Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

SASPERJODS piedāvā - Latvijas klubu snieguma Eirokausos vērtējumu

Vērtējiet, piekrītiet, apšaubiet un diskutējiet!!!

Metalurgs – 7
Pēc izlozes 1. kārtā trāpījās iespējami vieglākais pretinieks.
Par spēli viesos un momentu realizācijas procentu mājas spēlē vairāk nātru bunte pienākas, taču tai pat laikā 6-0 2 spēļu summa negadās bieži LAT klubiem.
Pēc izlozes 2. kārtā trāpījās visspēcīgākais pretinieks. Bet no valsts, kur čempionāts nav sācies.
Šeit nu ir par ko paslavēt. 3 puslaikus bija intriga. Visu sezonu vajājušais momentu realizācijas % beidzot sasniedza maksimāli iespējamo. Tika iespēlētie jaunie spēlētāji, saņemot nenovērtējamo pieredzi un motivācijas stimulu ātrāk pāriet no LM2 uz LM. Skaidrs, ka cienīgāk traucēja nospēlēt Kļavas došanās prom, nepieciešamība veterānus aizvietot ar spēlēt gribošiem, bet vēl pazaļiem spēlētājiem. Atšķirībā no Ventspils trenera maiņa drīzāk palīdzēja.
8nieku nozaga tiesnesis, nepamatoti noraidīdams Genu, kas noveda pie nesmuka rezultāta.
Jāizceļ Kameša neredzamais un melnais darba solīdā rezultāta sasniegšanā.
Krietns punktu birums valstu ieskaitē ļauj cerīgi raudzīties uz nākamajiem pretiniekiem, ja izdosies kvalificēties Eirokausiem nākamgad…

Skonto – 7
Pēc izlozes trāpījās objektīvi spēcīgāks pretinieks. Bet no valsts, kur čempionāts nav sācies.
Pie tam izrādījās, ka klubs ir novājināts un nenes Eiropas 3. Stiprākās valsts godu (kā zinām HOR netika ārā no grupas, jo priekšā bija abas finālistes).
Malači, ka pacīnījās mājās, bet bija iespējams vairāk.
Jāizceļ Pahara pērle – ja būtu zinājuši, ka nāks pretī Inter, būtu jau Splitā spēlējuši uz visiem 100%...
Statistiķi, lai vēl parēķina, kurš klubs iedeva vairāk punkts valsts ieskaitē – LM vai Skonto.

Ventspils – 6
Pēc izlozes trāpījās objektīvi spēcīgāks pretinieks. Pie tam no valsts, kur čempionāts tāpat kā pie mums rit pilnā sparā.
Milzīgās rotācijas, kas pavada klubu pēdējos mēnešos, neļauj parādīt visu potenciālu. Trenera maiņa arī nedeva pozitīvas pārmaiņas.
Jāizceļ Kurakins.

Daugava – 4
Pēc izlozes trāpījās objektīvi līdzvērtīgs pretinieks. Taču no valsts, kur čempionāts tāpat kā pie mums rit pilnā sparā.
Uzvara viesos bija milzu handikaps, bet nenolasīšanās uz otro spēli, maksāja godu un nākamo kārtu. Lai arī Ibe plosījās kā zvērs, Brazīlijas leitis parādīja, kā jāapspēlē komanda, kurai sastāvā nav skaidras rotācijas.
Sekmīga atzīme tikai par to, ka deva punktus valsts ieskaitē.

1 2 45 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -4 [+] [-]

, 2012-07-27 14:03, pirms 12 gadiem
Jāizceļ Pahara pērle – ja būtu zinājuši, ka nāks pretī Inter, būtu jau Splitā spēlējuši uz visiem 100%...

Pahars tā neteica!!!!!!!!!!!!

  +7 [+] [-]

, 2012-07-27 14:09, pirms 12 gadiem
dragoo rakstīja: Jāizceļ Pahara pērle – ja būtu zinājuši, ka nāks pretī Inter, būtu jau Splitā spēlējuši uz visiem 100%...

Pahars tā neteica!!!!!!!!!!!!
Kā tad viņš teica?

  +2 [+] [-]

, 2012-07-27 14:12, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: Kā tad viņš teica?
Tepat sportacentra raksta tā:
Pahars ar nožēlu bija spiests atzīt, ka viņam labāk patiktu, ja izloze būtu notikusi agrāk.

