Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Atalanta" treneris pavēsta, ka jau pirms atbildes spēles pret "Valencia" juties slims

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Atalanta" treneris pavēsta, ka jau pirms atbildes spēles pret "Valencia" juties slims
Bergamo "Atalanta" Valensijā. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas A sērijas kluba Bergamo "Atalanta" galvenais treneris Džanpjero Gasperīni martā saslima ar koronavīrusu, un viņš tagad atzinis, ka bažījās par savu dzīvību, nevēloties nonākt slimnīcā.

Čempionu līgas debitante Bergamo "Atalanta" sasniedza turnīra ceturtdaļfinālu, divu maču summā ar 8:4 pārspējot "Valencia". Pirmā spēle Itālijā tika aizvadīta pilnā stadionā, un eksperti vēlāk to nodēvēja par bioloģisko bumbu. Atbildes mačs Valensijā norisinājās aiz slēgtām durvīm, bet tāpat 35% no Spānijas komandas vēlāk saslima ar vīrusu.

62 gadus vecais Džanpjero Gasperīni par sliktu pašsajūtu sācis sūdzēties vienu dienu pirms atbildes cīņas pret "Valencia". Viņš sacīja, ka, atgriežoties mājās, nav bijis drudzis, tomēr sajūtas bijušas līdzvērtīgas 40 grādu temperatūrai. "Es jutos iznīcināts," pauda Gasperīni. Bergamo kļuva par smagi skartās Itālijas epicentru.

Speciālists norādīja, ka smagākajos brīžos bažījies par savu veselību. "Aiz loga ik pēc divām minūtēm bija dzirdama ātrā palīdzība. Likās, ka ārā ir karš. Pa naktīm domāju par to, kas gan notiks ar mani, ja arī es nonākšu slimnīcā," teica Gasperīni. Viņam izdevās atveseļoties mājas apstākļos. Gasperīni par savu saslimšanu pavēstīja tikai svētdien. Pirms desmit dienām visai "Atalanta" komandai tika veiktas analīzes, lai ļautu gatavoties sezonas atsākšanai.

Šoku par trenera izteikumiem neslēpa "Valencia", kas nāca klajā ar paziņojumu. "Šāda rīcība pakļāvusi riskam daudzus cilvēkus. Jāatceras, ka spēle mūsu laukumā tika aizvadīta aiz slēgtām durvīm, jo tā pavēlēja Spānijas veselības amatpersonas, lai pasargātu cilvēkus no inficēšanās, lai cilvēkiem nebūtu jāsaskaras ar iebraucējiem no vietas, kas jau tobrīd tika saukta par riska zonu."

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/soccer/ser...

     [+] [-]

, 2020-06-01 13:27, pirms 4 gadiem
Par COVID 19 parādās interesantas lietas....Portugālē ir 4 reizes mazāka mirstība uz 1miljonu iedzīvotāju -138, bet blakus Spānijā tā ir 580 uz 1 miljonu...un tagad ir versija, ka tas dēļ tuberkulozes vakcīnas, kura Portugālē bija obligāta, bet Spānijā nē....arī Itālijā....postpadomju valstīs , tai skaitā arī Latvijā, kur tiek pielietota šīi vakcīna mirst daudz mazāk...slimojam, bet nemirstam...organisms pieņem koronavīrusu draudzīgāk...gandrīz kā herpes....
Vareja futbolu Latvijā atjaunot reizē ar igauņiem, leišiem un atļaut arī skatītājus!