Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Virslīgas komandas turpina dominēt: Jelgava iznīcina Jēkabpili

Virslīgas komandas turpina dominēt: Jelgava iznīcina Jēkabpili
FK ''Jelgava''
Foto: Synottip Virslīga/Raitis Supe

Šovakar priekšpēdējo Latvijas kausa futbolā 1/8 fināla spēli aizvadīja Jēkabpils un Jelgava. Mājinieki maču iesāka varonīgi, tomēr spēles turpināja Jelgava demonstrēja savu pārākumu un brutāli pārmācīja Jēkabpili 8:0.

Spēli negaidīti aktīvi sāka mājinieki. Jēkabpils uzreiz rāvās uzbrukumos un centās gūt ātrus vārtus, taču iekrita jelgavnieku slazdā. Jelgava trešajā minūtē aizskrēja savā pirmajā uzbrukumā un pēc centrējuma skaisti uzreiz no gaisa bumbu vārtos šāva Ēvalds Razulis – 0:1.

Pēc zaudētajiem vārtiem Jēkabpils atkal centās uzbrukt, tomēr mājinieku ofensīva ātri noplaka. Bīstamu sitienu pa Jāņa Krūmiņa vārtiem izpildīja Dmitrijs Kuzmins, taču mazliet garām mērķim. Jelgava pārņēma spēles iniciatīvu savās rokās un sāka veidot savus uzbrukumus.

Spēles 18. minūtē Razulis dubultoja pārsvaru, kad pēc centrējuma uztvēra bumbu pretinieku soda laukumā, nometa to zemē un sita vārtos – 0:2. Jēkabpils manāmi salūza un pēc četrām minūtēm zaudēja vēl vienus vārtus, kad bumbu tīklā no tuvas distances raidīja Artis Jaudzems, panakot 0:3.

Pirmā puslaika turpinājumā jelgavnieku dominance nemazinājās. Pēc stūra sitiena savus pirmos vārtus Jelgavas sastāvā izdevās gūt Antem Bakmazam, kurš pielaboja vāju komandas biedra sitienu – 0:4. Pirmais puslaiks tā arī noslēdzās ar nemainīgu rezultātu.

Atgriežoties no pārtraukuma, turpinājās līdzīga spēle kā iepriekš. Jēkabpils neko ieverības cienīgu nespēja izveidot, kamēr viesu komanda guva piektos vārtus, kad ar izcilu tālsitienu izcēlās uz maiņu nākušais Klers Hē – 0:5.

Hē turpināja demonstrēt lielisku sniegumu un pēc nepilnām 10 minūtēm guva vēl vienus skaistus vārtus. 20 gadus vecais Taizemes futbolists nonāca aci pret aci ar pretinieku aizsargu, viņu apspēlējot un nekļūdīgi sitot bumbu tīklā – 0:6.

Jēkabpils bija sabrukusi. Jelgavas rindās vārtus guva Verners Apiņš, taču tie netika ieskaitīti aizmugures dēļ. Nedaudz vēlāk viens pret vienu ar vārtsargu izgāja Razulis, taču savu iespēju izšķērdēja. Pēc viņa sitiena gan vārtus guva Jelgavas trenera Aleksandra Kurtejana dēls Aleksandrs Kurtejans juniors, taču viņš atradās aizmugurē.

Mazliet vēlāk vārtus tomēr izdevās gūt Apiņam, panākot 0:7, taču uzreiz pēc tam iespējas turpināja šķērdēt Razulis, kurš pēc kārtējās precīzās Hē piespēles trāpīja pa vārtu stabu. Pats Hē pēc neilga brīža atkal ar māņkustībām izbrīvēja sev sitienu un iespēju izmantoja - 0:8. Spēle noslēdzās ar vairāk kā pārliecinošu Jelgavas uzvaru un iekļūšanu 1/4 finālā.

