Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Rīgas domes deputāts un "Alberta" valdes priekšsēdētājs Pulks kandidēs uz LFF amatu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgas domes deputāts un "Alberta" valdes priekšsēdētājs Pulks kandidēs uz LFF amatu
Olafs Pulks. Foto: vienotiba.lv

Latvijas Futbola federācijas viceprezidenta amatam pieteikumu šodien iesniedzis deputāts Olafs Pulks. Kongresam jānotiek pēc mēneša, taču ārkārtējās situācijas turpināšanās Latvijā varētu likt to pārcelt uz vēlāku laiku.

"Šodien iesniedzu pieteikumu Latvijas Futbola federācijas viceprezidenta amatam. Futbolam arī Latvijā jābūt sporta spēļu karalim! Jāuzlabo infarstruktūra, Rīgā vajag vismaz četrus lielos laukumus, reģioniem - lielāku patstāvību. Vispirms gan jāpārvar Covid-19! Veselību visiem!" šodien sociālajā tīklā Twitter rakstīja Olafs Pulks.

Uz viceprezidenta amatu pieteikušies arī Vladimirs Šteinbergs un Sergejs Kovaļovs. Uz prezidenta amatu kandidēs Vadims Ļašenko un Sandis Ģirģens. Pulks kopš 2005. gada ir Rīgas domes deputāts, viņš pārstāv partiju apvienību "Jaunā Vienotība". Tāpat viņš ir Jura Docenko futbola skolas "Alberts" valdes priekšsēdētājs. Tās pārstāvis Arturs Zakreševskis ir Latvijas Futbola federācijas valdē, pārstāvot jaunatnes futbola attīstību.

Kongress, kurā notiks prezidenta, valdes un istitūciju locekļu vēlēšanas, plānots 24. aprīlī. Šodien LFF valde izskatīja virkni jautājumu. Saistībā ar pašlaik valstī izsludināto ārkārtējo stāvokli valde, ievērojot statūtu prasības, vienojās par 8. aprīli kā noslēdzošo termiņu, līdz kuram pieņemt lēmumu par gaidāmā kongresa norises formu, to organizējot plānotajā formātā, attālinātā tiešsaistes veidā vai pārceļot uz vēlāku laiku.

Tāpat valde iepazinās ar saņemtajiem pieteikumiem uz institūciju locekļu amatiem, kas izskatīti Vēlēšanu komitejā un publiski tiks izziņoti 25. martā. Šīs institūcijas saskaņā ar statūtiem ir Disciplinārlietu komiteja, Ētikas komiteja, Spēlētāju statusa un pāreju komiteja, Apelāciju komiteja, kā arī Pārvaldības un atbilstības nodaļa.

Saskaņā ar LFF statūtiem visus ar vēlēšanu kandidātu atbilstību dalībai vēlēšanās saistītos jautājumus izskata šim mērķim izveidotā neatkarīgā institūcija – Vēlēšanu komiteja. Tikai pēc tās izvērtējuma un lēmumu pieņemšanas LFF ir tiesīga oficiāli izziņot kandidātus uz kādu no amatiem.

Attiecībā uz prezidenta, viceprezidentu (divas vakances) un valdes locekļu (sešas vakances) pieteikumu iesniegšanas un izskatīšanas procesu LFF skaidro, ka pēdējais termiņš dokumentu iesniegšanai klātienē, elektroniski vai ar pasta zīmogu ir 25. marts. Vēlēšanu komiteja pēc visu pieteikumu saņemšanas, ieskaitot iespējamo laika nobīdi saistībā ar pasta sūtījumiem, turpmāk individuālā un neatkarīgā kārtā komunicēs ar kandidātiem par viņu pieteikumu saturu, dodot laiku līdz 1. aprīlim trūkumu novēršanai, ja tādi tiks konstatēti. Pēc tam nedēļas laikā Vēlēšanu komiteja izskatīs kandidātu pieteikumus, oficiālo vēlēšanu dalībnieku sarakstu apstiprinot 9. aprīlī. Tas līdz ar to uzskatāms par datumu, kurā LFF kā organizācija, ievērojot statūtu prasības, ir tiesīga oficiāli apstiprināt attiecīgos kandidātus kā vēlēšanu dalībniekus.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12527/lff-vald...

  -1 [+] [-]

, 2020-03-24 17:45, pirms 4 gadiem
Pulks ir ok.

  -3 [+] [-]

, 2020-03-24 17:52, pirms 4 gadiem
berimors rakstīja: Pulks ir ok.
labāks par iepriekšējiem 2 pretendentiem...
bet neesmu drošs par to, ka Olafs būtu LABS variants...

