Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Arsenal" par 50 miljoniem nopērk Parteju, "Manchester United" tērē pamatīgi

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Arsenal" par 50 miljoniem nopērk Parteju, "Manchester United" tērē pamatīgi
Tomass Partejs. Foto: EPA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas “Arsenal” par 50 miljoniem eiro iegādājies ganiešu pussargu Tomasu Parteju. Viņa līgumā bija iekļauta šāda izpirkuma summa, un “Arsenal” tā jāpārskaita vienā piegājienā.

Tomass Partejs šodien ieradies Londonā, lai veiktu medicīniskās pārbaudes, un “Arsenal” informējusi “LaLiga” ofisu, ka izmantos ganiešu pussarga līgumā iekļauto izpirkuma summu - 50 miljonus. Ņemot vērā šos apstākļus, Madrides “Atletico”, kaut gan šodien aizveras transfēru logs, tiek dots papildus mēnesis, lai sameklētu aizstājēju. Taču drīkst piesaistīt tikai futbolistu, kurš spēlē Spānijā vai ir bez līguma.

Partejs 2018. un 2019. gadā tika atzīts par Ganas labāko futbolistu. “Atletico” sistēma ir vienīgā Eiropā, kurā viņš spēlējis. Pussargs uz Spāniju pārcēlās 2011. gadā, vispirms spēlējot jauniešos, gadu vēlāk pārceļoties pie dublieriem, pēcāk tiekot izīrēts citām komandām, bet pirmajā komandā Partejs debitēja 2015. gada novembrī. Pagājušajā sezonā viņš visos turnīros kopā aizvadīja 46 spēles un guva četrus vārtus.

Interesanti, ka tas nav vienīgais darījums, ko šodien noslēgušas “Arsenal” un “Atletico” - uz Spānijas galvaspilsētu devies Lukass Toreira. Tiesa, 24 gadus vecais Urugvajas pussargs ieradies īrē.

“Manchester City” atteikusies “Barcelona” pārdot spāņu centra aizsargu Eriku Garsiju, kurš pats vēlas pamest komandu. Vienībām nav izdevies vienoties par summu - “Barcelona” piedāvājusi 17 miljonus, bet “City” prasa par trim vairāk. Tikmēr “Manchester United” šķīrusies no centra aizsarga Krisa Smolinga, kurš pievienojies “AS Roma”. Viņš komandā spēlēja arī pagājušajā sezonā, tad būdams īrē. Darījuma summa - 15+5 miljoni.

“Manchester United” gan vairāk pastrādājusi pirkumu frontē. Parakstīts līgums ar Edinsonu Kavani, par 30+10 miljoniem nopirkts Bergamo “Atalanta” 18 gadus vecais spārns Adams Traorē, kā arī no “Porto” iegādāts brazīliešu aizsargs Alekss Telešs par 15 miljoniem, plus divi miljoni iespējamajos bonusos. Jāpiebilst, ka Traorē uz Angliju dosies janvāra pāreju logā, pagaidām paliekot iepriekšējās komandas rīcībā.

Interesanti, ka “Manchester United” lenca arī Usmanu Dembelē, tomēr transfērs nav izdevies, un tas izjaucis arī “Barcelona” plānus. Atbrīvojoties no francūža, būtu iegādāts “Lyon” piederošais nīderlandiešu uzbrucējs Memfiss Depajs, taču bez Dembelē pārdošanas tas neesot iespējams.

Vācijas Bundeslīgas klubs “RB Leipzig” ieguvis “AS Roma” piederošo uzbrucēju Džastinu Kluivertu. Tā ir īre ar iespēju Leipcigai pēc tam iegādāties nīderlandieti un leģendārā Patrika Kluiverta dēlu. Savukārt Itālijas čempione Turīnas “Juventus” no “Fiorentina” īrē ieguvusi Federiko Kjesu. Arī tā ir īre ar iespēju pēc tam iegādāties futbolistu, turklāt atrunāta konkrēta summa - 50 miljoni.

