Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Koņevs: "Brizola ir pilnībā gatavs rītdienas spēlei"

Andrejs Siliņš

Koņevs: "Brizola ir pilnībā gatavs rītdienas spēlei"
Felipe Brizola. Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

"Galvenais ir nekļūdīties vieglās situācijās. Iegūt bumbas kontroli, izmantot savu laukumu," pirms rītdien gaidāmās UEFA Čempionu līgas atbildes spēles pret Īrijas čempioni "Dundalk" uzvaras recepti atklāj Latvijas čempiones "Riga FC" galvenais treneris Mihails Koņevs.

“Komandai ir ļoti augsti uzdevumi. Ne tikai pārvarēt šo kārtu, bet tikt pēc iespējas tālāk. Komanda atdos visus spēkus, lai tiktu tālāk. Uzskatu, ka spēle būs ļoti sarežģīta, jo nedrīkstam ielaist vārtus. Katri ielaistie vārti būs divu vērtībā. “Dundalk” ir augsta līmeņa komanda, ko pierādīja spēle Īrijā. Abām komandām šī būs grūta spēle. Galvenais ir nekļūdīties vieglās situācijās. Iegūt bumbas kontroli, izmantot savu laukumu. Īrijā tomēr spēlējām uz sintētikas. Rīt centīsimies izdarīt visu, kas ir no mums atkarīgs.

Jau teicu, ka katriem vārtiem būs milzīga nozīme, tāpēc uzreiz milzīgiem spēkiem skriet uz priekšu nebūs pārdomāts lēmums. Viņiem ir fiziski ļoti spēcīgi futbolisti. Mums ir jāspēj sajust bumbas, saspēle. Jau teicu, ka būs ļoti blīva spēle. Spēles gaitā redzēsim labāk, kā mums vajadzētu spēlēt,” pirms gaidāmās spēles pret “Dundalk” FC stāsta “Riga” FC galvenais treneris Mihails Koņevs.

“Negribu daudz runāt par sastāva izmaiņām. Mums ir konkrēts plāns uz spēli. Spēles gaitā to redzēsim. Daudz būs atkarīgs no rezultāta. Felipe Brizola ir pilnībā gatavs spēlei. Īrijā mēs viņu pietaupījām, jo pēdējā treniņā iedzīvojās savainojumā. Viņš ātri spēja atgūties, pauda lielu vēlmi doties laukumā, bet pieņēmām tādu lēmumu. Kausa spēle pierādīja, ka viņš ir gatavs spēlēt. Mums ir dažādi varianti, bet tagad neteikšu, kurš ies pamatsastāvā, kurš paliks rezervē.”

Jāatgādina, ka pirmā spēle “Dundalk” FC laukumā noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Uzvarētāju komandas noskaidros divu spēļu summā.

Rīt spēles sākums Skonto stadionā pulksten 19:30. Tiešraidē spēli varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV kanālā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/konevs-atdosim-vi...