Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešs kļūst par Krievijas otrās līgas kluba vēsturē pirmo leģionāru

Ints Megnis
Ints Megnis

Kamešs kļūst par Krievijas otrās līgas kluba vēsturē pirmo leģionāru
Vladimirs Kamešs. Foto: Zigismunds Zālmanis

Latvijas futbola izlases pussargs Vladimirs Kamešs piektdien noslēdzis līgumu ar Krievijas otrās spēcīgākās līgas komandu "Chayka", turklāt kļuvis par tās vēsturē pirmo leģionāru.

Kamešs 1997. gadā dibinātajai un Rostovas apgabalā bāzētajai komandai pievienosies treniņnometnē Spānijā. Šobrīd tā ar 36 punktiem 25 spēlēs kopvērtējumā ieņem devīto vietu. Turnīrs pēc ziemas pārtraukuma atsāksies 9. martā.

Kamešs tieši pirms gada pievienojās citai šīs līgas komandai Habarovskas SKA, bet vasarā atgriezās Latvijā un papildināja "Riga" rindas, kurai palīdzēja gan sekmīgajā Eiropas kampaņā, gan cīņā par valsts čempionu titulu. Kamešs laukumā izgāja septiņās Virslīgas spēlēs, kurās pamanījās tikt pie četriem brīdinājumiem.

Savulaik Kamešs spēlējis arī Krievijas Premjerlīgā, kad 2013. gada ziemā no "Liepājas metalurga" pārgāja uz Permas "Amkar", kā sastāvā gada laikā kaimiņvalsts augstākajā līgā viņš aizvadīja 17 spēles, no kurām pamatsastāvā sāka trīs. Tāpat viņš spēlējis arī Krievijas komandās Ņižņekamskas "Neftehimik" un Krasnojarskas "Yenisey", Polijas vienībā Ščecinas "Pogon" un dzimtās Liepājas komandās.

Pērn Kamešs atkal kļuva par stabilu Latvijas izlases spēlētāju. Kopā valstsvienībā viņš aizvadījis 24 spēles un guvis divus vārtus, no kuriem vienus pērn oktobrī pret Izraēlu.

     [+] [-]

, 2020-02-15 11:54, pirms 4 gadiem
Karjera tik uz leju, vairs nekas no vina tur nebus, bet kautkadu naudu vel nopelnis, darot to kas patik!

  +1 [+] [-]

, 2020-02-15 12:15, pirms 4 gadiem
Vai tik šis nav tas gadījums, kad varētu attiecināt leģionāru limita pacelšanu virslīgā.. Tā varētu par normālu naudu Rīgas "lielklubos" spēlēt par Latvieti...

  +3 [+] [-]

, 2020-02-15 12:34, pirms 4 gadiem
haha reklāma super

  +3 [+] [-]

, 2020-02-15 13:04, pirms 4 gadiem
Kā jūs nesaprotat,ka leģionāru limita pacelšana nu nekādi nav saistīta ar Latvijas futbola līmeņa pacelšanu,bet alkatīgo un naudas kāro cilvēku t.i. lff vadības vēlmi vairāk piebāzt kabatas! Kas šeit raksta komentārus atbalstam?! Var divreiz minēt: un tie ir aģenti,kuri darbojas futbolistu pirkt un pārdot jomā, un ar lff saistītie,korumpētie darboņi,kuriem patiesībā uz Latvijas futbolu un vēl jo vairāk uz Latvijas futbolistiem ir maigi sakot "uzspļaut" Ja tu nēesi pietuvināts lff vai vismaz nelaizi viņiem zābakus,tad vari par futbola attīstību,līmeņa celšanu un vēlmi tajā darboties aizmirst!!! ...jā un vēl te daži sāks piesaukt Anglijas Premjerlīgu,Vācijas Bundeslīgu u.t.t.,cik tur daudz melnīši spēlē un vēl vens zin ko,lai tikai attaisnotu savu naudas kāri! Attopieties: Latvija ir maza valsts un nevajag gribēt uzlēkt augstāk par savu pēcpusi,bet rūpēties par savējiem,spēlēt gribošiem,kuriem acis deg šodien,nevis likt pagaidīt pārs gadus,kamēr vēlme pazudīs,jo jaunieši neredz nekādu cerību šajā korumpētā futbola LFV un LFF.

     [+] [-]

, 2020-02-15 13:04, pirms 4 gadiem
Maikl30 rakstīja: Karjera tik uz leju, vairs nekas no vina tur nebus, bet kautkadu naudu vel nopelnis, darot to kas patik!
Nu gan mullkkiibu sarunaaji.
Pashlaik top 3 speeleetaajs izlasee. Rus2 liiga ir 5x labaaka par LV Virsliigu un taam Pol2 miskasteem. Rus2 ir milziiga konkurence un tur halavas nav...

     [+] [-]

, 2020-02-15 13:59, pirms 4 gadiem
Life,varu tikai Tev piekrist par naudas kārajiem futbola darboņiem. Mans kaimiņš strādā sporta skolā, un tur saņemta Izgl,ministrijas , sporta funkcionāra Severa parakstīts papīrs,kurš ved iznīcībā daudzus sporta veidus ,tai skaitā futbolu.Tur minētās prasības nav izpildāmas Latvijā. Bērnu skaits esot jāpalielina......Kā ??? Severs viņus uztaisīs , vai no Ķīnas jāaizņemas??? Lietderīgāk būtu no Ķīnas pārņemt korumpantu prēmēšanas metodes....

     [+] [-]

, 2020-02-15 14:54, pirms 4 gadiem
Life rakstīja: Kā jūs nesaprotat,ka leģionāru limita pacelšana nu nekādi nav saistīta ar Latvijas futbola līmeņa pacelšanu,bet alkatīgo un naudas kāro cilvēku t.i. lff vadības vēlmi vairāk piebāzt kabatas! Kas šeit raksta komentārus atbalstam?! Var divreiz minēt: un tie ir aģenti,kuri darbojas futbolistu pirkt un pārdot jomā, un ar lff saistītie,korumpētie darboņi,kuriem patiesībā uz Latvijas futbolu un vēl jo vairāk uz Latvijas futbolistiem ir maigi sakot "uzspļaut" Ja tu nēesi pietuvināts lff vai vismaz nelaizi viņiem zābakus,tad vari par futbola attīstību,līmeņa celšanu un vēlmi tajā darboties aizmirst!!! ...jā un vēl te daži sāks piesaukt Anglijas Premjerlīgu,Vācijas Bundeslīgu u.t.t.,cik tur daudz melnīši spēlē un vēl vens zin ko,lai tikai attaisnotu savu naudas kāri! Attopieties: Latvija ir maza valsts un nevajag gribēt uzlēkt augstāk par savu pēcpusi,bet rūpēties par savējiem,spēlēt gribošiem,kuriem acis deg šodien,nevis likt pagaidīt pārs gadus,kamēr vēlme pazudīs,jo jaunieši neredz nekādu cerību šajā korumpētā futbola LFV un LFF.
Visu šo daudzi nesaprot, un pat vel tēlo baigos biznesmeņus.