  -1 [+] [-]

, 2020-03-24 18:11, pirms 4 gadiem
nav tik slikts karjerists

     [+] [-]

, 2020-03-24 18:16, pirms 4 gadiem
Ja dēls nebūtu spēlējis Albertā (JDFS) tad neko netektu, bet redzot kluba attieksmi un uzbūvi.... Tur nav nedz bāzes, ne kluba vieta ir tikai atvērtais laukums (ganību dambis) kur spēlē tikai otrās līgas komanda, bet bērnu treniñi tur nenotiek vispār... Arī treniñu laiki, nav īpaši piemēroti bērnam. Atškirīga pieeja bērniem, pirmā komanda tiek trenēta atseviški (un tiek trenēta labi), bet visi pārējie vajadzīgi, lai pildītu kluba budžetu. Tagad pārcēlāmis uz citu klubu un redzam pilnīgi citu ainu, ar savu laukumu ar attieksmi ar vairākiem specifiskiem treneriem, pat spēłu formas nav jāpērk.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-24 18:36, pirms 4 gadiem
Gatis rakstīja: labāks par iepriekšējiem 2 pretendentiem...
bet neesmu drošs par to, ka Olafs būtu LABS variants...
Viņš kandidē uz viceprezidentu, nevis ģenerālsekretāru. Bija kaut kāds mazs skandāliņš ar brīvostas uzdāvināto datoru, bet lielās šmucēs, šķiet, nav bijis iejaukts.

  -1 [+] [-]

, 2020-03-24 18:42, pirms 4 gadiem
sebs rakstīja: Ja dēls nebūtu spēlējis Albertā (JDFS) tad neko netektu, bet redzot kluba attieksmi un uzbūvi.... Tur nav nedz bāzes, ne kluba vieta ir tikai atvērtais laukums (ganību dambis) kur spēlē tikai otrās līgas komanda, bet bērnu treniñi tur nenotiek vispār... Arī treniñu laiki, nav īpaši piemēroti bērnam. Atškirīga pieeja bērniem, pirmā komanda tiek trenēta atseviški (un tiek trenēta labi), bet visi pārējie vajadzīgi, lai pildītu kluba budžetu. Tagad pārcēlāmis uz citu klubu un redzam pilnīgi citu ainu, ar savu laukumu ar attieksmi ar vairākiem specifiskiem treneriem, pat spēłu formas nav jāpērk.
Rīgā vispār futbola infrastruktūra ir nožēlojamā stāvoklī un ne jau klubi ir pie vainas. Ne jau Albertiem, Supernovām un citām bērnu futbola skolām ir stadioni jāceļ. Pie tam atšķirība no provinces vai kaut vai pierīgas, Rīgas dome jau stadionus bērnu grupām nedod par velti. Stadionu jautājums ir LFF un Rīgas domes atbildības dārziņš

  +2 [+] [-]

, 2020-03-24 19:51, pirms 4 gadiem
Māmiņ palīgā... 🤦‍♂️

  +2 [+] [-]

, 2020-03-24 20:15, pirms 4 gadiem
Redzot kā alberts ķepurojas pa LV zemākajām līgām gribētos teikt, ka diezvai var likt lielas cerības uz Pulku. Un vispār LFF kā jums ar demokrātiju sastāv? Ja katram kandidātam vajag 14 klubu parakstus kuri nedrīkst atkārtoties, tad kāda cerība ir pēdējās dienās sagaidīt jēdzīgu kandidātu? KLAUNI

  +2 [+] [-]

, 2020-03-24 21:08, pirms 4 gadiem
otins rakstīja: Viņš kandidē uz viceprezidentu, nevis ģenerālsekretāru. Bija kaut kāds mazs skandāliņš ar brīvostas uzdāvināto datoru, bet lielās šmucēs, šķiet, nav bijis iejaukts.
Nu, vispār jau viņš ar skandālu aizgāja no LTV ģenerāldirektora amata par finanšu līdzekļu izšķērdēšanu..

https://www.diena.lv/raksts/pasaule...

  +1 [+] [-]

, 2020-03-24 21:52, pirms 4 gadiem
Mihelsons saka ka DORMOJEDS

  +1 [+] [-]

, 2020-03-24 23:45, pirms 4 gadiem
Visu izsaka,ka Olafiņš ir Ļašenko komandā......

     [+] [-]

, 2020-03-25 09:54, pirms 4 gadiem
strops rakstīja: Visu izsaka,ka Olafiņš ir Ļašenko komandā......
Kas par to liecina??

     [+] [-]

, 2020-03-25 10:08, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Nu, vispār jau viņš ar skandālu aizgāja no LTV ģenerāldirektora amata par finanšu līdzekļu izšķērdēšanu..

https://www.diena.lv/raksts/pasaule/krievija/atbrivo-ltv-sefu-par-prettiesisku-ricibu-10300359
Par to biju piemirsis, bet varētu būt, ka tas bija politisks lēmums, jo viņa vietā nāca Edgars Kots, kas ēda no rokas Lembergam.