Jēkabpils – Jelgava 0:8 (0:4)

Vārti: Razulis 4', 18', Jaudzems 22', Bakmazs 42', Hē 58', 65, 84', Apiņš 79'
Brīdinājumi: Simonovs 45'
Jēkabpils: Nerets, Kuplovs, Zeps (Leščovs 70'), Kuzmins (Terens 82'), Ļebedevs, Halimons, Peņkovskis, Linģis (Tamilovičs 56'), Simonovs, Lapkovskis, Čerevko
Jelgava: Krūmiņš, Grigarāvičs (Siņeļņikovs 46'), Bakmazs, Apiņš, Kļuškins, Razulis, Klimaševičs, Šlampe, Jaudzems (Kurtejans 67'), Redjko (Hē 46'), Perepļotkins
Galvenais tiesnesis: Vitālijs Spasjonņikovs

Latvijas kauss, 1/8 fināli

DatumsSpēleVietaLaiksRezultāts
07.07.Grobiņa – SpartaksSlokas stadions19:000:2 (0:1)
08.07.Progress/Olaine – RFSOlaines pilsētas stadions16:000:4 (0:0) P
08.07.Valmiera Glass/ViA – Metta/LUJ. Daliņa stadions18:000:3 (0:2)
09.07.Monarhs/Flaminko – VentspilsDaugavgrīvas vidusskola14:001:9 (1:3)
09.07.Preiļi – RigaPreiļu novada stadions16:000:5 (0:3)
09.07.Jēkabpils – JelgavaJēkabpils SC stadions18:000:8 (0:4)
10.07.Daugavpils – Liepāja/Mogo"Celtnieka" stadions18:00

  -1 [+] [-]

, 2017-07-09 20:07, pirms 7 gadiem
Šis bija aizraujošas spēles. Likā ka skatos la liga. Ļoti atrs un dinamisks futbols. Tikai dazkart speletaji paši no sevis ar bumbu izskrien autā...

  -3 [+] [-]

, 2017-07-09 20:20, pirms 7 gadiem
Diez kurā ungāru līgā Jēkabpils varētu spēlēt?

     [+] [-]

, 2017-07-09 20:21, pirms 7 gadiem
Grobiņa, Valmiera un Olaine uz VL jāpārceļ.

  +7 [+] [-]

, 2017-07-09 20:25, pirms 7 gadiem
harjax rakstīja: Šis bija aizraujošas spēles. Likā ka skatos la liga. Ļoti atrs un dinamisks futbols. Tikai dazkart speletaji paši no sevis ar bumbu izskrien autā...
Nevajag jau pārspīlēt - arī La Liga ir kuriozas situācijas no spēlētāju puses un tur nav retums kad Barcelona, vai Real Madrid uzveic savus pretiniekus ar rezultātiem 6:0, 7:0, 8:0 - atceries arī tādu lietu, ka FK Jelgava ir komanda, kas regulāri spēlē EL kvalifikācijas spēlēs un izskatās tur pietiekami solīdi, kamēr Jēkabpils kā jau pēdējos gadus kapājas par pastarītes statusu 1.līgā.
Drīzāk no jelgavnieku puses bija manāms tāds piespiestās spēles stils (spēlē tikai tāpēc, ka tā liek, bet nevis tāpēc, ka tā vēlas).
Vaina nav Jēlgavā, vai Jēkabpilī, bet gan lielā komandu kvalitātes atšķirībā - tā ir pārāk drastiska.
Es personīgi joprojām esmu par Virslīgas komandu skaita palielināšanu, jo tādas komandas kā Olaine, Grobiņa, Valmiera pierādīja, ka varētu spēlēt Virslīgā (protams ne jau cīnīties par augstām vietām), bet vismaz izlīdzinātos 1.līgas komandu spēks, jo arī tur ir tā situācija, ka top komanda samazgā pastarīti ar graujošu rezultātu.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 20:32, pirms 7 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: Diez kurā ungāru līgā Jēkabpils varētu spēlēt?
Visās

  +2 [+] [-]

, 2017-07-09 21:13, pirms 7 gadiem
kamer Latvijas kausa komandam nebus briva izsesana tikmer 11 t viru cirks futbola laukuma turpinasies tapec jau virkne komandas atsakas no dalibes kausa izcina jo nav nekada jega pec sadas shemas spelet virsligas komandas tiek ieceltas saulite parejas pataisitas par nulveidigam tam kuram atveleta ''klaunu''loma LFF fukcionari turpina savu netiro darbinu lai tik sanemtu savos macinos naudinu no virsligas naudasmaisiem tadas maksatnespejigas provinces komandas vinus neinterese tacu laiku pa laikam cirks futbola laukumos ir jauztaisa un LFF funkcionari to lieliski paveic

