Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Šteinbors pagarina līgumu ar "Arka" uz vēl diviem gadiem

Rolands Eliņš

Oficiāli: Šteinbors pagarina līgumu ar "Arka" uz vēl diviem gadiem
Pāvels Šteinbors. Foto: Arka Gdynia

Latvijas futbola izlases vārtsargs Pāvels Šteinbors noslēdzis jaunu vienošanos ar Polijas klubu Gdiņas „Arka”, kas paredz viņa palikšanu komandā līdz 2022. gada vasarai.

Pāvelam Šteinboram bija līgums ar „Arka” līdz šī gada vasarai, un poļu mediji vēsta, ka vasarā klubam būtu iespēja līgumu pagarināt uz vēl vienu gadu. Šteinbors pats intervijā reģiona sporta izdevumam „Trojmiasto.pl” gan norādīja, ka tas neko daudz nenozīmēja, jo „neviens klubs nevar noturēt sastāvā spēlētāju, kurš tur negrib spēlēt”.

Šteinbors intervijā norādīja, ka jau iepriekš runājis ar kluba vadību par algas paaugstinājumu un ka tikusi panākta mutiska vienošanās par jaunu līgumu.

Jauno līgumu „Arka” oficiāli apstiprināja šovakar, pavēstot, ka „Šteinbors ir īsta kluba leģenda un ticis iekļauts kluba visu laiku simboliskajā izlasē). Ar Šteinboru noslēgts līgums līdz 2022. gadam.

Šteinbors spēlē „Arka” rindās kopš 2016. gada un aizvedis klubu līdz Polijas kausa iegūšanai, kā arī diviem Polijas Superkausiem. Šosezon „Arka” nespēlē pārāk sekmīgi, taču ar Šteinbora palīdzību komanda spēja rudens sesiju pabeigt ar astoņiem punktiem četrās spēlēs un 13. vietu līgā, un Polijas mediji tieši Šteinboru vērtē kā vienu no labākajiem vārtsargiem līgā. Šteinbors par paveikto 2019. gadā izpelnījās arī Latvijas mediju atzinību, tiekot atzīts par gada futbolistu (LFF savas balvas ieguvēju vēl nav paziņojusi).

Latvijas futbola leģionāru loku šodien papildinājis arī Eduards Emsis, 23 gadus vecais Latvijas pussargs, kurš iepriekšējo sezonu pavadīja „Jelgavā”, bet pirms tam spēlēja „Mettas” sastāvā. Emsis pievienojies Armēnijas klubam „Noah”, kas iepriekšējā sezonā ieņēma astoto vietu vietējā čempionātā, bet šīs sezonas vidūs atrodas sestajā pozīcijā desmit komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
Arka Gdynia S.S.A. Oficjalny Serwis Internetowy...
https://sport.trojmiasto.pl/Kandyda...