Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Bez vairākiem spēlētājiem palikusī "Torpedo-BelAZ" izskaņā zaudē Grodņā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bez vairākiem spēlētājiem palikusī "Torpedo-BelAZ" izskaņā zaudē Grodņā
Foto: vk.com/fc_torpedobelaz

Šodien Baltkrievijas Augstākajā līgā futbolā tika aizvadīta viena spēle. Grodņas "Neman" savā laukumā ar 3:1 pārspēja otrajā vietā esošo Žodinas "Torpedo-BelAZ", ko pārņēmusi koronavīrusa saslimšana.

Jau vēstījām, ka Žodinas "Torpedo-BelAZ" komandu skārusi koronavīrusa pandēmija. Saslimšana apstiprināta komandas vārtsargam un pussargam, kā arī diviem treneriem. Viens no treneriem nogādāts slimnīcā. Pastāv aizdomas, ka vēl diviem futbolistiem ir vīruss, tāpēc arī viņi šodien laukumā nedevās.

Neskatoties uz apkārt notiekošo, tieši "Torpedo-BelAZ" izbraukuma spēlē atklāja rezultātu. Desmitajā minūtē precīzs sitiens padevās Dmitrijam Jusovam, un viesi vadību saglabāja līdz pat puslaika izskaņai. Divas minūtes pirms došanās pārtraukumā Grodņas "Neman" tomēr spēja panākt izlīdzinājumu, bet spēles beigās laukuma saimnieki guva vēl divus vārtus. 70. minūtē precīzs no 11 metru soda sitiena atzīmes bija Valērijs Žukovskis, bet 90. minūtē izcēlās Zorans Marušičs.

"Torpedo-BelAZ" ar desmit spēlēs sakrātajiem 18 punktiem ieņem otro pozīciju, taču tuvākās sekotājas vēl nav aizvadījušas desmitās kārtas spēles, tāpēc Žodinas komandai draud noslīdēšana zemāk. Savukārt "Neman", pateicoties trim punktiem, izrāpusies no tabulas beigām – 16 komandu konkurencē 14. vieta tika aizstāta ar 11. pozīciju.

Spēli apmeklēja 358 skatītāji.

"Torpedo-BelAZ" galvenajam trenerim Jurijam Puntusam preses konferencē, protams, tika vaicāts par iztrūkstošajiem spēlētājiem: "Mums nebija vairāku pamatsastāva spēlētāju. Taču pieteikumā bija 19 cilvēki. Teicu puišiem, kuri laukumā varbūt nepavada tik daudz laika, ka šī ir viņu iespēja pierādīt sevi. Šodien pretenzijas ir pret visiem spēlētājiem. Aizvadījām sezonas sliktāko spēli."

Izmantotie resursi:
https://championship.abff.by/match/...
https://by.tribuna.com/football/108...

     [+] [-]

, 2020-05-22 09:16, pirms 4 gadiem
Vai tad Baltkrievijā ir coronavīruss?Baķka taču saka,ka tās ir muļķības

     [+] [-]

, 2020-05-22 11:03, pirms 4 gadiem
Jusovs Kļosova vadībā ir spēlējis ''Dacia''.