"Visi komandā ļoti labi apzinās, kas ir "Inter" un ko nozīmētu iekļūšana nākamajā kārtā. Taču to zina arī horvāti. Tā ir iespēja sevi parādīt, pārdot."
Protams, ka gribētos atkārot vēsturi un tikt līdz "Inter". Atceros to laiku. Pašam tieši pēc spēles ar "Inter" izdevās aizbraukt spēlēt uz ārzemēm. Kaut par "Inter" būtu zinājuši pirms spēles Horvātijā. Tas būtu ļoti labi motivējis. Taču arī tagad komandu nevaru pārmest, jo konkrētajā dienā spēku samērs bija tāds, ka zaudējām ar 0:2. "Hajduk" ir augstāka līmeņa komanda.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-07-27 14:59, pirms 12 gadiem
Reitingā tāpat necilajā 39 vietā Latvija paliek.Kāpums par 1 vietu salīdzinājumam ar pērno sezonu.

  -2 [+] [-]

, 2012-07-27 15:08, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: Vai tad tas nav tas pats, ko rakstu!!??

Kaut par "Inter" būtu zinājuši pirms spēles Horvātijā. Tas būtu ļoti labi motivējis.
Zini, nav gan tas pats. Tad jau var izraut teikumu un sākt skaitīt minūtes, cik LM spēlējuši pēc spēles beigām.

Dmitrijs Kalašņikovs: Priekš mums spēle beidzās, kad tiesnesis parādīja apšaubāmu sarkano kartīti.

  -1 [+] [-]

, 2012-07-27 15:16, pirms 12 gadiem
Ja par vērtējumu, tad arī Ventspilj vareja uz septītnieku pacelt, galu galā pret cīņasspējīgu komandu kurai čempionats rit, spēlēja.
Ja jau tiek uzsvērts, ka LM intriga bija 3 puslaiku garumā, tad jāpiemin, ka (lai cik negaidīti parādījusies) Skonto spelē intriga bija līdz otrās spēles beigu svilpei.

  +6 [+] [-]

, 2012-07-27 16:15, pirms 12 gadiem
kegums rakstīja: Ja par vērtējumu, tad arī Ventspilj vareja uz septītnieku pacelt, galu galā pret cīņasspējīgu komandu kurai čempionats rit, spēlēja.
Ja jau tiek uzsvērts, ka LM intriga bija 3 puslaiku garumā, tad jāpiemin, ka (lai cik negaidīti parādījusies) Skonto spelē intriga bija līdz otrās spēles beigu svilpei.

90+3 iesita!Un dzima intriga!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-07-27 16:43, pirms 12 gadiem
Domāju,ka Latvijas klubi šogad nospēlēja pat labāk eirokausos nekā es to gaidīju.Tālāk tikt nebija reāli nevienam klubam un tā arī notika.Bet kas attiecās uz klubu vērtējumu,tad es viņus visus liktu uz viena plauktiņa,jo LM uzvara pret San Marino klubu bija pēc reitinga ,domāju pat Mettai nebūtu problēmu tos apspēlēt divu spēļu summā,tālāk jau pret poļiem ,horvātiem un norvēģiem aizķērām punktu vai punktiņus,tāpēc gan LM,gan Skonto,gan FKV ir izdarījuši tik ,cik viņu spēkos un pēc vērtējuma skalas tas ir līdzīgs.Ja uz miligramiem,tad varbūt nedaudz augstāk Skonto,jo tomēr otrajā spēlē izrāva uzvaru.Daugava tikās ar spēkos līdzvērtīgu pretinieku,bet zaudējums savās mājās nav piedodams.Tāpēc mans vērtējums ir tāds 1.Skonto;2.FKV;3.LM;4.Daugava.
Kāpēc LM zemāk par FKV?Domāju 1-5 ir bišk pa daudz.
Var piekrist,var nepiekrist.Gluži vienkārši tās manas domas.

  -3 [+] [-]

, 2012-07-27 16:48, pirms 12 gadiem
Tā pēršanās ap Pahara izteikumiem ir drusku smieklīga. Ok, varēja viņš izteikties drusku gudrāk, bet doma ir skaidra - iespēja atrādīt sevi visaugstākajā līmenī un atvest Eiropas grandu uz Rīgu piešķirtu papildus nozīmi šim duelim un varbūt arī psiholoģiski palīdzētu spēlētājiem. Tas nenozīmē, ka čaļi nespēlēja ar pilnu atdevi (tie, kas redzēja pirmo spēli, piekritīs). Tas pats Siņeļņikovs un arī citi nospēlēja pa 110%, cita lieta, ka meistarības līmenis tomēr ir tāds, kāds viņš ir.

