Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra oficiāli pievienojas Ukrainas trešajai spēcīgākajai komandai

Ints Megnis
Ints Megnis

Dubra oficiāli pievienojas Ukrainas trešajai spēcīgākajai komandai
Kaspars Dubra jaunās komandas kreklā. Foto: fco.com.ua

Latvijas futbola izlases kapteinis Kaspars Dubra piektdien oficiāli noslēdzis līgumu ar Ukrainas komandas "Oleksandriya", kas pagājušajā sezonā nacionālajā čempionātā palika vien aiz grandiem Doņeckas "Shakhtar" un Kijevas "Dynamo", līdz ar to šoruden spēlēs UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

28 gadus vecais centra aizsargs sezonu sāka Kazahstānas vienībā Pavlodaras "Irtysh", kas piedāvāja visizdevīgākos līguma nosacījumus. Dubra piedalījās 12 mačos, pēdējo aizvadot 16. jūnijā, un pēc tam līgums tika lauzts. Augusta sākumā tika vēstīts, ka viņš karjeru turpinās "Oleksandriya" rindās, tomēr līgums oficiāli noslēgts vien tagad, jo visu laiku tika gaidīta darba vīza.

Šīs sezonas ievadā "Oleksandriya" Ukrainas čempionātā aizvadījusi trīs spēles un izcīnījusi tikai vienu uzvaru, ar trim punktiem ieņemot desmito vietu 12 komandu vidū.

Nākamā spēle tai paredzēta svētdien viesos Zaporožjē pret Luhanskas "Zorya".

190 centimetrus garais aizsargs karjeras laikā pārstāvējis arī "Skonto", "Olimpu", "Ventspili", Polijas klubu Bitomas "Polonia" un Baltkrievijas klubu Barisavas BATE, bet pagājušajā gadā Dubra spēlēja RFS komandā, iegūstot Virslīgas bronzas medaļas.

2010. gadā viņš kļuva par Latvijas čempionu "Skonto" sastāvā, bet 2013. un 2014. gadā - "Ventspils" rindās. 2015. un 2016. gadā Dubra BATE sastāvā kļuva par Baltkrievijas čempionu. Latvijas izlases rindās Dubra spēlē jau kopš 2010. gada, kopumā viņš ir piedalījies 33 spēlēs un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
https://fco.com.ua/news/vitayemo-u-...

View this post on Instagram

✍🏻🇺🇦🇱🇻⚽️✊🏻

A post shared by Kaspars Dubra (@kasparsdubra) on Aug 16, 2019 at 5:33am PDT

     [+] [-]

, 2019-08-16 23:49, pirms 5 gadiem
... bijušais izlases keps...
😥