Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovska un Šabalas komandas pārņem vadību Polijas 1. līgā

Andrejs Siliņš

Gutkovska un Šabalas komandas pārņem vadību Polijas 1. līgā
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Bruk-Bet Termalica Nieciecza

Sestdien spēles dažādās Eiropas līgās aizvadīja vairāki Latvijas futbolisti. Polijas Ekstraklasē zaudējumu piedzīvoja Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka".

Trešo zaudējumu pirmajās četrās jaunās sezonas spēlēs piedzīvoja Latvijas izlases vārtsarga Pāvela Šteinbora pārstāvētā Gdiņas "Arka", kas viesos ar 0:2 piekāpās "Zaglebie". Šteinbors, kā ierasts, sargāja savas komandas vārtus, bet kapitulēja 3. un 65. minūtē. "Arka" ar vienu punktu pēc četrām spēļu kārtām ir pēdējā 16. vietā Polijas Ekstraklasē.

Polijas 1. līgā otro uzvaru trīs spēlēs izcīnīja Valērija Šabalas pārstāvētā "Legnica", kas ar 2:1 mājās pārspēja "Chrobry". Šabala, tāpat kā pirmajās divās spēlēs, arī šodien devās laukumā pamata sastāvā, bet otrā puslaika laikā tika nomainīts. Savukārt "Termalica" mājās ar 2:0 sakāva "Zaglebie", tiekot pie trešās uzvaras trīs spēlēs, līdz ar to tabulā komanda ir pirmajā vietā, kamēr Šabalas "Legnica" ir otrā. Vladislavs Gutkovskis "Termalica" rindās šodien nospēlēja pirmās 78 mača minūtes.

Lietuvas A līgā Viktora Dobrecova trenētā Klaipēdas "Atlantas" spēlēja neizšķirti 1:1 izbraukumā Viļņā pret "Riteriai". Devids Dobrecovs laukumā bija visu maču, bet Ņikita Juhņevičs palika rezervē. "Atlantas" ar 16 punktiem 19 spēlēs ieņem sesto vietu astoņu komandu konkurencē.

  -1 [+] [-]

, 2019-08-10 23:19, pirms 5 gadiem
Prieks ka Šabalas un Gutkovska komandas ir top 2 abas, Cerams abi tiks uz augstāko līgu

     [+] [-]

, 2019-08-11 08:54, pirms 5 gadiem
Kur šabalam vārti? Jau vecums ļauj spēlēt augstākā līmenī

     [+] [-]

, 2019-08-11 17:07, pirms 5 gadiem
Varēja arī pieminēt, ka Šabalam briesmīgi izniekota iespēja gūt vārtus, kur komandas biedrs skaisti izgāja aizsargiem cauri un bumbu uz kājas uzlika
https://gfycat.com/pl/femalechiefda...