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 21:21, pirms 7 gadiem
Virslīgā iekļūs 1.līgas uzvarētājs.Nezinu,ja tā būs Valmiera un viņa atteiksies no šī goda,kā tad rīkosies LFF.Katrā ziņā virslīgā spēles astoņas komandas un šobrīd tur vairāk komandām nav ko darīt.Gluži vienkārši finansiālu iemeslu dēļ,jo komandas nespēj izpildīt virslīgas prasības.Nekas jau nebūtu pretī pret tām pašām 10 komandām un četriem riņķiem.Srarp citu,ja uzvarēs 1.līgā Grobiņa,varu derēt ,ka arī viņi atteiksies no dalības virslīgā.Kas tur tālāk nāk.Ak Olaine.Kaut kāds līdzīgs veidojums Gulbenei un Babītei.Akadēmijas nav ,klubs tāds šaubīgs.Domāju,vini tad nākošsezon arī spēles virslīgā.LFF mīl uzkāpt uz grābekļiem.
Viedoklis mans subjektīvai,bet tā kā pie mums demokrātija,saku ko domāju.

     [+] [-]

, 2017-07-09 21:23, pirms 7 gadiem
PS.Piemirsu Daugavpili.Tur nomainījās galvenais treneris un ja tas ir ar domu iekļūt šogad virslīgā,tad ļoti iespējams,ka vienīgi šī komanda var izjaukt Olaines plānus.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-09 21:31, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Virslīgā iekļūs 1.līgas uzvarētājs.Nezinu,ja tā būs Valmiera un viņa atteiksies no šī goda,kā tad rīkosies LFF.Katrā ziņā virslīgā spēles astoņas komandas un šobrīd tur vairāk komandām nav ko darīt.Gluži vienkārši finansiālu iemeslu dēļ,jo komandas nespēj izpildīt virslīgas prasības.Nekas jau nebūtu pretī pret tām pašām 10 komandām un četriem riņķiem.Srarp citu,ja uzvarēs 1.līgā Grobiņa,varu derēt ,ka arī viņi atteiksies no dalības virslīgā.Kas tur tālāk nāk.Ak Olaine.Kaut kāds līdzīgs veidojums Gulbenei un Babītei.Akadēmijas nav ,klubs tāds šaubīgs.Domāju,vini tad nākošsezon arī spēles virslīgā.LFF mīl uzkāpt uz grābekļiem.
Viedoklis mans subjektīvai,bet tā kā pie mums demokrātija,saku ko domāju.
Kapēc Tu tai naudai piešķir lomu.
Nu nemazgās Grobiņu visi ar 5-0.
Tas, ka LFF saliek kaut kādus limitus komandām par labu nenāk.
Dobrecova un citu jauniešu labā būtu spēlēt pret Spartakiem, nevis Preiļiem.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 21:43, pirms 7 gadiem
>>>sasperjods
Vai tu esi iepazinies ar LFF prasībām virslīgai?Piebildīšu, šīs prasības ir tīri normālas un pareizas,lai varētu notikt sacensības normālā līmenī.
Tur ir jābūt gan apsardzei,jādežūrē medicīniskai palīdzībai,jeb tautas valoda ātrajiem,jāmaksā par leģionāriem,stadioniem jāatbilst licenzēšanas noteikumiem,jānodrošina spēles ieraksts,spēles informators,bumbu padevēji,interneta pieejamību stadiona teritorijā,dublieru komanda un vēl daudz kas.Tas ir tikai tas ,ko es no galvas atcerējos.Piedod draudziņ,tas viss maksā kaudzi naudas un kā tu domā,vai Grobiņa to spēj pavilkt?

