Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Francijas izlases vārtsargs Landro lauž līgumu ar "Lille"

Agris Suveizda

Francijas izlases vārtsargs Landro lauž līgumu ar "Lille"
Mikaels Landro
Foto: AP/Scanpix

Francijas izlases trešais vārtsargs Mikaels Landro vienojies ar "Lille" vadību par līguma laušanu, vēsta franču sporta laikraksts L'Equipe. Landro bija "Lille" pamatvārtsargs, taču iemesls šādam solim esot attiecību pasliktināšanās ar galveno treneri Rudi Garsiju, citiem spēlētajiem un kluba vadību.

Šovakar neliels šoks piemeklējis Francijas futbola sabiedrību. Viens no Francijas čempionāta labākajiem vārtsargiem Mikaels Landro pametis pagājušās sezonas bronzas medaļnieci "Lille". Līguma laušana gan vēl nav apstiprināta oficiāli. Kā vēsta L'Equipe, iniciatīva par attiecību pārtraukšanu nākusi no 33 gadus vecā vārtsarga, bet kluba vadība neesot pretojusies. Jāatzīmē, ka tādējādi klubs varēs ietaupīt pieklājīgus finansiālos līdzekļus, kas būtu jātērē Landro algā.

Landro pēc Didjē Dešāna stāšanās pie stūres atgriezās Francijas izlasē, kur aiz Igo Lorisa un Steva Mandandā mugurām ir trešais vārtsargs, un aizvadīja teicamu sezonas sākumu. Tomēr līguma laušanas iemesli meklējami dziļāk. Proti, kā ziņo L'Equipe, Landro attiecības ar Rudi Garsiju laika gaitā esot pasliktinājušās. Īpaši labākas neesot viņa attiecības ar vairākiem vadības pārstāvjiem un arī spēlētājiem. Landro līgums ar "Lille" bija spēkā vēl uz pusotru gadu. "Lille" otrais vārtsargs ir 32 gadus vecais Stīvs Elanā, kurš iepriekšējās sezonās lieliski stāvēja "Brest" vārtos un Lillei šovasar pievienojās kā brīvais aģents.

Landro profesionālo karjeru sāka "Nantes", bet pēc desmit gadu pavadīšanas šajā komandā pārcēlās uz PSG. Pirms trim gadiem Landro Parīzi nomainīja pret Lilli, kur visus gadus bijis pamatvārtsargs un arī viens no līderiem. Landro kopā ar "Lille" 2011.gadā kļuva par Francijas čempionu. Šo titulu Mikaels ieguva otro reizi - 2001.gadā viņš triumfēja ar "Nantes".

Francijas čempionātā "Lille" ar 21 punktu 15 spēlēs ieņem tikai desmito pozīciju. Nākamo spēli "Lille" aizvadīs sestdien, kad Monbeliāra viesosies pie "Sochaux".

Izmantotie resursi:
Sport : toute l'actualité sportive sur l'EQUIPE...

     [+] [-]

, 2012-12-07 00:19, pirms 11 gadiem
Pavisam negaidīti. Domāju, ka ilgi bez kluba viņš nesēdēs un arī Lilles otrajam vārtsargam tagad būs lieliska iespēja sevi apliecināt.

     [+] [-]

, 2012-12-07 01:35, pirms 11 gadiem
šādos gadījumos vienmēr prieks, ja klubs ir pretimnākošs un atbalsta spēlētāja vēlmes pat gadījumos, kad klubam tas nav īpaši izdevīgi.

     [+] [-]

, 2012-12-07 09:32, pirms 11 gadiem
Fantastisks raksts.