Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-17 futbolistes EČ kvalifikācijas cikla ievadā ielaiž sešus vārtus

Rolands Eliņš

Latvijas U-17 futbolistes EČ kvalifikācijas cikla ievadā ielaiž sešus vārtus
Foto: LFF

ETA. Latvijas U-17 sieviešu futbola izlase otrdien ar zaudējumu sāka 2020.gada Eiropas čempionāta kvalifikāciju. Anastasijas Ročānes vadītā komanda Portugālē ar 0:6 (0:3) piekāpās vienaudzēm no Nīderlandes.

Pretiniecēm ar četriem vārtiem izcēlās Esmē Brugtsa. Latvijas izlase pa pretinieču vārtiem sitienus neizdarīja, kamēr nīderlandietes taisnstūrī trāpīja 12 reizes.

Pirms tam šajā apakšgrupā Portugāle ar 4:1 (2:0) pārspēja Izraēlu.

Piektdien latvietes tiksies ar Portugāli, bet nākamajā pirmdienā mēros spēkus ar Izraēlu.

Elites kārtai kvalificēsies 11 apakšgrupu pirmo divu vietu ieguvējas un vēl četras labākās izlases no trešajā pozīcijā finišējušajām komandām.

Latvijas U-17 sieviešu izlases kandidāšu saraksts

Vārtsardzes: Alina Skļemenova ("Super Nova"), Kristiāna Rancāne (Rēzeknes BJSS);
Aizsardzes: Sofija Gergeležiu, Ksenija Nagle (abas - RFS), Alīna Mihailova ("Olaine"), Rebeka Sniedzīte, Arta Luīze Lubiņa, Tīna Zankovska (visas - "Metta"), Evelīna Dace Johansone-Arseno (Dienvidotavas "United", Kanāda), Tīna Ritenberga-Balode ("Super Nova");
Pussardzes: Vlada Kozlova ("Super Nova"), Milana Mazurova, Linda Sazanova (abas - "Olaine"), Jekaterina Ovsjankina (Rēzenkens BJSS), Everita Starkute ("Daugavpils");
Uzbrucējas: Katrīna Daņilova, Anastasija Vainere (abas - "Metta"), Vasilisa Sadikova ("Dinamo Rīga"), Anžela Ļebedeva, Liāna Maļčikova (abas - "Olaine").

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2019-10-22 21:33, pirms 4 gadiem
Sākums cerīgs. Mazohisms turpinās ar pilnu sparu!

  -1 [+] [-]

, 2019-10-22 22:44, pirms 4 gadiem
wolmar rakstīja: Sākums cerīgs. Mazohisms turpinās ar pilnu sparu!
Visi Valmieras fani ir tik pat aprobežoti cirvji kā tu?

     [+] [-]

, 2019-10-22 23:00, pirms 4 gadiem
Dainis1998 rakstīja: Visi Valmieras fani ir tik pat aprobežoti cirvji kā tu?
Daini, neķer kreņķi! Man sirds sāp par zemē nosviestu naudu. Vispirms tiekam jēgā ar izlašu futbolu veču līmenī, un tur pagaidām ar dajebko galvenā trenera postenī ir pilnīgs čau, pēs tam varēs dāmām kaut ko mēģināt iemācīt. Un tam ar fanošanu nav pilnīgi nekāda sakara! Dāmu futbolā Latvijai līdz top valstu izlasēm kā līdz Mēnesim, un piemērs ar neseno Zviedrijas izlases vizīti ir izņēmums, ko es gan sauktu citā vārdā, kas tikai apstiprina likumsakarību.

     [+] [-]

, 2019-10-22 23:04, pirms 4 gadiem
Jā, vēl te klāt - Valmieras komandas sniegums virslīgā mani priecē, ceru, ka būs arī vieta Eirokausos. Bet tam nav nekāda sakara ar šo nulli U17 beibēm.

     [+] [-]

, 2019-10-22 23:58, pirms 4 gadiem
r izveidota jaunu futbola grupa fb! PIEVIENOJIES UN IESPĒJAMS TIEŠI TU TIKSI PIE LATVIJAS IZLASES FANU KREKLA!

https://m.facebook.com/groups/67897...