     [+] [-]

, 2017-07-09 22:09, pirms 7 gadiem
vilnis_stana_106649 rakstīja: kamer Latvijas kausa komandam nebus briva izsesana tikmer 11 t viru cirks futbola laukuma turpinasies tapec jau virkne komandas atsakas no dalibes kausa izcina jo nav nekada jega pec sadas shemas spelet virsligas komandas tiek ieceltas saulite parejas pataisitas par nulveidigam tam kuram atveleta ''klaunu''loma LFF fukcionari turpina savu netiro darbinu lai tik sanemtu savos macinos naudinu no virsligas naudasmaisiem tadas maksatnespejigas provinces komandas vinus neinterese tacu laiku pa laikam cirks futbola laukumos ir jauztaisa un LFF funkcionari to lieliski paveic
Virslīgas naudas maisi! Tiešām tādi ir?

  -2 [+] [-]

, 2017-07-09 22:44, pirms 7 gadiem
Vilnis Staņa, 21:13, pirms stundas, ignorēt, atbildēt
kamer Latvijas kausa komandam nebus briva izsesana tikmer 11 t viru cirks futbola laukuma turpinasies

Gribiet izspēlēsim Latvijas kausu pēc Staņas vēlmēm ar aklo izlozi.
Tā kā virslīgas komandas sāk ar 1/8 finālu,tad nedaudz grūtāk to izdarīt,bet ja sāktu no paša sākuma tad bez problēmām katrā kārtā salaist kopā virslīgas komandas,kamēr līdz finālam nonāk nosacīti Jēkabpils un teiksim Monarhs.Tas būtu super un Jēkabpils pārstāvētu Latviju Eirokausos.Jēkabpils vietā varētu būt jebkura 1 vai 2.līgas komandas.Tads scenārijs dažus cilvēkus interesē?Nezinu,izrādās ,ka daži to uzskata par normālu situāciju. Interesanti,vai vini paši skatītos tādu spēli,kur nosacīti 1.līgas komanda ierītu 1 kvalifikācijas kārtā ,teiksim no Fareru salas komandas apmēram 0-5
Tā kā tā visa šeit ir tukša di....a dažu cilvēku komentos.Un neticu,ka dažu 1.ligas komandu atteikšanās no kausa ir šī iemesla dēļ.Ja tā,tad šo treneru domāšana īpaši neatšķirās no dažu šeit komentētāju domāšanas.Lūdzu apspēlējiet spēcīgas komandas sākot no 1/8 fināla un izcīnat kausu,jeb iekļūstat finālā un nekādu jautājumu.Būsiet godīgā ceļā tikuši Eirokausos un tad nekādu jautājumu,zaudējiet kaut vai 0-10
Tā viš manuprāt ir,jeb nē?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 23:13, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: >>>sasperjods
Vai tu esi iepazinies ar LFF prasībām virslīgai?Piebildīšu, šīs prasības ir tīri normālas un pareizas,lai varētu notikt sacensības normālā līmenī.
Tur ir jābūt gan apsardzei,jādežūrē medicīniskai palīdzībai,jeb tautas valoda ātrajiem,jāmaksā par leģionāriem,stadioniem jāatbilst licenzēšanas noteikumiem,jānodrošina spēles ieraksts,spēles informators,bumbu padevēji,interneta pieejamību stadiona teritorijā,dublieru komanda un vēl daudz kas.Tas ir tikai tas ,ko es no galvas atcerējos.Piedod draudziņ,tas viss maksā kaudzi naudas un kā tu domā,vai Grobiņa to spēj pavilkt?
Grūti pateikt kurš ko var pavilkt, bet lielākais klupšanas akmens Virslīgā prasību ziņā ir reāli eksistējoša akadēmija. SFK United visu laiku lāpīja ciet caurumus tām komandām, kas iekļuva Virslīgā - tā uzreiz viņi tika noteikti kā akadēmija un spēlēja Virslīgas dublieru čempionātā tām komandām kurām reāli nebija nekādas sistēmas piramīdas, kas attiektos uz akadēmiju vispār.
Noteikumos arī ir pieņemts, ka akadēmija nedrīkst atrasties tālāk par 50 km no kluba bāzes vietas - tātad komanda no Ludzas nevar pieteikt kā akadēmiju kādu no Rīgas, vai Liepājas sporta skolām.
Runājot tieši par Grobiņu tad stāsts ir līdzīgs kā bija ar Ilūkstes NSS - tas praktiski bija FC Daugava Daugavpils fārmklubs - tur pat tika aizsūtīts Mamuka Gongadze. Jau tagad SC Grobiņa sastāvā spēlē FK Liepāja rezervisti - kā saka - tehniski Virslīgā viņi varētu spēlēt bez problēmām, bet bez nopietnas perspektīvas konkurences ziņā kamēr pašiem nav reālas akadēmijas un savu spēlētāju.
Ir arī ļoti smieklīgas situācijas - piemēram Staiceles Bebriem ir teju lieliska bāze (nav tikai slēgtās futbola halles + kārtīga stadiona ar tribīnēm un mākslīgo apgaismojumu), bet ir akadēmija un viss pārējais
Olaine ir tik spēcīga cik spēcīgs ir Vugars Askerovs - kad viņš beigs spēlēt tad arī Olaine noslīdēs 1.līgā kaut kur tabulas vidusdaļā.
Reāli Virslīgai gatavi ir tikai Valmiera, Rēzekne, Daugavpils, bet trūkst naudas, lai stabili tur noturētos (vajag kādus 500 000 euro sezonā, lai vismaz komanda cīnītos reāli par Virslīgas tabulas vidusdaļu).

