Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Traģēdija Itālijas futbolā, atceltas visas spēles

Traģēdija Itālijas futbolā, atceltas visas spēles
Pjērmario Morozīni
Foto: AFP PHOTO/Scanpix

Visas šajā nedēļā paredzētās ”Serie A” un ”Serie B” spēles atceltas, tā paziņojusi Itālijas futbola federācija. Iemesls spēļu atcelšanai ir ”Serie B” kluba ”Livorno” spēlētāja Pjērmario Morozīni nāve. Spēlētājs, kuru ”Livorno” klubs īrēja no ”Udinese”, saļima pēc spēlētas pusstundas (šodienas spēlē starp ”Livorno” un ”Pescara” vienībām).

Mediķu brigāde centās spēlētāju atdzīvināt, tomēr visi viņu pūliņi izrādījās nesekmīgi, un, nonākot Santo Spirito slimnīcā, spēlētājs jau bija miris. Kā 25 gadus vecā pussarga nāves cēlonis, visticamāk, tiks apstiprināta sirdslēkme.

Spēlētāja karjeru Morozīni uzsāka ”Atalanta” jauniešu vienībā, bet 2005. gadā pievienojās ”Udinese” vienībai. Jaunajā komandā viņam tā arī neizdevās nostiprināties, jo kopā ”Udinese” rindās pa šiem gadiem aizvadītas tikai 5 spēles, kurās ar vārtu guvumiem spēlētājs nav atzīmējies. Vairākus gadus Morosini pavadīja īrē dažādās ”Serie B” vienībās, līdz šī gada sākumā pievienojās ”Livorno”.

Jāpiebilst, ka visai spēlētāja ģimenei ir ļoti traģiski likteņi, jo abi spēlētāja vecāki nomira būdami jauni, kā arī nelaimes gadījumā gāja bojā spēlētāja brālis.

Visas šajā nedēļas nogalē paredzētās "Serie A" un "Serie B" tiks aizvadītas vēlāk. Par to tiks izplatīts atsevišķs paziņojums.

Resursi:
football-italia.net