Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

3 "pendeļu" spēlē "Balvi" piekāpjas!

Labā un skatāmā mačā "Balviem" zaudējums pret LFF 2.līgas 2.pozīcijas īpašnieci!

Svētdien, 13.septembrī, "Balvi" komandai LFF 2.līgā bija gaidāms gados jauns, bet ļoti sarežģīts pretinieks - Albatroz SC/FS Jelgava komanda. Jelgavas komanda, pirms šīs spēles, bija atrodama augstajā 2.pozīcijā. Īpaša spēle "Balviem" bija arī tāpēc, ka šajā komandā spēlē mūsu pagājušās sezonas leģionārs Jadson de Sousa, kura latviešu valodas prasmes, un ne mazāk svarīgi - futbola prasmes, kā varējām pārliecināties, attīstās ar katru dienu Latvijā.
Bet nu par spēli...
Pirmos vārtus jelgavnieki guva jau 6.minūtē, kad sitienu izdarīja Ralfs Maslovs. Deins Polis bumbai gan pieskārās, bet neko vairāk darīt nespēja.
Par to, ka "Balvi" negrib samierināties ar bezierunu zaudējumu, liecināja komandas aktivitāte uzbrukuma zonā, kas noveda pie viesu pārkāpuma un sekojoša 11m soda sitiena. To realizēt devās šosezon no šīs vietas vienmēr precīzs bijušais Artūrs Deksnis, un arī šoreiz nekļūdījās, lai gan vārtsargs bumbu aizskāra.
Prieki gan nebija pārāk ilgi, jo spēles 30.minūtē Danila Patijčuks viesus izvirzīja vēlreiz vadībā.1-2. Tam sekoja visai apšaubāms 11m soda sitiens, ko realizēja Artjoms Šaboha un 42.minūtē precīzs bija Ervīns Pērkons.
Varēja domāt, ka "Balviem" ir nolaidušās rokas, bet nekā! Līdz ar 1.puslaika finālsvilpi, pēc skaistas saspēles soda laukumā, bumbu vārtos trieca Egils Lielbārdis. 2-4 pārtraukumā ejot.
Otrais puslaiks iesākās ar lielu "Balvu" aktivitāti. Spēles 51.minūtē par neapdomīgu spēli "otrajā stāvā", izvirzot ceļgalu, tika sodīts viesu vārtsargs ar 11m soda sitienu. Diemžēl, laukumā vairs nebija abu mūsu 11m štata izpildītāju - Artūra Dekšņa un Aleksandra Sņegova, tāpēc to izpildīt devās Saškas jaunākais brālis Vadims Sņegovs. Par nelaimi, nesekmīgs sitiens un rezultāts nemainās.
Vēl pēc brīža vārtus varēja gūt Arvis Kamaldiņš, bet no teicamas pozīcijas sita garām.
Ko neizdarīja mājinieki, to izdarīja viesi - spēles 67.minūtē vārtus guva Kristaps Ričards Sleņģis, un rezultāts 2-5 uz rezultāta tablo.
Atlikusī spēle noritēja ar viesu pārsvaru.
"Balviem", manuprāt, labākā spēle šosezon, lai gan tika piedzīvots zaudējums!