klubā.