Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

JAUNA FUTBOLA KUSTĪBA - "ROKAS NOST NO KRIŠIŅA 2030"

JAUNA FUTBOLA KUSTĪBA - "ROKAS NOST NO KRIŠIŅA 2030"
Sniegsim atbalstu Krišjānim un Latvijas futbolam!

Sveicināti!

Mani brāļi.

Straujām vēja brāzmām no dienvidiem pie mums traucas atklāsmes laiks - pavasaris. Mostas daba un kaut kas mostas arī mūsu sirdīs. Esmu pietiekami ilgi klusējis, taču vairs nevaru palikt malā. Zinu, ka mūsu futbola virtuvē notiekošais dara smagu vēdera izeju ne tikai man, bet arī daudziem no jums. Noskatoties jaunāko šīs epopejas ierakstu (Pieci LV jūtuba kanālā) secināju, ka pašlaik mūsu futbolā ir pienācis jauns posms - KUSTĪBU POSMS.

Piedāvāju veidot pavisam jaunu futbola kustību ar nosaukumu - "ROKAS NOST NO KRIŠIŅA 2030".

Tad nu izklāstīšu savu vīziju un redzējumu.

Kā jau var noprast no virsraksta, tad KUSTĪBAS ideoloģija ir atbalstīt Krišjāni Kļaviņu vai jebkuru citu personu, kas nesavtīgi vēlas palīdzēt un padarīt mūsu futbolu labāku.

Kāpēc 2030?
2030. gads būs gads, kurā Latvijas izlase pirmo reizi spēlēs Pasaules Kausā, kurā rādīs baudāmu sniegumu tiki-takas taktikā. Krišjānis pavisam nesen Sportacentra intervijā solīja mums atklātu, baudāmu, uzbrūkošu futbolu. Protams, būsim tikai laimīgāki, ja tas notiks ātrāk, taču 2030. gads ir skaists cipars, lai tas kalpotu par tādu kā simbolu un vadmotīvu mums visiem.

Kādas personības un institūcijas es saskatu šajā KUSTĪBĀ?

1. Pagaidām ļoti ceru uz Rīgas Satiksmes, Narvesen mazumtirdzniecības tīkla un Olympic Casino atbalstu. Noteikti jābūt arī skaļākiem brendiem, taču ar laiku, šis ir tikai sākums. Mihelsona kungs klāstīja, ka savai kustībai esot piesaistījis prestižo dziesmu konkursu - Supernova. Iespaidīgi, arī mēs augsim ar laiku. Uzreiz piemetināšu - ar Mihelsona kunga kustību mums diezin vai būs pa ceļam.

2. Par personībām. Esmu daudz domājis par to kādi cilvēki varētu sniegt ne tikai morālu, bet arī fizisku atbalstu mūsu jaunajai KUSTĪBAI. Pats personīgi pazīstu četrus dažādus tipāžus, kuru spēcīgās puses izklāstīšu nākamajās rindkopās.

2.1. Cilvēks, kuram ir ļoti dziļas zināšanas totalizatoru lietās, bukmeikeru kantoru īpatnībās, viņš pārzina tirgu, virtuvi, aizkulises. Varu galvot, ka šis cilvēks spēlē tīri, viņu tāpat kā savulaik Krišjāni var saukt par profesionālu totalizatoru spēlētāju. Kustībai ir nepieciešams šāds cilvēks. Man ir laba komunikācija ar šādu cilvēku.

2.2. Cilvēks no rietumeiropas. Beneluksa speciālists. Vīrs, kurš zina kā lietas notiek nopietnās futbola valstīs, kā arī labi pārzina svešvalodu īpatnības. Tā teikt, cits skatiens, vitāli svarīga persona.

2.3. Cilvēks - aģenta tips. Cilvēks, kurš daudz ceļo, novērtē situāciju, sākot no Kipras salām, turpinot ar futbola mājvietu - Angliju, un beidzot ar Polijas mežiem. Mēs nevaram koncentrēties vienā punktā, gan fiziski, gan abstrakti. Mūsu KUSTĪBAI ir jābūt ar plašu redzesloku un vērienu.

2.4. Cilvēks, kurš brīvi pārzina 4 valodas, ar tādiem nemētājas, tas mūsdienās mūsu reģionā ir luksuss. Itāļu valodas un futbola speciālists. Nav noslēpums, ka Itālija ir pārcietusi lērumu futbola skandālu saistībā ar negodīgu spēli. Kalčopolī un tml. Tā teikt - zābaka eskperts.

Tā kā no šiem cilvēkiem vēl neesmu saņēmis piekrišanu stāties KUSTĪBĀ, tad pagaidām to vārdus neatklāšu. Taču varu minēt, ka visi ir sportacentrs.com reģistrēti lietotāji.

Vēlos, lai šis topiks kalpo par mūsu jaunizveidotās KUSTĪBAS - "ROKAS NOST NO KRIŠIŅA 2030" oficiālo mājvietu. Tuvākajā laikā publikācijas komentāru sadaļā mums vajadzētu vienoties par izdevīgāko laiku un vietu, kur varam tikties un izrunāt turpmāko darbību. Tā teikt, LIVE režīmā.

Paldies.

Lai spēks ieskauj jūsu sirdis un dvēseles!

Gregors.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-03-13 22:06, pirms 8 gadiem
Bimbis profilus sajaucis?

     [+] [-]

, 2016-03-13 22:19, pirms 8 gadiem
masalskis viens divi trīs.

     [+] [-]

, 2016-03-13 22:28, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Bimbis profilus sajaucis?
Nē. šis no SC pagrīdes. Elitārās KUSTĪBAS (citas, kustības var apvienot) biedrs. Pelēkais kardināls.

     [+] [-]

, 2016-03-13 23:25, pirms 8 gadiem
Swordsman rakstīja: Nē. šis no SC pagrīdes. Elitārās KUSTĪBAS (citas, kustības var apvienot) biedrs. Pelēkais kardināls.
Vavel, ko tu atsaucies? Nenervozē

     [+] [-]

, 2016-03-13 23:45, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Vavel, ko tu atsaucies? Nenervozē
? Ko tik agresīvi?
Es kaut ko nervozu pateicu? Tu gan tāds uzvilkts.

     [+] [-]

, 2016-03-14 00:02, pirms 8 gadiem
Swordsman rakstīja: ? Ko tik agresīvi?
Es kaut ko nervozu pateicu? Tu gan tāds uzvilkts.
https://www.youtube.com/watch?v=wgJ...

     [+] [-]

, 2016-03-14 00:49, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: https://www.youtube.com/watch?v=wgJfoIyAXjQ
lol, kas tieši? Ne tikai uzvilkts un agresīvs, bet nu jau arī neloģisks.

     [+] [-]

, 2016-03-14 01:11, pirms 8 gadiem
Swordsman rakstīja: lol, kas tieši? Ne tikai uzvilkts un agresīvs, bet nu jau arī neloģisks.
Tas, ka tu domā, ka es esmu uzvilkts un agresīvs
Es izbaudu mirkli, pasmejoties tik