Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Latvijas U-21 futbola izlases mača tiesnešu brigādei konstatē Covid-19

Latvijas U-21 futbola izlases mača tiesnešu brigādei konstatē Covid-19
Aleksejs Saveļjevs. Foto: LFF

Latvijas un Krievijas U-21 futbola izlašu mača tiesnešu brigādei konstatēts Covid-19, tāpēc viņu vietā šo Eiropas čempionāta kvalifikācijas cīņu tiesā arbitri no Igaunijas, Sportacentrs.com noskaidroja Latvijas Futbola federācijā (LFF).

Maču, kas otrdien 17:00 sākās "Skonto" stadionā, bija jātiesā Čehijas brigādei ar Pavelu Rejžeku priekšgalā, taču tajā konstatēts Covid-19. Visticamāk, vīrusa klātbūtne fiksēta jau pēc ierašanās Rīgā.

Līdz ar to otrdienas dueli tiesā Igaunijas soģi ar galveno tiesnesi Romeru Tarajevu.

Latvijas futbolistu spēle pret kvalifikācijas grupas līderi Krieviju tiešraidē vērojama Sportacentrs.com TV kanālā.

Latvijas U-21 izlase jau ir zaudējusi izredzes cīnīties par ceļazīmi uz 2021.gada Eiropas čempionātu, kamēr Krievijas vienaudži strauji tam tuvojas. Pēc astoņām aizvadītām spēlēm Latvija atrodas pēdējā 6.vietā ar četriem izcīnītiem punktiem, kamēr Krievija ar deviņās spēlēs izcīnītiem 20 punktiem ir līderpozīcijās, nodrošinot iekļūšanu Eiropas čempionāta.