Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Chelsea" grasās tērēties transfēru tirgū, pirms tam pārdodot vairākus spēlētājus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Chelsea" grasās tērēties transfēru tirgū, pirms tam pārdodot vairākus spēlētājus
Markoss Alonso. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" nākamajā pāreju logā vēlas iegādāties vairākus spēlētājus. Lai to izdarītu, nepieciešamie finansu līdzekļi tiks iegūti, pārdodot līdz šim komandu pārstāvējušos futbolistus.

Lai gan koronavīrusa pandēmijas izraisītās ekonomiskās krīzes laikā jautājumu ir daudz vairāk nekā atbilžu, Londonas "Chelsea" grasās nākamajā transfēru logā būt starp aktīvākajām dalībniecēm, jo vienība vēlas veikt pārbūvi jeb atjaunitāt sastāvu. Lai iegūtu nepieciešamos līdzekļus, tikšot pārdoti vairāki pirmās komandas spēlētāji.

Tiesa, norādīts, ka no pārdošanas pasargāti ir divi vadošie centra pussargi – Francijas izlases pamatsastāva spēlētājs N'Golo Kantē un Itālijas izlasi pārstāvošais Žoržinju. Pēdējo dienu laikā viņa vārds izskanējis Turīnas "Juventus" sakarā – ka viņš varētu tikt apmainīts pret Miralemu Pjaniču.

Galvenais treneris Frenks Lampards vēlas pastiprināt komandu, jo tas netika darīts janvārī. Starp galvenajiem mērķiem ir Dortmundes "Borussia" anglis Džeidons Sančo, taču iespēja, ka viņš varētu pārcelties uz "Chelsea", tiek vērtēta kā maza. Londonas klubs neesot gatavs šajos apstākļos ieguldīt 130 miljonus vienā spēlētājā, plus pats Sančo dodot priekšroku citām komandām.

Starp futbolistiem, kuri varētu pamest komandu, tiek minēti Tjemuē Bakajoko, kurš atrodas īrē "Monaco", Markoss Alonso, Emersons, Mišī Bačuajī un Davide Dzapakosta. Starp "Chelsea" reālākajiem mērķiem tiek minēts kreisās malas aizsargs Bens Čilvels no "Leicester City", viņš arī regulāri spēlē Anglijas izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2020-05-17 13:13, pirms 4 gadiem
Transfēru bans ir beidzies un Frenkijs beidzot var sākt būvēt komandu pēc saviem ieskatiem.

Es tikai "par" sastāva atjaunināšanu. Tomēr nevajag arī pārsteigties ar pirkumiem, jo arī pagaidām sastāvā ir visai labi jaunie spēlētāji: Abrahams, Mounts, RLC, Hadsons-Odoi