  +2 [+] [-]

, 2017-07-09 23:15, pirms 7 gadiem
1.līgas klubi nemaz nesaņemtu UEFA licenci dalībai Eiropas līgā.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 23:17, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Vilnis Staņa, 21:13, pirms stundas, ignorēt, atbildēt
kamer Latvijas kausa komandam nebus briva izsesana tikmer 11 t viru cirks futbola laukuma turpinasies

Gribiet izspēlēsim Latvijas kausu pēc Staņas vēlmēm ar aklo izlozi.
Tā kā virslīgas komandas sāk ar 1/8 finālu,tad nedaudz grūtāk to izdarīt,bet ja sāktu no paša sākuma tad bez problēmām katrā kārtā salaist kopā virslīgas komandas,kamēr līdz finālam nonāk nosacīti Jēkabpils un teiksim Monarhs.Tas būtu super un Jēkabpils pārstāvētu Latviju Eirokausos.Jēkabpils vietā varētu būt jebkura 1 vai 2.līgas komandas.Tads scenārijs dažus cilvēkus interesē?Nezinu,izrādās ,ka daži to uzskata par normālu situāciju. Interesanti,vai vini paši skatītos tādu spēli,kur nosacīti 1.līgas komanda ierītu 1 kvalifikācijas kārtā ,teiksim no Fareru salas komandas apmēram 0-5
Tā kā tā visa šeit ir tukša di....a dažu cilvēku komentos.Un neticu,ka dažu 1.ligas komandu atteikšanās no kausa ir šī iemesla dēļ.Ja tā,tad šo treneru domāšana īpaši neatšķirās no dažu šeit komentētāju domāšanas.Lūdzu apspēlējiet spēcīgas komandas sākot no 1/8 fināla un izcīnat kausu,jeb iekļūstat finālā un nekādu jautājumu.Būsiet godīgā ceļā tikuši Eirokausos un tad nekādu jautājumu,zaudējiet kaut vai 0-10
Tā viš manuprāt ir,jeb nē?
Šāds scenārijs nav iespējams, jo jebkurā gadījumā pat, ja ielozētu visas Virslīgas komandas vienu pret otru - tad 2.līgas un 1.līgas komandām vēlākais nāktos stāties pretīm Virslīgas komandām 1/4 finālā, vai 1/2 finālā kur Monarhs tiktu nomazgāti ar to pašu 1:9.
Ņemot vērā, ka 2.līga praktiski sastāv no visādām komandām, kas ir savāktas pa ''Mateja'' līgā, utt.tad ieteiktu, ka Latvijas kausā ļaut piedalīties tikai katra reģiona spēcīgākajām divām komandām, lai nav tas nenopietnais paskats, kā ir tagad.

  -2 [+] [-]

, 2017-07-09 23:17, pirms 7 gadiem
host22 rakstīja: 1.līgas klubi nemaz nesaņemtu UEFA licenci dalībai Eiropas līgā.
Jo?

