Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Apskats: Moura uz PSG, Patu uz Corinthians. Un lielākie darījumi ziemas transfērā.

Apskats: Moura uz PSG, Patu uz Corinthians. Un lielākie darījumi ziemas transfērā.
Demba Bā
Foto: AFP/Scanpix

Francijas līgas klubs PSG nopērk Mouru. Bā uz Chelsea un citi šīs ziemas transfēri.

PSG nopērk par 40 miljoniem, Brazīlijas pussargu Lukašu Mouru. Savā īsajā karjerā Moura ir pabijis tikai vienā klubā. Sao Paulu un tajā viņš ir aizvadījis 74 spēles kurās guvis 19 vārtus. Moura ir vēl aizvadījis 22 spēles Brazīlijas nacionālajā izlasē. Mouram ir tikai 20 gadi un viņa vērtība tiek lēsta ap 35 miljoniem eiro.

Milan pārdod kārtējo spēlētāju un tas ir Alekšandre Patu. Patu jau agrāk teica ka grib doties mājās un Milan pārdeva viņu par 15 miljoniem slavenajam klubam Corinthians. Agrāk Patu spēlējis tādos klubos kā Internacional un Milan. Brazīlijas izlasē Patu aizvadījis 20 spēles un guvis 9 vārtus.

Pie pirmā papildinājuma janvāra pāreju periodā tikusi "Liverpool", kas pēc vairākām baumu nedēļām šodien savā mājaslapā oficiāli apstiprināja angļu uzbrucēja Daniela Staridža iegādi. Ar nu jau bijušo Londonas "Chelsea" spēlētāju noslēgts ilgtermiņa līgums, un pārejas maksa tiek lēsta 12 miljonu sterliņu mārciņu (14.7 miljoni eiro) apmērā. Staridžs spēlējis savā karjerā spēlējis - City un Bolton Wanderers.

27 gadus vecais Demba Bā šosezon "Newcastle" rindās 20 Premjerlīgas mačos iesitis 13 vārtus (dalīts trešais labākais rādītājs čempionātā), bet turpmākos trīs ar pusi gadus pavadīs "Chelsea" rindās. Pārejas summa netiek atklāta, taču, visticamāk, tā ir septiņi miljoni mārciņu – Bā līgumā paredzētā izpirkuma summa. Londonas kluba rindās Bā, kurš Ņūkāstlai pievienojās 2011. gadā un kopumā kluba labā 54 Premjerlīgas mačos guva 29 vārtus, spēlē.

Vienā dienā ar Bā pārdošanu "Newcastle" noslēgusi vēl vienu darījumu – oficiāli apstiprināta informācija, ka par pieciem miljoniem no "Lille" nopirkts labās malas aizsargs Matjē Debušī (27). Šis darījums jau gandrīz notika vasarā, taču klubi nespēja vienoties par pārejas summu. Debušī parakstījis līgumu uz piecām ar pusi sezonām.s ar 29. numuru un debitēt varētu jau rīt Anglijas kausā pret "Southampthon".

     [+] [-]

, 2013-01-10 22:50, pirms 11 gadiem
Malacis.