Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Togo apstrīdēs lēmumu par diskvalifikāciju no ĀNK

Togo apstrīdēs lēmumu par diskvalifikāciju no ĀNK
Togo izlase
Foto: Reuters

Togo futbola federācijas amatpersonas ir paziņojušas, ka tā apstrīdēs Āfrikas futbola savienības pieņemto lēmumu par Togo diskvalificēšanu no Āfrikas Nāciju kausa izcīņas uz turpmākām divām Āfrikas Nāciju kausa izcīņām.

Jau iepriekš ziņojām, ka Togo izlases autobuss, dodoties uz Āfrikas Nācijas kausa izcīņu tika apšaudīts. Vēlāk Togo valdība pieņēma lēmumu saukt komandu atgriezties mājās un nepiedalīties Āfrikas Nāciju kausa izcīņā. Pēc turnīra beigām Āfrikas futbola savienība paziņoja par Togo diskvalificēšanu no turpmākiem diviem Āfrikas Nāciju kausa turnīriem. Jau pēc šī lēmuma pieņemšanas Togo izlases līderis Emanuels Adebajors to asi kritizēja, aicinot atkāpties no sava amata Āfrikas futbola savienības prezidentu.

Šodien kļuvis zināms, ka Togo plāno apstrīdēt šo pieņemto lēmumu Sporta Arbirtrāžas tiesā. Jau ir paziņots, ka Togo šobrīd ir uzaicinājuši juristus, kuri sākuši darbu pie šīs lietas. Pagaidām gan nav zināms, kad varētu notikt šīs lietas izskatīšana tiesā.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2010-02-12 21:47, pirms 14 gadiem
atbalstu togo izlases rīcību.

  +1 [+] [-]

, 2010-02-12 22:17, pirms 14 gadiem
Man ir tikai viens jautājums.. hmm. . par ko vinjiem draud diskvalificēšana uz divām Āfrikas Nāciju kausa izcīņām .. ? to es ta īsti neesmu sapratis.. izlasot rakstu,nesapratu..
Bet nu viennozīmīgi,ka jāatbalsta Togo..

     [+] [-]

, 2010-02-12 22:31, pirms 14 gadiem
Jakimcovs7 rakstīja: Man ir tikai viens jautājums.. hmm. . par ko vinjiem draud diskvalificēšana uz divām Āfrikas Nāciju kausa izcīņām .. ? to es ta īsti neesmu sapratis.. izlasot rakstu,nesapratu..
Bet nu viennozīmīgi,ka jāatbalsta Togo..
Par to, ka mazāk kā divas nedēļas pirms sākuma atteicās no dalības un par to, ka valdība pavēlēja doties mājās, bet valstu valdības šādi iesaistīties pēc nolikuma nedrīkst.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-12 22:38, pirms 14 gadiem
Sk8teris rakstīja: atbalstu togo izlases rīcību.
tieshi ta, Togo ir viena no stiprakajam valstim afrka!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-12 22:42, pirms 14 gadiem
daviks rakstīja: tieshi ta, Togo ir viena no stiprakajam valstim afrka!
Nu gan, nu gan. Togo izlase nekotējas īpaši augstu. Nav vāja, taču noteikti ne starp labākajām.

     [+] [-]

, 2010-02-12 22:43, pirms 14 gadiem
Jā, valdība, bet jāizskata tač apstākļi nevis pēc likuma punkta.. Jo nu.. Nebija gluži parasta situācija un jebkurš manuprāt rīkotos tāpat ar vai bez kkāda rīkojuma.

     [+] [-]

, 2010-02-13 00:33, pirms 14 gadiem
man jau briidinaajums ir, bet shitaada riiciiba no afrikas futbola vadiibas ir ...