  -1 [+] [-]

, 2017-07-09 23:20, pirms 7 gadiem
laikam vietā atcerēties tādu klubu kā Olimps, kuri tika pie Eirokausu spēlēšanas un izkrita tajā pašā kārtā kurā vietējie "lielklubi"

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 23:21, pirms 7 gadiem
>>>Ambrē
Viss pareizi.To arī šovakar visu vakaru kladzinu.Tikai daži to nevēlās saprast.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 23:39, pirms 7 gadiem
Pēc shēmas, ja ļautu spēlēt no katra reģiona divām vadošajām komandām 2.līgā tad sanāktu, ka šobrīd tur spēlētu - Monarhs-Flaminko, FC Caramba Rīga, EXCONDO, FK Jūrnieks Rīga (Rīgas reģions, kas sadalīts 2x grupās), FK Limbaži, SK Cēsis, DSVK Traktors, FK Aliance (Vidzemes reģions arī, kas sadalīts 2x grupās), SK SUPER NOVA, FC NIKERS (Kurzemes/Zemgales reģions), LDZ Cargo-DFA, Rēzeknes NBJSS ( Latgales reģions), BSC Balvi, Lubāna/Degumnieki ( Ziemeļaustrumu reģions).
Tātad visi čīkstuļi par izlozes sistēmu (to skaitā FK Smiltene/BJSS) grib pateikt, ka kaut, kas mainītos, ja viņi dabūtu pretīm FK Jūrmalas Spartaks, FK Jelgava, Riga FC uzreiz, vai 1/4 finālā?

  +1 [+] [-]

, 2017-07-10 00:02, pirms 7 gadiem
Nu, pēc būtības tātad jautājums ir vienīgi par to, vai spēlēt demokrātiju un iesaistīt Latvijas kausā arī ne-Virslīgas komandas vai arī uzreiz pieņemt, ka tās izkritīs un sākt uzreiz no ceturtdaļfināla.
Es piedāvāju spēlēt, ja zemāko līgu komandas tam piekrīt.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-10 00:12, pirms 7 gadiem
donkey rakstīja: Nu, pēc būtības tātad jautājums ir vienīgi par to, vai spēlēt demokrātiju un iesaistīt Latvijas kausā arī ne-Virslīgas komandas vai arī uzreiz pieņemt, ka tās izkritīs un sākt uzreiz no ceturtdaļfināla.
Es piedāvāju spēlēt, ja zemāko līgu komandas tam piekrīt.
Iesaistīties demokrātiski var visi, bet lai tas nekļūst par cirku ar rezultātu 1:9 - es uz Latvijas kausa spēlēm vairāk ar interesi skatos cik konkurētspējīgi ir 1.līgas klubi pret Virslīgu - Grobiņa, Olaine, Valmiera izskatās solīdi, bet tādai FK Smiltene/BJSS laikam nepielec, ka lai cik veiksmīga būtu izloze priekš viņiem ar nezin kādiem tur izsētajiem un neizsētajiem - viņiem nāksies jau 1/4, vai vēlākais 1/2 tikties pret Virslīgas klubu kur viņus neglābs nekāda izloze, bet gan pašu meistarība futbola spēlē!

  +1 [+] [-]

, 2017-07-10 02:14, pirms 7 gadiem
Ambrē rakstīja: Iesaistīties demokrātiski var visi, bet lai tas nekļūst par cirku ar rezultātu 1:9 - es uz Latvijas kausa spēlēm vairāk ar interesi skatos cik konkurētspējīgi ir 1.līgas klubi pret Virslīgu - Grobiņa, Olaine, Valmiera izskatās solīdi, bet tādai FK Smiltene/BJSS laikam nepielec, ka lai cik veiksmīga būtu izloze priekš viņiem ar nezin kādiem tur izsētajiem un neizsētajiem - viņiem nāksies jau 1/4, vai vēlākais 1/2 tikties pret Virslīgas klubu kur viņus neglābs nekāda izloze, bet gan pašu meistarība futbola spēlē!
Nu, gan jau, ka viņi to saprot - būtu grūti to nesaprast. Vēlas dažādību nevis garantētu izkrišanu 1/8 finālā.
Citu motivāciju te grūti iedomāties - tā kā "Olimpam" 2007.gadā paveicās ar iekļūšanu eirokausos pēc bezcerīga zaudējuma kausa finālā ar 0:3, tas vairs nav iespējams, jo kausa finālistam šis prieks nu ir liegts.