Transfēru loga pēdējā dienā pastrādājusi arī Minhenes “Bayern”, kas īrē no “Juventus” ieguvusi Duglasu Kostu. Īre iegūta bez papildus maksas, “Bayern” tikai jānosedz futbolista alga. Īrē nav iekļauta iespēja pēc tam iegādāties Kostu.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/FabrizioRomano

  -2 [+] [-]

, 2020-10-06 00:09, pirms 4 gadiem
Hm, vel šorīt vairāki ārzemju masu mēdiji ziņoja, ka Barsa Depay paņēmusi par 25 miljoniem, bet Ēriku Garsija par 15 miljoniem.
Tici, nu, vel visiem itāļu un spāņu masu medijiem.

  +4 [+] [-]

, 2020-10-06 01:21, pirms 4 gadiem
Brože protams atbilst vidēji statistiskajam sportacentrs.com rakstošajam muļķim, uzliekot tādu skaļu virsrakstu, bet pat rakstā pasaka, ka Arsenal vienā transfer iztērē vairāk nekā MU kopā, United vispār, gandrīz neko nenopirka un uz TOP klubu fona aizvadīja klusu transferu logu.

     [+] [-]

, 2020-10-06 02:11, pirms 4 gadiem
Ravix rakstīja: Brože protams atbilst vidēji statistiskajam sportacentrs.com rakstošajam muļķim, uzliekot tādu skaļu virsrakstu, bet pat rakstā pasaka, ka Arsenal vienā transfer iztērē vairāk nekā MU kopā, United vispār, gandrīz neko nenopirka un uz TOP klubu fona aizvadīja klusu transferu logu.
30 miljoni par Kavani. Tas klubs ir viens liels cirks.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-06 02:34, pirms 4 gadiem
LUX_04 rakstīja: 30 miljoni par Kavani. Tas klubs ir viens liels cirks.
Cavani viņi dabuja par brīvu. Tikai jasamaksā aģentam kaut kāda mistiskā summa ko aģents izdomājis.

  +2 [+] [-]

, 2020-10-06 08:13, pirms 4 gadiem
LUX_04 rakstīja: 30 miljoni par Kavani. Tas klubs ir viens liels cirks.
10 miljoni aģentam par līguma noslēgšanu, nekādi 30 miljoni

  -2 [+] [-]

, 2020-10-06 08:21, pirms 4 gadiem
10 miljoni aģentam par līguma noslēgšanu, nekādi 30 miljoni, lieks cirks ir Barcelona, kas sačakarē spēlētājus samaksā par Koutnjuv100+ un pasūta spēlētāju, Dembele par 100+ miljoni, Malcolm no lidmašīnas nozog Romai par 50+ miljoniem un vēl tālāk tādā stilā, paduta Suarez, tāpat kā izturas pret Mesi, pretīgs klubs bez cieņas pret spēlētājiem un citiem klubiem

     [+] [-]

, 2020-10-06 08:32, pirms 4 gadiem
Žēl, ka Roma nepaspēja dabūt atpakaļ El Šaravi, pavisam nedaudz laika pietrūka.

     [+] [-]

, 2020-10-06 08:36, pirms 4 gadiem
Par Kjesu es gan sapratu, ka ir nevis iespēja, bet pienākums iegādāties.

     [+] [-]

, 2020-10-06 10:01, pirms 4 gadiem
Nu principā jā, lai gan formulēts ir "izpildoties kādam no sekojošiem nosacījumiem":
Kjesa iesit 10 vārtus
Kjesa atdod 10 rezultatīvas piespēles
Juve sezonas beigās finišē Top4

Ceru, ka iesitīs 20+20... nu un varbūt Juve kaut kā tomēr finišēs četrniekā
kasagrande rakstīja: Par Kjesu es gan sapratu, ka ir nevis iespēja, bet pienākums iegādāties.

  +1 [+] [-]

, 2020-10-06 10:33, pirms 4 gadiem
OMG,Barto paarspeejis pats sevi,paareju perioda saakumaa noraidiija piedaavaajumus par Rafinju,jo 12milj bija par maz,redz vajag 16,bet peedeejaa dienaa atdod vinju PSG par briivu Tak aizvaaciet kaads to ljoljiku.

     [+] [-]

, 2020-10-06 21:36, pirms 4 gadiem
Vienīgais jēdzīgais uzvārds liekas Cavani.