Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Pahars tikai pēc divām amatā pavadītām nedēļām pamet Itālijas D sērijas klubu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Pahars tikai pēc divām amatā pavadītām nedēļām pamet Itālijas D sērijas klubu
Marians Pahars. Foto: ACN Siena 1904

Tikai divas nedēļas pēc stāšanās galvenā trenera amatā Itālijas D sērijas komandu “ACN Siena 1904” pametis Marians Pahars. Vienība vēsta, ka lēmumu pieņēmis pats Pahars.

“Lēmumu pieņēma latviešu treneris, jo radušās sarežģītās situācijas dēļ viņš nevarēja strādāt optimālos apstākļos un sasniegt kluba mērķus. Gribam pateikt paldies Marianam Paharam par to, ka viņš uzņēmās saistības tik sarežģītā brīdī, kā arī par viņa doto pieredzējušo un profesionālo ieguldījumu,” teikts kluba publicētajā paziņojumā par šķiršanos no bijušā Latvijas izlases galvenā trenera.

Pahars D sērijas kluba “ACN Siena 1904” vadību uzņēmās tikai janvāra beigās. Viņa vadībā komanda paguva aizvadīt četras spēles, tiekot pie viena punkta. Trijos mačos Sjēnas komanda palika bez vārtu guvuma.

Pahars ir Daiņa Kazakeviča palīgs Latvijas valstsvienībā. Iepriekš arī pats Pahars trenēja izlasi, taču pēc graujoša zaudējuma Gruzijā pieņēma lēmumu par atkāpšanos no amata.

Jāpiezīmē, ka “ACN Siena 1904” iepriekš vajāja pamatīgas naudas problēmas, tāpēc starpsezonā to pārņēma Armēnijas invesotri no holdinga “Noah”. Kā zināms, šie paši investori gatavojas ienākt arī Virslīgā ar Jūrmalas “Noah”.

Nule kļuvis zināms, ka “Noah” komandu pulkam pievienojusies vēl viena vienība - Vācijas trešajā divīzijā spēlējošā “KFC Uerdingen”. Tādējādi Armēnijas investoriem tagad pieder Erevānas “Noah”, Jūrmalas “Noah”, “ACN Siena 1904”, kā arī “KFC Uerdingen”.

Izmantotie resursi:
https://www.acnsiena.it/marian-paha...
https://www.kfc-uerdingen.de/2021/0...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-10 13:47, pirms 3 gadiem
Viņa vadībā komanda paguva aizvadīt četras spēles, tiekot pie viena punkta. Trijos mačos Sjēnas komanda palika bez vārtu guvuma.

Gan jau vinju izmeta nevis vinjsh pats pameta

  +2 [+] [-]

, 2021-02-10 13:54, pirms 3 gadiem
Nebija neviena savējā kurš ''piesegtu''.

  +2 [+] [-]

, 2021-02-10 15:17, pirms 3 gadiem
Labs, ne mums spēlētāji, ne treneri var kur ārzemēs noturēties. Un mēs te runājam par 4.līgu...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-10 17:34, pirms 3 gadiem
Galvenā nelaime ir komandas investoros "Noah", kuri grib sapelnīt ar futbolu naudu , bez vajadzīgajiem ieguldījumiem .Kaut nu ļoti labvēlīgās LFF attieksmes dēļ (saņēma privātas iemaksas), nesačakarētu mūsu čempionātu.

  -1 [+] [-]

, 2021-02-10 18:00, pirms 3 gadiem
Tas nekas. Vēl jau var mēģināt pastrādāt ar augstākminēto Vācijas joberlīgas klubu “KFC Uerdingen”. Varbūt šos pacels līdz Bundeslīgai.

     [+] [-]

, 2021-02-10 19:32, pirms 3 gadiem
Tas nav nopietni - tie armēņi pazudīs tikpat ātri, cik uzradās. Ar futbolu kā tādu tam ir mazs sakars. Visticamāk - mazgātāji.