  -3 [+] [-]

, 2012-07-27 17:02, pirms 12 gadiem
Skonto 7 par negribēšanu, Metalurgam 7 par sagrāvi, tavs reitings vienkārši ir super! Daugava, kas cīnijās līdz galam 4? Sasperjods - 3!

  +3 [+] [-]

, 2012-07-27 18:41, pirms 12 gadiem
alguns rakstīja: Tāpēc mans vērtējums ir tāds 1.Skonto;2.FKV;3.LM;4.Daugava.
Kāpēc LM zemāk par FKV?Domāju 1-5 ir bišk pa daudz.
Var piekrist,var nepiekrist.Gluži vienkārši tās manas domas.
Tas ka skonta 1 vietā no Tevīm tas tā kā būtu saprotams!
Bet skontam bija objektīvi daudz vājāks pretinieks nekā LM un FKV,kā arī skonta neko nevarēja likt pretīm,90+3(otrajā mačā) tikais vienīgos vārtus guva, kad jau sen kā viss bija skaidrs!Intriga bija 58` kad Hajduk iesita otros vārtus!
FKV jau viss bija skaidrs pēc pirmās spēles,būtu vienu vārtu pārsvars,tad būtu cits sižets,šoreiz atbildes spēle atspēlēts mačs!(nu kāds var teikt, Intriga parādījās uz mirkli pēc gūtajiem vārtiem,un bija iespēja dubultot pārsvaru,bet dažu minūšu laikā Molde nolika visu pa plauktiņiem!)Intriga pirmās spēles 74 minūtes(pie 2-0 viss bija skaidrs) + dažas minūtes otrajā spēlē!
LM Legia turēja sasprinzinājumā visu pirmo spēli + otro spēli 54` kad nepamatoti noraidīja Soloņicinu!Un tikais pēc tam tika zaudēti 3 varti!
Pie kam LM gva 3 vārtus,skonta,FKV pa vienam!
Viennozīmīgi 1 vietā LM ,2 FKV , 3 skonta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-07-27 18:56, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja:
90+3 iesita!Un dzima intriga!
beidzot sanjemos pateikt,andri tu es galva dratets lunis

  +4 [+] [-]

, 2012-07-27 19:17, pirms 12 gadiem
Nāves ēnā rakstīja: LM spele intriga pazuda 4. minute
Intriga vēl bija otrā puslaika 54`(jeb 57` kad zaudēja trešos vārtus) vieni vārti līdz izlīdzinājumam un tā ir intriga mačā,gan FKV gan skonta neko nevarēja likt pretīm jau pēc 71` , 58 `!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-27 19:20, pirms 12 gadiem
unkulis rakstīja: beidzot sanjemos pateikt,andri tu es galva dratets lunis
Nāves_ēnā (pamper) kāpēc uzreizi rupjības jālieto,zaudēt ir jāmāk!
----------------------
Sasperjod!
Tagad saproti ka šis tips ir daudzprofilu darbinieks(ko es iepriekš jau minēju),jā un šeit redzams kurš streso!

  -1 [+] [-]

, 2012-07-27 19:29, pirms 12 gadiem
Neko nevarēja likt pretī? LM gan pirmajā, gan otrajā spēlē nācās aizsargāties kā partizāniem, kamēr Skonto vismaz otrajā spēlē piederēja teritoriāls pārsvars un gūtie vārti principā bija likumsakarīgi.
Nenoliedzu, ka Hajduk bija vājāks nekā Legia un Molde, bet jebkurā gadījumā šis bija vienīgais duelis, kurā intriga saglabājās līdz 180+ minūtei.
Andris5 rakstīja: Intriga vēl bija otrā puslaika 54`(jeb 57` kad zaudēja trešos vārtus) vieni vārti līdz izlīdzinājumam un tā ir intriga mačā,gan FKV gan skonta neko nevarēja likt pretīm jau pēc 71` , 58 `!

  +2 [+] [-]

, 2012-07-27 19:34, pirms 12 gadiem
snot rakstīja: Neko nevarēja likt pretī? LM gan pirmajā, gan otrajā spēlē nācās aizsargāties kā partizāniem, kamēr Skonto vismaz otrajā spēlē piederēja teritoriāls pārsvars un gūtie vārti principā bija likumsakarīgi.
Nenoliedzu, ka Hajduk bija vājāks nekā Legia un Molde, bet jebkurā gadījumā šis bija vienīgais duelis, kurā intriga saglabājās līdz 180+ minūtei.
Nāves_ēnā(pamper) cik vēl profilus domā šeit vilkt laukā un censties malt vienu un to pašu,3-4 bija pēc 54` otrā mača!Vieni vārti!Tā ir intriga,un LM spēks bija realizācijā!Vairāk kā pusstundā bija iespējas atgūt vārtus!

