Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:117, Did:0, useCase: 3

Video: "Jelgava" sagrauj "Jēkabpili" Latvijas kausa astotdaļfinālā

9. jūlijā Jēkabpils sporta centra stadionā norisinājās Latvijas kausa futbolā 1/8 fināla spēle starp 1. līgas komandu FK "Jēkabpils/JSC" un Virslīgas vienību FK "Jelgava". Šajā mačā jelgavnieki pārliecinoši apliecināja savu favorītu statusu, dominējot visos spēles elementos. 4. minūtē rezultātu atklāja Ēvalds Razulis, ap divdesmito minūti viesiem bija jau trīs vārtu pārsvars, un mača beigās rezultāta tablo vēstīja par graujošu rezultātu - 8:0 (4:0). "Jelgavas" labā ar vārtu guvumiem izcēlās iepriekšminētais Razulis (2), Artis Jaudzems, Ante Bakmazs, Klērs Hē (3) un Verners Apiņš.
Vērtējums:

  +2 [+] [-]

, 2017-07-09 23:17, pirms 7 gadiem
Tik atklāti atdota spēle no Jēkabpils puses. Džeki turpina uzdarboties, lff neko neredz. Simonovu un Kuplovu vajadzetu cietumā iesēdināt.

     [+] [-]

, 2017-07-09 23:27, pirms 7 gadiem
Droši vien ,ka vajag jau pierādījumus.Kaut gan paskatoties 1.līgas tabulā,nenobrīnīties vien par daudziem "dīvainiem"rezultātiem,bet tas neko diemžēl nepierāda.Cik saprotu,tikai ziņojumi par likmju krasām izmaiņām no attiecīgiem kantoriem spēj iekustināt LFF mašīnu.

  +1 [+] [-]

, 2017-07-09 23:42, pirms 7 gadiem
Arn1s rakstīja: Tik atklāti atdota spēle no Jēkabpils puses. Džeki turpina uzdarboties, lff neko neredz. Simonovu un Kuplovu vajadzetu cietumā iesēdināt.
Kādam vajadzēja būt rezultātam starp klubu, kas spēlē EL kvalifikācijas spēles un 1.līgas pastarīti, lai tas Tev nešķistu aizdomīgi?

     [+] [-]

, 2017-07-10 00:46, pirms 7 gadiem
Lūdzu tikai nevajag tagad aizstāvēt šos znatnos spēļu atdevējus.... Pats rezultāts nekas pārsteidzošs nav. Tikpat labi ar tādu rezultātu var beigties arī virslīgas spēle. Tu labāk paskaties video kā tie džeki spēlē(tas taču tik uzkrītoši ir), paskaties kā viņi pirms tam spēlējuši citās komandās (Ilūkstē, Daugava) un + visas koef. svārstības. Tur taču viss kā uz delnas. Šogad jau 1. līgā cik atdotu spēļu bija, viens piemērs pret Preiļiem. Es neesmu nekāds bļāvējs, kas pie katra sensacionālākā rezultāta apgalvo, kas tas ir sarunāts!