Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis dodas uz Krievijas Premjerlīgu, Višņakovam uzvara

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jagodinskis dodas uz Krievijas Premjerlīgu, Višņakovam uzvara
Vitālijs Jagodinskis
Foto: dynamo.kiev.ua

Krievijas Premjerlīgas pēdējās vietas īpašniecei Samaras "Krylya Sovetov" pievienojies Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Jagodinskis. Tikmēr Polijā un Šveicē bez vārtu guvumiem palika uzbrucēji Eduards Višņakovs un Artūrs Karašausks.

Polijas Ekstraklasē trešo uzvaru astoņās spēlēs izcīnīja "Ruch", kas izbraukumā ar 2:1 pieveica Vroclavas "Slask", tiekot garā arī kopvērtējumā un tagad ieņemot devīto vietu 16 komandu konkurencē. Rezultātu pirmā puslaika izskaņā atklāja Pjotrs Cvelongs, kurš 52. minūtē arī dubultoja pārsvaru. Pagājušo sezonu pavadot Vācijas otrajā Bundeslīgā, viņš neguva nevienus vārtus.

Uzvarētāju rindās starta sastāvā devās un 83 minūtes laukumā pavadīja uzbrucējs Eduards Višņakovs, kura pārstāvētā komanda izdarīja 11 sitienus, tomēr vārtu rāmī trāpīja vien trīs. Tas bija viņa pirmais mačs Polijā šajā sezonā, jo to 26 gadus vecais futbolists sāka Beļģijā, pārstāvot "Westerlo". Pagājušajā sezonā Višņakovs "Ruch" rindās sešās spēlēs iesita trīs vārtus.

Šveices pēc spēka otrajā līgā trešo neveiksmi septiņās spēlēs cieta "Wil 1900", kas viesos ar 0:3 piekāpās "Winterthur". Pirmajā puslaikā iespēju izvirzīt savu komandu vadībā neizmantoja maķedonietis Samirs Fazili, kurš neiesita 11 metru soda sitienu, un pēc trešajiem ielaistajiem vārtiem viņš tika noraidīts.

52. minūtē laukumā devās Artūrs Karašausks, kad viņa pārstāvētā komanda atradās iedzinējos ar vienu vārtu deficītu, bet nākamo sešu minūšu laikā tika ielaistas vēl divas bumbas. Trīs mačos, visos laukumā nākot uz maiņu, uzbrucēja kontā viens vārtu guvums.

Tikmēr Krievijas Premjerlīgas klubam Samaras "Krylya Sovetov" pievienojies Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Jagodinskis, kurš aizvadījis treniņu kopā ar visu komandu. 24 gadus vecais futbolists līdz šim bija brīvais aģents, bet pirms tam pārstāvēja Kijevas "Dinamo" otro komandu un Ukrainas klubu "Hoverla".

Jagodinskis, kurš Latvijas izlasi pārstāvējis desmit spēlēs, gatavojas kopā ar komandu septītās kārtas spēlei pret Maskavas CSKA, kuru pārstāv pussargs Aleksandrs Cauņa. Krievijas galvaspilsētas komanda atrodas otrajā vietā, kamēr Samaras "Krylya Sovetov" ir pēdējā 16 komandu konkurencē, sešās spēlēs divreiz cīnoties neizšķirti un ciešot četras neveiksmes, ielaižot sešus un iesitot tikai divus vārtus.

     [+] [-]

, 2016-09-12 22:57, pirms 8 gadiem
52. minūtē laukumā devās Artūrs Karašausks, kad viņa pārstāvētā komanda atradās iedzinējos ar vienu vārtu deficītu, bet nākamo sešu minūšu laikā tika ielaistas vēl sešas bumbas.

Njā

  +1 [+] [-]

, 2016-09-12 23:02, pirms 8 gadiem
Kas par bumbām tika ielaistas?

     [+] [-]

, 2016-09-12 23:38, pirms 8 gadiem
Viestards rakstīja: 52. minūtē laukumā devās Artūrs Karašausks, kad viņa pārstāvētā komanda atradās iedzinējos ar vienu vārtu deficītu, bet nākamo sešu minūšu laikā tika ielaistas vēl sešas bumbas.

Njā
Divas bumbas. Sešas sešās minūtēs maz vai ir iespējams ielaist

  +2 [+] [-]

, 2016-09-12 23:44, pirms 8 gadiem
Prieks, ka Jagodinskim beidzot izdevies atrast klubu. Bija cerība, ka dosies uz rietumiem, bet skaidrs, ka RPL ir labs līmenis un nav 1. līga kā vairumam. Ņemot vērā, ka klubs ir pēdējā vietā, jācer, ka tiks spēlēt un arī izlasei tas ļoti nāktu par labu. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-13 09:36, pirms 8 gadiem
Jā, nu tik būs.

Un kas sekos? Kļūšana par pamatsastāva vērtību? Jeb īre uz pirmās līgas apakšdaļu? NU kas ticamāk?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja