Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ošs skaistā veidā izrauj "Lugano" punktu Lihtenšteinā, Gutkovska klubs - līderis Polijā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ošs skaistā veidā izrauj "Lugano" punktu Lihtenšteinā, Gutkovska klubs - līderis Polijā
Mārcis Ošs. Foto: no sportista "Twitter" profila

Savus pirmos vārtus "Lugano" labā Šveices Superlīgas spēlē izdevies gūt Latvijas izlases vadošajam aizsargam Mārcim Ošam, kurš spēlē pret Lihtenšteinas "Vaduz" 88. minūtē laukumā devās uz maiņu, pēc četrām minūtēm izraujot neizšķirtu 1:1.

Ošam šī bija otrā spēle "Lugano" rindās (abās latvietis ir ticis laists laukumā tikai pašās cīņas beigās). Kompensācijas laika otrajā minūtē Ošs pieslēdzās Adriana Gerero centrētajai bumbai, ar pēdas ārmalu skaistā veidā to ieraidot vārtos. "Lugano" aizvadītajās četrās spēlēs tikusi pie sešiem punktiem, ieņemot ceturto vietu.

Polijas Ekstraklases septītās kārtas spēlē Latvijas valstsvienības uzbrucēja Vladislava Gutkovska pārstāvētā Čenstohovas "Rakow" viesos ar 3:1 sakāva Zabžes "Gornik", izvirzoties čempionāta kopvērtējuma galvgalī. Gutkovskis laukumā devās uz maiņu 75. minūtē, kad rezultāts jau bija 3:1 Ekstraklases jaunpienācējas labā. Divus vārtus Čenstohovas vienības labā guva spānis Ivi. "Rakow" spējusi iekrāt 16 punktus, tomēr jāatzīmē, ka lielākajai daļai konkurenšu ir vismaz par pāris aizvadītām spēlēm mazāk.

Citā Polijas čempionāta spēlē Latvijas valstsvienības pamatvārtsargs Pāvels Šteinbors atvairīja trīs no četriem Poznaņas "Lech" veiktajiem sitieniem vārtu rāmī, palīdzot Bjalistokas "Jagiellonia" mājās pieveikt poznaņiešus ar 2:1. Panākums ļāva "Jagiellonia" ar 11 punktiem sešās spēlēs pakāpties uz ceturto vietu.

Lietuvas kausa izcīņas pusfinālā valsts čempione un pašreizējā "A Lyga" čempionāta līdere Marijampoles "Sūduva" papildlaikā atspēlējās un ar 2:1 viesos pieveica sīvāko sāncensi Viļņas "Žalgiri". Uzbrucējs Valērijs Šabala laukumā bija visas 120 minūtes, 108. minūtē nopelnot brīdinājumu, bet pussargs Gļebs Kļuškins uzvarētāju rindās spēlēja visu pamatlaiku. Turpinājumā "Sūduva" aizvadīs vēl divas spēles Lietuvas čempionātā, kā arī kausa finālu pret "Panevežys" un Viļņas "Riteriai" pusfināla uzvarētāju.

Ukrainas Premjerlīgā pilnu spēli laukumā aizvadīja uzbrucējs Andrejs Cigaņiks, viņa pārstāvētajai Luhanskas "Zorya" mājās pēdējās sekundēs izlaižot uzvaru pret Kovaļivkas "Kolos" - 1:1. "Zorya" arsešiem punktiem tikpat mačos ieņem devīto vietu 14 komandu konkurencē.

Polijas 1. līgā 22 gadus vecais vārtsargs Vjačeslavs Kudrjavcevs atvairīja trīs no četriem pretinieku sitieniem viņa sargāto vārtu rāmī, palīdzot Olštinas "Stomil" savā laukumā cīnīties neizšķirti 1:1 pret Gdiņas "Arka". "Stomil" šis bija jau trešais neizšķirts pēc kārtas, komandai ar deviņās spēlēs nopelnītiem desmit punktiem pakāpjoties uz 11. pozīciju 18 klubu konkurencē.

Oša vārtu guvums

Izmantotie avoti:
https://sport.ch/fc-lugano/636293/i...

  +9 [+] [-]

, 2020-10-18 00:30, pirms 4 gadiem
Tik skaisti vārti kādam no letiņiem sen nebija redzēti! Lieliski! Ošs labi pierakstījies.
Slēpts komentārs: crosbijs87

     [+] [-]

, 2020-10-18 01:22, pirms 4 gadiem
Māāārcīīīs!!!!

  +4 [+] [-]

, 2020-10-18 08:51, pirms 4 gadiem
Zlatans Ošs

     [+] [-]

, 2020-10-18 09:29, pirms 4 gadiem
Un te vēl kāds grib ieskaidrot,ka mūsējiem pietrūkst meistarības!

     [+] [-]

, 2020-10-18 11:01, pirms 4 gadiem
emox rakstīja: Un te vēl kāds grib ieskaidrot,ka mūsējiem pietrūkst meistarības!
Futbols ir kolektīva spēle, ja komandā kādiem diviem-trijiem tā meistarība ir (Gutkovskis, Ošs, agrāk Cauņa, Rudņevs, Vaņins), bet pārējiem nav jeb ir nepietiekamā mērā, tad kopējā komandas kontekstā tās vērtība ir tuvu nullei, ko pierāda arī izlases rezultāti pēdējos gados

     [+] [-]

, 2020-10-18 14:13, pirms 4 gadiem
Nahalavu kaju pielika,uzreiz meistariba: