Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Džans šokā: "Juventus" dēļ atsaka PSG, taču paliek ārpus Čempionu līgas sastāva

Agris Suveizda

Džans šokā: "Juventus" dēļ atsaka PSG, taču paliek ārpus Čempionu līgas sastāva
Emre Džans. Foto: imago images/Insidefoto/Scanpix

Vācijas izlases futbolists Emre Džans pāreju perioda izskaņā atraidīja Francijas granda PSG interesi un nolēma palikt Itālijas stiprākajā klubā Turīnas "Juventus", taču nu jūtas piekrāpts – ārpus Čempionu līgas pieteikuma palicis ne tikai krusteniskās saites saplēsušais Džordžo Kjellīni un horvātu uzbrucējs Mario Mandžukičs, bet arī viņš pats.

"Esmu ārkārtīgi šokēts par netikšanu Čempionu līgas sastāvā, jo iepriekšējā nedēļā man tika sacīts kas cits," pirms Vācijas izlases treniņa Emre Džans sacīja sarunā ar Bild. Džans par šo lēmumu uzzināja iepriekšējā vakarā, kad viņam piezvanījis galvenais treneris Maurīcio Sarri. "Nekāds iemesls netika nosaukts. Tas mani dara ļoti dusmīgu."

Džans neslēpj, ka iepriekšējā nedēļā atteica PSG: "To darīju ar nosacījumu, ka ja palieku klubā, tad spēlēju Čempionu līgā." Džans Turīnas klubam kā brīvais aģents pievienojās pirms gada un Masimiljāno Allegri vadībā Itālijas A sērijā aizvadīja 29 spēles, 20 reizes izgāja pamatsastāvā un guva četrus vārtus. Čempionu līgā Džans tikai divreiz devās sākumsastāvā, taču abas sāktās spēles bija Čempionu līgas astotdaļfinālā un ceturtdaļfinālā pret Madrides "Atletico" un Amsterdamas "Ajax". Vācijas izlasē 25 gadus vecais spēlētājs ir aizvadījis 25 spēles un guvis vienus vārtus.

Turīnas "Juventus", kas iepriekšējā sezonā apstājās ceturtdaļfinālā (1:1, 1:2 pret "Ajax"), grupu turnīrā spēlēs pret Madrides "Atletico", Lēverkūzenes "Bayer" un Maskavas "Lokomotiv". Pirmo spēli turīnieši aizvadīs 18. septembrī Madridē. "Juventus" grupu turnīram ir pieteicis tikai 22 spēlētājus, sarakstā atstājot trīs brīvas vietas – tai skaitā arī vienu vietu ārzemēs sagatavotam spēlētājam. Izmaiņas A sarakstā "Juventus" varēs veikt tikai pēc grupu turnīra.

Pirmajās A sērijas spēlē pret "Parma" (1:0) bijušais Minhenes "Bayern" un "Liverpool" pussargs Džans palika rezervē, bet pret "Napoli" (4:3) aizvadīja 30 minūtes. Mandžukičs abās spēlēs palika uz soliņa.

Izmantotie resursi:
https://sportbild.bild.de/fussball/...

     [+] [-]

, 2019-09-04 20:08, pirms 5 gadiem
Ir jau nomierinājies. Nākošais paziņojums jau ir par "Vienmēr esmu novērtējis visu, ko man devis Juventus, arī laikā, kad biju nevesels. Tagad visus savus spēkus veltīšu ciņai laukumā"
Galu galā, pēc grupu turnīra var vēl tikt. Un vispār - izlaidušies tie futbolisti

  +1 [+] [-]

, 2019-09-04 20:36, pirms 5 gadiem
timoty rakstīja: Ir jau nomierinājies. Nākošais paziņojums jau ir par "Vienmēr esmu novērtējis visu, ko man devis Juventus, arī laikā, kad biju nevesels. Tagad visus savus spēkus veltīšu ciņai laukumā"
Galu galā, pēc grupu turnīra var vēl tikt. Un vispār - izlaidušies tie futbolisti
Nevis nomierinājies, bet saņēmis PR speciālista konsultāciju par pareizu komunikāciju

     [+] [-]

, 2019-09-04 20:59, pirms 5 gadiem
var teikt arī tā
kasagrande rakstīja: Nevis nomierinājies, bet saņēmis PR speciālista konsultāciju par pareizu komunikāciju

  -1 [+] [-]

, 2019-09-04 21:16, pirms 5 gadiem
Nekas pārsteidzošs, Juventus jau pazīstams, kā krāpnieku klubs.

     [+] [-]

, 2019-09-05 08:44, pirms 5 gadiem
jā, jā - trollē vien tālāk
bac05 rakstīja: Nekas pārsteidzošs, Juventus jau pazīstams, kā krāpnieku klubs.

     [+] [-]

, 2019-09-05 20:37, pirms 5 gadiem
Tā kā viņš nospēlēja pret Napoli, nākot uz maiņu. Nav brīnums.