Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Dundalk" treneris: "Uzreiz pēc spēles pret "Riga" man zvanīja Morinju"

Andrejs Siliņš

Īrijas futbola čempiones "Dundalk" galvenais treneris Vinnijs Perts pēc uzvaras pār Latvijas čempioni "Riga" UEFA Čempionu līgas 1. kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē pēcspēles sitienu sērijā saņēmis zvanu no slavenā portugāļu speciālista Žuzē Morinju, kurš apsveicis Pertu un viņa komandu ar panākumu.

Uzreiz pēc uzvaras "Skonto" stadionā kluba īpašnieku "PEAK6 Investments" pārstāvis iedevis Pertam tālruni, kurā ar videozvanu jau gaidījis Morinju. Portugāļu treneris apsveicis Pertu ar komandas panākumu un novēlējis turpināt iesākto ceļu. "Tikko zvanīja Žuzē," drīz pēc tam Perts atklāja īru medijiem.

"Kā jau redzējāt, pēc spēles biju nedaudz emocionāls, bet šis zvans to tikai pastiprināja, jo Morinju ir mans varonis," sajūsmu neslēpa Perts. "Zinu, ka cilvēki diskutē par Morinju paveikto pēdējos gados, bet man viņš vienmēr bijis varonis, tāpēc saņemt no viņa šādu zvanu un apsveikumus ir neticams brīdis."

"Esmu ļoti emocionāls, jo, godīgi sakot, lai kā to centos slēpt, zinu, ka par mums bija daudz neskaidru jautājumu," Perts bija vaļsirdīgs. "Šī mums bija liela spēle. Šāds rezultāts nozīmē, ka mums ir vēl vismaz sešas spēles Eiropā, kurās varam sevi pārbaudīt un parādīt to, kas esam."

"Kluba īpašnieki pieprasīja spēlēšanu Eiropā un tikšanu tālāk. Tagad ir jūtams, ka spiediens kļuvis mazāks, ņemot vērā paveikto. Jutām spiedienu, bet ne tieši no kluba vadības. Satikos ar "PEAK6 Investments" īpašnieku pagājušajā nedēļā, tā bija vienreizēja tikšanās," atklāts bija treneris. "Viņš man deva ļoti lielu pārliecību. Līdz ar pārmaiņām klubā janvārī cilvēki diskutēja par kluba struktūru. Tomēr, ņemot vērā detalizēto gatavošanos, spēlētāji šai spēlei bija gatavi."

"Aizvadījām pieklājīgu spēli - pretinieki mums sagādāja ļoti grūtu eksāmenu, bet mēs ar to tikām galā," sacīja Perts. "Droši vien esam sarūgtināti par to, ka divās spēlēs neguvām nevienus vārtus, bet "Riga" ir ļoti, ļoti stipra pretiniece."

Runājot par pretiniekiem nākamajā kārtā - Azerbaidžānas vienību "Qarabag", Perts saglabāja optimismu: "Daudzos veidos šis pretinieks var būt mums parocīgāks. Tagad spēlējām pret komandu, kas sēdēja aizsardzībā pirmajā spēlē un šīs spēles pirmajā puslaikā. "Qarabag" ir cita stila komanda, kas var mums būt labāk piemērota. Mūsu skauts bija uz viņu spēlēm. Esam sev sagādājuši iespēju. Joprojām neesam vecais "Dundalk", tāpēc aizvien mums ir, ko pierādīt, bet domāju, ka esam labās pozīcijās, lai to paveiktu."

Izmantotie resursi:
https://www.irishmirror.ie/

  +1 [+] [-]

, 2019-07-18 08:48, pirms 5 gadiem
Weird flex but ok

     [+] [-]

, 2019-07-18 09:12, pirms 5 gadiem
Lai veicas īriem! Visu cieņu!

     [+] [-]

, 2019-07-18 09:33, pirms 5 gadiem
Īri pelnīti tika tālāk!

  -1 [+] [-]

, 2019-07-18 12:31, pirms 5 gadiem
Pēc tam Perts piezvanīja man, un pateicās par savākto informāciju par Rigas komandu.Tur galvenais secinājums bija ,ka aizsargi kaut ko māk, bet uzbrucēji neko nemāk. Pussargi aŗī galīgi vāji.