Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Zommers pagarina līgumu Parmā, E.Višņakovs lūkojas Anglijas virzienā

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Zommers pagarina līgumu Parmā, E.Višņakovs lūkojas Anglijas virzienā
Kristaps Zommers
Foto: parmacalcio1913.com

Latvijas U-21 izlases vārtsargs Kristaps Zommers noslēdzis jaunu trīs gadu līgumu ar Itālijas "Lega Pro" jeb trešās spēcīgākās līgas klubu "Parma Calcio 1913". Savukārt jaunu darba vietu meklē vairāki citi Latvijas futbolisti.

19 gadus vecais Kristaps Zommers Parmā pamatvārtsarga lomā aizvadīja jau pagājušo sezonu, palīdzot komandai triumfēt savā D sērijas grupā un pakāpties uz Lega Pro (agrāk - C sērija) jeb trešo spēcīgāko Itālijas līgu. Zommers, kurš jūnija sākumā debitēja Latvijas U-21 izlasē, ar klubu pagarinājis līgumu uz nākamajām trijām sezonām, Sportacentrs.com šodien apstiprināja futbolists. Nesenajā intervijā Zommers atklāja, ka savulaik slavenā Parmas kluba mērķis ir pēc iespējas ātrāk atgriezties A sērijā un ka pēc pagājušās sezonas kluba vadība devusi mājienu, ka Zommers pamatvārtsarga pozīcijā sāks arī jauno sezonu Lega Pro līgā.

Tikmēr Eduards Višņakovs (26), kurš iepriekšējās sezonas otrajā pusē praktiski netika pie spēles laika Beļģijas augstākās līgas klubā "Westerlo", varētu tikt īrēts Anglijas League One jeb trešās stiprākās līgas klubam "Bradford City". Beļģu plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka Višņakovs uz Angliju jau bija aizbraucis dažu dienu ilgās pārbaudēs un lēmums par iespējamo īri gaidāms tuvākajā laikā.

29 gadus vecais Aleksandrs Fertovs atrodas jauna kluba meklējumos pēc tam, kad beidzies līgums ar Polijas augstākās līgas vienību "Korona" un abas puses nav vienojušās par sadarbības turpināšanu, vēsta poļu mediji.

Polijā, visticamāk, nepaliks arī Igors Tarasovs, kurš līdz šim pārstāvēja "Jagiellonia", taču karjeru varētu turpināt Skotijas Premjerlīgas klubā "Hamilton", kuru jau pārstāv aizsargs Antons Kurakins. Savukārt ukraiņu prese jau pirms laba laika vēstīja, ka aizsargs Vitālijs Jagodinskis varētu atstāt Kijevas "Dynamo" sistēmu un doties Rietumeiropas virzienā, tomēr jaunumu par 24 gadus vecā Latvijas izlases kandidāta nākotni pagaidām nav.

Izmantotie resursi:
Westelse spits Visnakovs test bij Bradford |...
2x45.info
Ягодинскис близок к уходу из «Динамо»

  -1 [+] [-]

, 2016-07-14 00:54, pirms 8 gadiem
Bēdīgi ka Latvijas izlases špileriem jādodas uz Anglijas 3.līgu vai arī Skotijas viduvējībām... Cerams Zommers ar Parma uz BSerie tiks