     [+] [-]

, 2017-07-10 09:26, pirms 7 gadiem
Ambrē rakstīja: Iesaistīties demokrātiski var visi, bet lai tas nekļūst par cirku ar rezultātu 1:9 - es uz Latvijas kausa spēlēm vairāk ar interesi skatos cik konkurētspējīgi ir 1.līgas klubi pret Virslīgu - Grobiņa, Olaine, Valmiera izskatās solīdi, bet tādai FK Smiltene/BJSS laikam nepielec, ka lai cik veiksmīga būtu izloze priekš viņiem ar nezin kādiem tur izsētajiem un neizsētajiem - viņiem nāksies jau 1/4, vai vēlākais 1/2 tikties pret Virslīgas klubu kur viņus neglābs nekāda izloze, bet gan pašu meistarība futbola spēlē!
cirks ne cirks, bet teju visu valstu čempionātos un kausa izcīņās atradīsi rezultātus ar 5,6 un pat 7 vārtu pārsvaru. Un ko tagad komandai, kas savu spēju līmenī startē reģionālā čempī, tagad beigt pastāvēt, jo zaudēja savas valsts vienam no futbola flagmaņiem? var takš uztaisīt sistēmu, ka Virslīgas klubi kausās iesaistās ne no 1/4 fināla, bet, piemēram, 1/8fināla, kur notiktu jau "aklā" izloze un ar uzvarētāja noskaidrošanu 2 spēļu summā, kur "bomāri" nevarētu izcīnīt kausu..šī brīža kausa sistēma galīgi neveicina interesi par turnīru.

     [+] [-]

, 2017-07-10 09:52, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Virslīgā iekļūs 1.līgas uzvarētājs.Nezinu,ja tā būs Valmiera un viņa atteiksies no šī goda,kā tad rīkosies LFF.Katrā ziņā virslīgā spēles astoņas komandas un šobrīd tur vairāk komandām nav ko darīt.Gluži vienkārši finansiālu iemeslu dēļ,jo komandas nespēj izpildīt virslīgas prasības.Nekas jau nebūtu pretī pret tām pašām 10 komandām un četriem riņķiem.Srarp citu,ja uzvarēs 1.līgā Grobiņa,varu derēt ,ka arī viņi atteiksies no dalības virslīgā.Kas tur tālāk nāk.Ak Olaine.Kaut kāds līdzīgs veidojums Gulbenei un Babītei.Akadēmijas nav ,klubs tāds šaubīgs.Domāju,vini tad nākošsezon arī spēles virslīgā.LFF mīl uzkāpt uz grābekļiem.
Viedoklis mans subjektīvai,bet tā kā pie mums demokrātija,saku ko domāju.
No Valmieras puses tas jau butu nesportiski un butu pretruna ko pasi teikusi, ja izcinis tietu tad speles virsliga, neviss ka pieaicinatie caurumu lapitaji.
Par Olaini 100% piekritu, vini ir jatur talak no virsligas, tiesam tads Babibes, Gulbenes tipa klubs.
Grobina noteikti atteiksies, jo ir ciesa sadarbiba Liepaju, ar vietejiem speletajie vai ar tiem ko pasi varetu atlauties nolikt, vini cinitos tikai par 1.ligas vidus dalu un butu talu no top 3.

     [+] [-]

, 2017-07-10 10:00, pirms 7 gadiem
Iesākumam vajadzētu precizēt leģionāru limitu Latvijas Kausa izcīņas spēlēs - ne vairāk kā 3 leģionāri (bet ja savā starpā tiekas divas Virslīgas vienības - ne vairāk kā 5 leģionāri).

  +1 [+] [-]

, 2017-07-10 11:22, pirms 7 gadiem
Jūsu zināšanai,no Liepājas komandas Grobiņā spēlē tikai divi spēlētāji,tie ir D. Dobrecovs un K.Gulbis!!! Nav liepājas kluba parstāvji!

