Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Indriksons: "Gorkšs kandidēs uz LFF prezidenta amatu"

Rolands Eliņš

Indriksons: "Gorkšs kandidēs uz LFF prezidenta amatu"
Kaspars Gorkšs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Šodien notiekošajā LFF kongresā Guntis Indriksons publiski apliecināja, ka izlases kapteinis Kaspars Gorkšs nākamajās vēlēšanās kandidēs uz LFF prezidenta amatu.

Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs pavasarī pauda savu kritiku Latvija futbolā notiekošajam un abiem LFF prezidenta amata kandidātiem – Guntim Indriksonam un Krišjānim Kļaviņam. Plašu reakciju izpelnījās arī Kļaviņa paustais piedāvājums Gorkšam kļūt par LFF ģenerālsekretāru un Indriksona aicinājums uz diskusiju, kuras dēļ Indriksons devās uz Gorkša kluba mājvietu Prāgu.

Savā uzrunā šodien notiekošajā LFF kongresā Indriksons īpaši uzsvēra, ka pēdējā laikā uzsācis sarunas ar izlases kapteini Kasparu Gorkšu un uzskata viņu par atbilstošu LFF prezidenta amatam nākotnē, turklāt Gorkšs esot viņam apliecinājis savu vēlmi tuvākajā nākotnē pēc futbolista karjeras beigām kļūt par LFF prezidentu. Tāpat arī tika piesaukti Jura Laizāna un Gunta Blumberga vārdi, taču Indriksons uzsvēra, ka viņa izvēlētais kandidāts tik un tā būs jāapstiprina kongresam.

Indriksons norādīja, ka Gorkšs piekritis kandidēt nākamajās vēlēšanās, kas paredzētas pēc četriem gadiem, taču Indriksona atkāpšanās gadījumā notiks ārkārtas kongresā. „Gorkšs ir piekritis un kandidēs nākamajās vēlēšanās, kad būs beigušās darba attiecības ar Prāgas 'Dukla". Iemesls, kāpēc viņš nekandidē jau tagad, ir tas, ka viņš ļoti grib spēlēt izlasē nākamajā ciklā. Esmu drošs, ka viņš un Verpakovskis ir tie cilvēki, kuri spēs vest Latvijas futbolu uz priekšu," sacīja Indriksons.

Indriksons norādīja, ka „Liepājas” prezidents un bijušais Latvijas līderis Māris Verpakovskis piekritis sadarbībai ar Gorkšu, kad viņš pieteiks savu kandidatūru LFF prezidenta amatam. Savukārt otrs pašreizējais LFF prezidenta amata kandidāts Kļaviņš uz paziņojumu par Gorkša kandidēšanu atbildēja ar: „Vēl otrdien ar viņu runāju, un tie ir meli.”

34 gadus vecais Gorkšs Latvijas izlases sastāvā aizvadījis 66 spēles un ir ilggadējs tās kapteinis. Viņš pārstāvējis vairākus Anglijas klubus, spēlējis arī Zviedrijā un Kiprā, šobrīd pārstāv Prāgas „Dukla” Čehijas augstākajā līgā. Gorkšs divreiz atzīts par Latvijas gada futbolistu.

Indriksona uzrunas fragments par Kasparu Gorkšu

  +6 [+] [-]

, 2016-04-29 18:25, pirms 8 gadiem
Kaspars pats par to zin?

     [+] [-]

, 2016-04-29 18:35, pirms 8 gadiem
Ar Verpi vares cinities par troni..

  -1 [+] [-]

, 2016-04-29 18:36, pirms 8 gadiem
Shenker rakstīja: Kaspars pats par to zin?
kaspars ar māri jau sen to zin
Plus visās lielajās latvijas sporta federācijās ir riktīgā ģedofščina, jācērt tās pūķu galvas nost sākot ar kirovu tad indriksonu

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 19:18, pirms 8 gadiem
Vaņins tagad mums tāds pusdarbnieks.

  +5 [+] [-]

, 2016-04-29 19:31, pirms 8 gadiem
Mežeckis teica, ka jābūt 14 tituliem , lai pretendētu..

  +2 [+] [-]

, 2016-04-29 20:00, pirms 8 gadiem
Indriksons - beidzies derīguma termiņš jau pirms 10 gadiem.
Gorkšs šķiet pārāk neizglītots un emocionāls.
Verpakovskis - Liepājā vēl daudz kas jādara, pāragri uzskatīt par veiksmes stāstu.
Kļaviņa sakarā vienīgais jautājums saistībā ar draudzību ar Gavrilovu, taču ar tik ļoti vajadzīgām ambīcijām un vēlmi ko mainī. Neticu, ka dīkstāvi var padarīt vēl sliktāku.

Tāpat neticu, ka Indriksonam kāds ļaus viegli uzelpot, līdz ar to var secināt, ka jāstrādā vien būs!

  +1 [+] [-]

, 2016-04-29 23:17, pirms 8 gadiem
Ko tad Verpim nedos vietu? Verpim manās acīs vērtība līdzīga kā KVV Liepājas Metalurgs! Aptuveni 0!

     [+] [-]

, 2016-04-30 15:13, pirms 8 gadiem
Varbūt visu šo te spekulatīvo izteikumu vietā kāds SC darbonis var atļauties piezvanīt pašam Gorkšam un pajautāt, kā tad ir?

  +3 [+] [-]

, 2016-04-30 17:04, pirms 8 gadiem
Apsveicu visus !
Gospoda čekisti jau rīkojas, pieņemot ļoti "progresīvu" lēmumu neatļautr LMT Straume demonstrēt pat Virslīgas spēles ierakstus !
Seciniet paši - cik pareizi darbojas šie te štelmaņi !
Viss, ko Indriksons un Mežeckis vakar plātījās ir pie d**sas šodien !
Uzspļaut viņiem uz visiem futbola līdzjutējiem ! Ka tikai paši ar saviem šakāļiem vel 4 gadus zagt !
Paši drīz varēsiet raudāt !

  +1 [+] [-]

, 2016-04-30 18:09, pirms 8 gadiem
Kreilis rakstīja: Varbūt visu šo te spekulatīvo izteikumu vietā kāds SC darbonis var atļauties piezvanīt pašam Gorkšam un pajautāt, kā tad ir?
Gorkšs atbildēja Latvijas Radio raidījumā šodien - ieej Latvijas radio mājas lapā un sameklē ko viņš teica - raidijums bija 13:05 - arhīvā to noteikti var atrast!

Bija diezgan interesanta saruna par to kas notika kongresā stundas garumā kurā piedalījās arī Pukinskis, Strautmanis un Koscinkēvičs!

Starp citu Indriksons pēc kongresa LR žurnālistam arī pateica ka jauno stadionu diez vai uzcels, tas būšot jāceļ jaunajam prezidentam, karoč ar stadionu LFF kliķe visus apjāja un iztērēti esot jau 950tk eiro!

GI smuki visus apjāja vismaz tajā kas attiecas uz jaunos stadionu