Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Spartaks" uz Melnkalni izlidos trešdien, cerības uz Ahmeda pasi

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Spartaks" uz Melnkalni izlidos trešdien, cerības uz Ahmeda pasi
Abdultaofiks Ahmeds un Igors Korabļovs
Foto: Māriņš Jankovskis/Sportacentrs.com

Virslīgas klubs Jūrmalas "Spartaks" jau šo ceturtdien debitēs Eirokausos, UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra 1.kārtas izbraukuma spēlē tiekoties ar Melnkalnes "Budučnost".

Kā Sportacentrs.com pastāstīja Jūrmalas "Spartaka" direktors Spartaks Melkumjans, komanda uz Melnkalni izlidos ar čarterreisu trešdien no rīta, veicot aptuveni četru stundu tiešo lidojumu no Rīgas līdz Podgoricai, kas arī ir mūsu komandas pretinieces "Budučnost" mājas vieta. Atskaitot komandu, līdzi dosies arī sešas oficiālās personas. Pirms ceturtdienas vakarā paredzētās spēles "Spartaks" spēles norises vietā aizvadīs vienu treniņu. Melkumjans atzīst, ka informācijas par pretinieku ir diezgan maz, jo Melnkalnē sezona beidzās 30.maijā, jaunā sezona sāksies tikai 8.augustā, un Melnkalnes nacionālais čempionāts nav no tiem atpazīstamākajiem Eiropā, lai iegūtu pilnvērtīgu ainu par "Budučnost".

Daudziem bažas radījis "Spartaka" pieteikums Eiropas līgai - tajā ir tikai 15 spēlētāji, no kuriem trīs ir vārtsargi. Tātad pieteikti tikai 12 laukuma spēlētāji. Attiecībā uz sastāvu ir gan labas, gan sliktas ziņas. Labās ir tās, ka "Spartaks" vēl cer pieteikt līdz šim savainoto Jevgeņiju Kazačoku un vēl divus jauniešus, savukārt pie sliktajām jāmin tas, ka joprojām zem jautājuma zīmes ir pieteikumā iekļautā Abdultaofika Ahmeda spēlēšana Melnkalnē. Problēmu radījis fakts, ka nigērietim dzimtenē joprojām nav atjaunota pase. Melkumjans izredzes, ka Ahmeds Podgoricā varētu spēlēt, vērtēja kā 50%/50%. Ahmeds, protams, ir svarīgs ne tikai no "normāla" spēlētāju skaita viedokļa - viņš ir viens no komandas līderiem un motoriem.

Paturpinot par sastāvu, jau agrāk ziņots, ka komandu papildinājis Aleksandrs Koliņko (viņš arī ir īsajā 15 spēlētāju sarakstā), bet pieteikumā nav ukraiņa Serhija Siļuka, kurš guvis nopietnu savainojumu. Taujāts, vai "Spartaks" spēlē Melnkalnē aizpildīs pilnu pieteikumu, Melkumjans bija lakonisks: "Teorētiski varam aizpildīt."

Spēle starp "Budučnost" un "Spartaku" ceturtdien sāksies plkst.21:30 pēc Latvijas laika (tobrīd "Skonto" un "Jelgava" savas mājas spēles būs pabeigusi). Kļuvis arī zināms, ka maču tiesās ukrainis Oleksandrs Derdo.

  -4 [+] [-]

, 2015-06-29 19:22, pirms 9 gadiem
ahmedam pasi ceļā uz bāru nospēra Maķedonijas albāņi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-06-29 21:09, pirms 9 gadiem
specha rakstīja: ahmedam pasi ceļā uz bāru nospēra Maķedonijas albāņi
A kādā sakarā tur Maķedonija un vēl albāņi?

  +3 [+] [-]

, 2015-06-29 22:13, pirms 9 gadiem
Kāpēc SC neuzprasīja par E.Gauraču???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2015-06-29 22:36, pirms 9 gadiem
Nopietnā komandā tādām problēmām nevajadzētu būt.Sētas klubs,bet spēlēs eirokausos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-06-29 22:55, pirms 9 gadiem
Jācer, ka Spartakam ar visiem trim vārtsargiem veiksme būs blakus!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-06-30 22:04, pirms 9 gadiem
Klubs,kuram nav sava laukuma spēlēm,kuram nav pilnvērtīgs sastāvs ,debitēs Eirokausos? Vai tas nav spļāviens sejā LFF un Latvijas futbolam kopumā?
Vai kaut kur vēl pasaulē tā notiek???