  -2 [+] [-]

, 2012-07-27 19:47, pirms 12 gadiem
Nu jā, tagad gan VISS skaidrs ar tevi. Vari paskatīties, kad esmu šeit reģistrējies, kgan labāk jau nepūlies. LM 2.5 momentos gūti 3 vārti, protams, ir lieliska realizācija Latvijas futbola perspektīvā, bet tas netraucēja intrigai pazust visai ātri, patīk tas vai nē.
Andris5 rakstīja: Nāves_ēnā(pamper) cik vēl profilus domā šeit vilkt laukā un censties malt vienu un to pašu,3-4 bija pēc 54` otrā mača!Vieni vārti!Tā ir intriga,un LM spēks bija realizācijā!Vairāk kā pusstundā bija iespējas atgūt vārtus!

  +1 [+] [-]

, 2012-07-27 19:56, pirms 12 gadiem
snot rakstīja: Nu jā, tagad gan VISS skaidrs ar tevi. Vari paskatīties, kad esmu šeit reģistrējies, kgan labāk jau nepūlies. LM 2.5 momentos gūti 3 vārti, protams, ir lieliska realizācija Latvijas futbola perspektīvā, bet tas netraucēja intrigai pazust visai ātri, patīk tas vai nē.
Es nekļūdos pamper!Vari nepūlēties!Zināju arī so profilu,jau iepriekš!Bija starp mums sarakste(mani un tavu šo profilu) ne reizi vien jau iepriekš.Punkts arī šim profilam pielikts!Gaidu nākamo!
Bet līdz ar fināla svilpi iesist vārtus ,kā to izdarīja skonta,un kas neko nedeva-tā nav intriga!

     [+] [-]

, 2012-07-27 20:06, pirms 12 gadiem
Andris5 rakstīja: Es nekļūdos pamper!Vari nepūlēties!Zināju arī so profilu,jau iepriekš!Bija starp mums sarakste(mani un tavu šo profilu) ne reizi vien jau iepriekš.Punkts arī šim profilam pielikts!Gaidu nākamo!
Bet līdz ar fināla svilpi iesist vārtus ,kā to izdarīja skonta,un kas neko nedeva-tā nav intriga!
Šitais jau sāk kļūt baisi, bet tiec nu pats galā ar saviem dēmoniem. Jā, sarakste mums ir bijusi gan, kas gan nav pārsteigums, ņemot vērā, ka tu komentē 90% rakstus par skonto. Ja būtu skatījies Skonto Hajduk spēli, tad varbūt šeit nepļurkstētu par golu līdz ar finālsvilpi. Pēc tiem vārdiem Skonto vēl bija kādas 2 izdevības panākt izlīdzinājumu. Un tikai tad bija finālsvilpe.

  +2 [+] [-]

, 2012-07-27 20:15, pirms 12 gadiem
snot rakstīja: Šitais jau sāk kļūt baisi, bet tiec nu pats galā ar saviem dēmoniem. Jā, sarakste mums ir bijusi gan, kas gan nav pārsteigums, ņemot vērā, ka tu komentē 90% rakstus par skonto. Ja būtu skatījies Skonto Hajduk spēli, tad varbūt šeit nepļurkstētu par golu līdz ar finālsvilpi. Pēc tiem vārdiem Skonto vēl bija kādas 2 izdevības panākt izlīdzinājumu. Un tikai tad bija finālsvilpe.
Pamper!Ieteiktu tev piebeigt olu liķieri līdz galam,varbūt paņemi nākamo,iedzeri vēl, liecies uz auss,rīt apskaidrosies,un apskaties kas šeit ir rakstīts!
Šodien laba diena bija ,noķert tevi iedzērušu, tā ir bauda!Jo tad tu sevi vairs nekontrolē!Kas........ vai tad nāves_ēnā profils jau čuč?Vai atpakaļ uz psiheni nosūtīts?

  -1 [+] [-]

, 2012-07-27 20:33, pirms 12 gadiem
Andris5 tu tiešām esi aptaurēts.Tu maldies, ja domā,ka visi komentētāji,kuri uzskata tevi par lunātiķi ir viena persona.Reality check, ne?

Skonto - 7
Metalurgs - 6 ar plusu
Ventspils - 5
Daugava - 4

Latvijas klubi kopumā - 6 ar mīnusu

  +3 [+] [-]

, 2012-07-27 20:54, pirms 12 gadiem
spinaats rakstīja: Andris5 tu tiešām esi aptaurēts.Tu maldies, ja domā,ka visi komentētāji,kuri uzskata tevi par lunātiķi ir viena persona.Reality check, ne?

