Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Simeone: "Mēs esam "Atletico", mēs varam paveikt arī neiespējamo"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Simeone: "Mēs esam "Atletico", mēs varam paveikt arī neiespējamo"
Djēgo Simeone un Zinedins Zidāns
Foto: Sipa/Scanpix

UEFA Čempionu līgā ļoti platu soli pretī finālam vakar spēra "Real", kas Madrides derbijā ar 3:0 savā laukumā pieveica "Atletico", visus vārtus gūstot Krištianu Ronaldu. Tomēr viesi pēc neveiksmes norādīja, ka turpina ticēt un ka nekas vēl nav beidzies.

Madrides "Real" galvenais treneris Zinedins Zidāns: "Aizvadījām lielisku spēli – iesist trīs vārtus nav viegls uzdevums. Izvirzījāmies vadībā, izveidojām vairāk momentus. Priecājos par to, kā attīstījās spēles gaita. Iesist trīs un neielaist nevienus vārtus – teicami. Zinām, cik svarīgi ir izbraukumā gūtie vārti. Rezultāts parāda, cik lieliski spēlējām, bet priekšā ir atbildes cīņa. Vajag strādāt un plēsties par finālu. Esmu pārliecināts, ka "Atletico" laukumā viegli nebūs.

Krištianu – dzimis vārtu guvējs. Viņš ir unikāls. Visi futbolisti bija uzdevumu augstumos. Zinājām, kas jāpaveic, un nospēlējām tā, kā vēlējāmies. Isko spēlēja kā desmitais numurs un tika galā ar pienākumiem. Pārliecinoši bija arī Asensio un Lukass Vaskess. Turklāt aizsardzībā sniegums nebija sliktāks par uzbrukumu. Esmu apmierināts ar katra spēlētāja paveikto.

Man paveicies, ka manā komandā ir tādi futbolisti. Cenšamies spēlēt savu futbolu un no tā gūt baudu. Tas strādā, jo mums ir neticami futbolisti, kuri prot pareizi attiekties pret pienākumiem."

Madrides "Atletico" galvenais treneris Djēgo Simeone: "Pirmais puslaiks abu komandu izpildījumā nebija pats labākais. Bija bīstami momenti, tomēr noslēdzošās piespēles pievīla. Neskatoties uz to, viņi iesita. Otrajā puslaikā kontrolējām bumbu, izveidojām momentus, bet viņi labi izmantoja pretuzbrukumus.

Futbols – tā ir neticama spēle, kurā var notikt jebkas. Turpināšu domāt, ka mums ir izredzes iekļūt finālā. Teicu komandai, ka zaudējums jāatstāj aiz muguras, jāaizmirst. Būs grūti, bet tāds ir futbols. Madrides "Real" bija labāks, izmantoja savas iespējas, jāapsveic pretinieki.

Esmu mierīgs. Centīsimies paveikt ko praktiski neiespējamu. Mēs esam "Atletico" un varam to paveikt."

Trīs vārtus guvušais Krištianu Ronaldu: "Vajag apsveikt ne tikai mani, bet visu komandu, kura aizvadīja neaizmirstamu spēli. Gūt vārtus – tas ir mans uzdevums. Spēlējām labi no pirmās līdz pēdējai minūtei, un vārtu guvumi bija loģisks iznākums.

Protams, esmu apmierināts ar to, ka izdevās iesist trīs vārtus, tomēr galvenais, ka komanda aizvadīja spēli vienā līmenī. Tagad esam priekšā, taču vēl nekas nav izšķirts. "Atletico" ir spēcīgs pretinieks, tāpēc jābūt atbildības sajūtai pirms atbildes spēles."

Madrides "Atletico" pussargs Koke: "Vispirms domāsim par Spānijas čempionāta spēli, kas jāaizvada sestdien, bet tikai pēc tam – par atbildes cīņu pret "Real". Gribam tikt finālā. Kā dzied mūsu līdzjutēji, neesam pārstājuši ticēt.

Pirmajā puslaikā bija kļūdas. "Real" nopelnīja uzvaru, apsveicu pretiniekus, bet atbildes spēle būs laba. Sliktāk ir piedzīvot zaudējumu pusfinālā, ne finālā, bet mēs turpināsim cīnīties. Tas ir futbols, par to pārliecinājās arī PSG. Jau esam pieveikuši "Real" ar Krištianu ierindā savā laukumā ar 4:0."

Izmantotie resursi:
The official website for European football –...
Football Espana - Primera Liga news, fixtures,...
Fútbol en AS.com

  +3 [+] [-]

, 2017-05-03 10:59, pirms 7 gadiem
Sorry, bet nevarat gan!!!

  +2 [+] [-]

, 2017-05-03 11:11, pirms 7 gadiem
Patīkama RM uzvara, jo negribās redzēt finālā MA ar savu antifutbolu.

  +4 [+] [-]

, 2017-05-03 11:12, pirms 7 gadiem
Real Madrid has never lost a double-legged tie, national or international, after winning 3-0 the first one.

Secinājums izdariet paši.

  +3 [+] [-]

, 2017-05-03 11:48, pirms 7 gadiem
"Mēs esam Real Madrid, mums vienalga ko jūs nevarat!"

  +2 [+] [-]

, 2017-05-03 12:25, pirms 7 gadiem
Nebūs

  +3 [+] [-]

, 2017-05-03 13:04, pirms 7 gadiem
Var par to aizmirst Atletiko. Nabagi. 1 sitiens vartu rami pa visu speli, ko tur var gribet?

     [+] [-]

, 2017-05-03 15:30, pirms 7 gadiem
Pēdējās 3 Atletico spēles pret Real

Atletico - Real 0:3
Real - Atletico 1:1
Real - Atletico 3:0

3 spēlēs puikas iemocīja 1 golu. Šaubos vai mājās sanāks iebakstīt 4 pretī nedabūjot tikpat

  +1 [+] [-]

, 2017-05-03 16:04, pirms 7 gadiem
zigmārs112 rakstīja: Pēdējās 3 Atletico spēles pret Real

Atletico - Real 0:3
Real - Atletico 1:1
Real - Atletico 3:0


3 spēlēs puikas iemocīja 1 golu. Šaubos vai mājās sanāks iebakstīt 4 pretī nedabūjot tikpat
Tas gan! Kaada iespeeja, ka Real neguus vaartus Calderon stadionā, zinot, ka Atletico metīsies uzbrukumā, lai tik gūtu vārtus (kas cits vinjiem atliek )...Iespeeja ljoti, ljoti maza!

     [+] [-]

, 2017-05-03 16:07, pirms 7 gadiem
Bet nu tgd, protams, jaagatavojas Sestdienas speelei pret Granada away machs. Domaaju, ka Zizuu atkal laidiis rezervistus jeb otro sastaavu, kas arii buutu visai ljogisks leemums, atpuutinot galevano sastaavu pirms Calderon! 3p jāņem stabili, par to es nešaubos, jo Granada vairs nav par ko ciiniities, taakaa shiem vienalga palielam!

     [+] [-]

, 2017-05-03 19:14, pirms 7 gadiem
Vakar sūdi tika sataisīti. Šodien atliek tikai ūdeni liet. Ne jau Atletico ir tā komanda kas vismaz 3 vārtus var Realam iesist.