Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Futbola infrastruktūra: Žuks meklē pozitīvo, "Daugavā" būs terase?

Andris Liepa
Andris Liepa
Vairākus gadus publiskajā telpā izskan skarba kritika par futbola infrastruktūras stāvokli Latvijā. Lai saprastu problēmas cēloņus un risinājumus Sportacentrs.com uz diskusiju aicināja Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretāru Edgaru Pukinsku, LFF Infrastruktūras un reģionālās attīstības komitejas locekli Guntaru Indriksonu, futbola skolas "Metta" ģenerālsekretāru Ģirtu Mihelsonu un "Rīgas Futbola skolas" direktoru Vladimiru Žuku.

Audio formātā diskusiju klausies "SoundCloud" aplikācijā ŠEIT vai "Apple Podcasts" aplikācijā ŠEIT!
Vērtējums: +3

  -1 [+] [-]

, 2019-05-23 15:20, pirms 5 gadiem
skaisti. bet, lai labāk Gorkšs un Pukinsks pastāsta, kas uzvar publiskos iepirkumus

     [+] [-]

, 2019-05-23 16:33, pirms 5 gadiem
Kāds stadions?!?!?! Ko jūs iedomājaties? Mums deputātiem vēl ir kabatas pustukšas....... Uzdancojiet, padziediet,tur jumts nav vajadzīgs, un zāliens ir super labs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2019-05-25 01:41, pirms 5 gadiem
Jus vаrаt maksаt par 50 % mazак pаr еlекtroеnergiju, nekada veida maldinot vai parkapjot likumu! Es iesaku visiem izlasit so rakstu – https://cuu.su/latmk Es to esmu izmantojis kops decembra, un rekins patiesam ir kluvis mazaks!