Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbors noslēdzis līgumu ar Ekstraklases jaunpienācēju

Šteinbors noslēdzis līgumu ar Ekstraklases jaunpienācēju
Pāvels Šteinbors
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

30 gadus vecais Latvijas futbola vārtsargs Pāvels Šteinbors karjeru turpinās Gdiņas "Arka" komandā, kas aizvadītajā sezonā uzvarēja Polijas 1. līgā un nākamsezon spēlēs Ekstraklasē jeb augstākajā līgā.

Līgums ar Pāvelu Šteinboru noslēgts līdz 2017. gada 30. jūnijam ar iespēju pagarināt kontraktu vēl uz vienu sezonu.

Vārtsargs iepriekš jau ir spēlējis Polijā. Laika posmā no 2013. līdz 2015. gadam Šteinborgs pārstāvēja Zabžes "Gornik" komandu, kurā tagad spēlē Mārcis Ošs, Ekstraklases čempionātā aizvadot 54 mačus. Pagājušajā sezonā viņš spēlēja Kipras klubā Larnakas "Nea Salamis", iegūstot sesto vietu 12 komandu konkurencē.

Pirms pārcelšanās uz Poliju Šteinbors spēlēja DĀR, bet vēl pirms tam pārstāvēja "Liepājas metalurgu", Virslīgas čempionātā aizvadot 53 spēles. Karjeras sākumā Šteinbors spēlēja "Skonto" rindās, trīsreiz kļūstot par Latvijas čempionu, bet tad pārcēlās uz FK "Jūrmala".

Šteinbors ir aizvadījis dažas spēles Latvijas jauniešu izlasēs, bet 2015. gada rudenī viņš, dodoties laukumā uz maiņu Ziemeļīrijā, piedzīvoja debiju nacionālajā izlasē.

Izmantotie resursi:
arka.gdynia.pl

     [+] [-]

, 2016-06-10 22:51, pirms 8 gadiem
Labs vārtsargs. Cerams, ka sportiskā forma, ko bija ieguvis Polijā, atgriezīsies.