Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Lampards pirms Superkausa: "Negribu dzirdēt nekādus attaisnojumus"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lampards pirms Superkausa: "Negribu dzirdēt nekādus attaisnojumus"
Frenks Lampards. Foto: AFP/Scanpix

Trešdienas vakarā Stambulā tiks aizvadīts UEFA Superkauss, kurā tiksies divas Anglijas Premjerlīgas komandas. Londonas "Chelsea" galvenais treneris Frenks Lampards paudis, ka nevēlas dzirdēt attaisnojumus.

Jauno sezonu komandas sākušas ar krasi atšķirīgiem rezultātiem. Ja "Liverpool" uzvarā ar 4:1 pret "Norwich" galvenā problēma bija pamatvārtsarga Alisona savainojums uz līdzenas vietas, tad "Chelsea" viesos ar 0:4 kapitulēja "Manchester United", un Lampardam tika pārmests naivs spēles stils.

"Spēlēšana pret tik kvalitatīvu komandu kā "Liverpool" – fināli nemēdz būt saspringtāki. Ikvienam spēlētājam jāsaprot, cik svarīgs ir šis mačs, un ikvienam laukumā būs jāatdod visi spēki, jo klāsies smagi," pauda Lampards. Mančestrā galvenā problēma bija pretuzbrukumu apturēšana, un Liverpūle ar malējiem uzbrucējiem Sadio Manē un Mohamedu Salāhu nesola vieglāku uzdevumu.

"Būs smagi, bet nedrīkstam pēc spēles domāt, ka varējām izdarīt to, ka neizmantojām šo iespēju un ka vispār nebijām gatavi jau no paša sākuma. Nedrīkstam domāt par attaisnojumiem," pauda Lampards. Viņu debijas sezonā pie "Chelsea" stūres gaida smags uzdevums, jo prom devies Edens Azārs, bet aizstājēju nav iespējams iegādāties transfēru aizlieguma dēļ.

"Šī ir trofeja, kuru klubs vēlas iegūt savā īpašumā. Es nekad neesmu to izcīnījis, daudzi spēlētāji to nekad nav izcīnījuši, tāpēc laukumā jāatdod visi spēki. Jā, zaudējumi finālos gadās, jo tās ir vissmagākās spēles. Taču nedrīkstam zaudēt tādēļ, ka nebijām gatavi vai ka nebijām pietiekami izsalkuši. Šādos mačos ir jāatdod viss."

"Chelsea" pie UEFA Superkausa ir tikusi vienu reizi – tas notika 1998. gadā. Lampards cīņā par trofeju piedalījās gan 2012., gan 2013. gadā, bet abās reizēs tika piedzīvots zaudējums.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

     [+] [-]

, 2019-08-14 08:33, pirms 5 gadiem
Attaisnojumi nav vajadzigi jaspele ar to kas ir.