     [+] [-]

, 2017-07-10 11:42, pirms 7 gadiem
puslaiks rakstīja: cirks ne cirks, bet teju visu valstu čempionātos un kausa izcīņās atradīsi rezultātus ar 5,6 un pat 7 vārtu pārsvaru. Un ko tagad komandai, kas savu spēju līmenī startē reģionālā čempī, tagad beigt pastāvēt, jo zaudēja savas valsts vienam no futbola flagmaņiem? var takš uztaisīt sistēmu, ka Virslīgas klubi kausās iesaistās ne no 1/4 fināla, bet, piemēram, 1/8fināla, kur notiktu jau "aklā" izloze un ar uzvarētāja noskaidrošanu 2 spēļu summā, kur "bomāri" nevarētu izcīnīt kausu..šī brīža kausa sistēma galīgi neveicina interesi par turnīru.
Manā skatījumā 2.līgu vispār vajag kārtīgi izrevidēt un sakārtot, jo tas, kas tur notiek ir vienā vārdā nosaucams par ''ākstīšanos'' - cik lasīju tad Rīgas reģionā dažas komandas dažādu iemeslu dēļ ir jau izmestas laukā, lai arī sezona ir tikai pašā vidū - 2.līgā var startēt praktiski čaļiem sametoties biki kabatas naudu kopā, bet cīnīties grib par iekļūšanu EL kvalifikācijas spēlēs - nu jā, ja no sportiskās puses nevar tikt pie EL naudas tad jāiespītējas un jāsaka, ka izlozes sistēma ir nepareiza, jo kā gan Monarch-Flaminko, vai vēl sazin, kas tiks pie kādiem 200 k euro, ja izloze ir tāda, ka nākas spēlēt pret Virslīgas komandu.
Lai, vai kāda būtu izlozes sistēma - problēma nav izlozē, bet gan šo čīkstuļu komandu meistarībā un fiziskajā sagatavotībā - zinu daudzus čaļus no 2.līgas, kas pēc treniņiem un turnīra spēlēm iet iedzert alu, vai uzreiz pīpē cigaretes.
FK Ventspils varētu spēlēt laukumā pat mazākumā (kādi 7x spēlētāji+ vārtsargs pret Monarch-Flaminko) un tāpat Ventspils uzvarētu ar pietiekami iespaidīgu rezultātu, jo 2.līgas komandas neturās kājās visas 90.min, jo nav fiziskās sagatavotības kā tas ir Virslīgas klubiem.

     [+] [-]

, 2017-07-10 15:18, pirms 7 gadiem
Ambrē rakstīja: Manā skatījumā 2.līgu vispār vajag kārtīgi izrevidēt un sakārtot, jo tas, kas tur notiek ir vienā vārdā nosaucams par ''ākstīšanos'' - cik lasīju tad Rīgas reģionā dažas komandas dažādu iemeslu dēļ ir jau izmestas laukā, lai arī sezona ir tikai pašā vidū - 2.līgā var startēt praktiski čaļiem sametoties biki kabatas naudu kopā, bet cīnīties grib par iekļūšanu EL kvalifikācijas spēlēs - nu jā, ja no sportiskās puses nevar tikt pie EL naudas tad jāiespītējas un jāsaka, ka izlozes sistēma ir nepareiza, jo kā gan Monarch-Flaminko, vai vēl sazin, kas tiks pie kādiem 200 k euro, ja izloze ir tāda, ka nākas spēlēt pret Virslīgas komandu.
Lai, vai kāda būtu izlozes sistēma - problēma nav izlozē, bet gan šo čīkstuļu komandu meistarībā un fiziskajā sagatavotībā - zinu daudzus čaļus no 2.līgas, kas pēc treniņiem un turnīra spēlēm iet iedzert alu, vai uzreiz pīpē cigaretes.
FK Ventspils varētu spēlēt laukumā pat mazākumā (kādi 7x spēlētāji+ vārtsargs pret Monarch-Flaminko) un tāpat Ventspils uzvarētu ar pietiekami iespaidīgu rezultātu, jo 2.līgas komandas neturās kājās visas 90.min, jo nav fiziskās sagatavotības kā tas ir Virslīgas klubiem.
un tu domā, ka, piemēram, Anglijas amatieru komandām, kurs piedalās kausā, ir citādāk?
';