Skonto - 7
Metalurgs - 6 ar plusu
Ventspils - 5
Daugava - 4

Latvijas klubi kopumā - 6 ar mīnusu
Andris5, 2012-07-26 23:27, vakar

spinaats rakstīja: kopš kura laika sportacentrs.com komentāru sadaļa ir kļuvusi par sportaveidu? :

Nāves_ēnā,spināts ,gaidu nākamo tavu profilu!
-----------------------
Kaut ko jaunu ........... Pamper!Zināmus profilus man nevajag!
izceltais jau vakar tika apgaismots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-27 22:57, pirms 12 gadiem
sasperjods rakstīja: vai tiešām tik grūti ir saprast, ka 1-5 ir neobjektīvs rezultāts
tur nebija sarkanā
līdz ar ko visi salīdzinājumi pret 1-5 neder...

Vēlēsim nākamo gadu vēl labāku par šo!!!
alguns domā ar LFF smadzenēm!

  -3 [+] [-]

, 2012-07-28 00:28, pirms 12 gadiem
Skonto-7, Metalurgs-6, Ventspils-5, Daugava-5. Kopumā vidējā 5,75.

  +1 [+] [-]

, 2012-07-28 11:41, pirms 12 gadiem
sasperjod!
Tagad saproti kā tas darās,kā pampers darbojās?Ļoti uzskatāmi viņš pats nodemonstrēja!
Nāves ēnā, 2012-07-27 18:51
unkulis, 2012-07-27 18:56
Diezgan bieži(regulāri) SC var sastapt šādu pampera gājienu,vai nu dažu minūšu atstarpi,vai arī kādu stunu atstarpi,kad divi(var arī būt vairāk) profili atbild uz vienu sakarīgu komentu(tikais nevajag jaukt ar tizlu,demogoģisku komentu,kur daudziem būtu ko iebilst).Arī šāda rupjība nāk komplektā diezgan regulāri!
snot, 2012-07-27 19:29, vakar
šai komentā var izlasīt ka pat kaut kur piekrīt manam viedoklim,arī tas ir raksturīgi viņam,savulaik es atšifrēju vienu pampera liepājnieka profilu,kurš pēc tam gribēja uzsisties par lielāko manu čomu (četrus liepājnieku profilus esmu pamperam iznīcinājis,bet ir jau vēl).
Kā redzams šeit uz manu profilu pampers izmantoja četrus savus profilus(ir bijuši gadījumi kad arī padsmit viena cilvēka profili cenšas uzbrukt vienam,esmu to izjutis),tas ir diezgan nožēlojami no šī cilvēka puses,nezinot to ka zem šiem profiliem slēpjas viens cilvēks,Tu praktiski esi bezspēcīgs,savu viedokli aizstavēt.Zem šī topika šie četri nav vienīgie pampera profili.
Loģiskai saprašanai:Ja Tu esi sakarīgu,pamatotu.... viedokli uzrakstījis(man tāds šeit ir),tad var sanākt strīds,sarakste ar vienu personu,bet ne vairāk(šeit redzam četrus,būtu vēl, ja es šeit viņu neapturētu).Nāves_ēnā ir daugavpilietis(profils no turienes,rakstīs pārsvarā par D-pils futbolu,bet kas darbina šo profilu,tam pakaļa neatrodas Daugavpilī),tādu profilu viņam ir ļoti daudz,kuras ievēros tik ar konkrēto profilu,pareizrakstību,būs savs temats,būs kādu komandu fans,būs dīvaini rupji stāstiņi,kuri piederēs tikais ,konkrētam profilam..................Un to visu darbina viens cilvēks.
Pattiesībā šis cilvēks(pampers) šeit kontrolē(strādā) visu lietotāju viedokļus,bet es savukārt kontrolēju viņu!
Bet kurš klubs bija vislabāk nostartējis eirokausos,norādīja tiesnesis,kurš lai nesanāktu mēsli noņēma nost vienu laukumu spēlētāju LM,bet šos horvātus ,gan FKV gan LM varēja arī paņemt!
Visbeidzot!
Droši vien esi ievērojis,ka pa Taviem šiem topikiem,bieži ir diezgan pretīgi komenti veltīti,neietekmējies uz viņiem,šiem komentiem,tos raksta šis pats pampers!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-29 10:31, pirms 12 gadiem
simex rakstīja: Vārdā Andris?
Es nebiju kļūdījies iepriekš arī par šo tavu profilu!
skonta,skonta!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 45 komentāri