Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"West Ham" cenšas piesaistīt spēlētāju, kam sola maksāt 100 tūkstošus mārciņu nedēļā

"West Ham" cenšas piesaistīt spēlētāju, kam sola maksāt 100 tūkstošus mārciņu nedēļā
Misters X - spēlētājs, kura pakalpojumi novērtēti ar 100 tūkstošiem mārciņu nedēļā. Kurš tas būs?

Jaunie Anglijas Premjerlīgas kluba "West Ham" īpašnieki Deivids Salivans un Deivids Golds uzreiz pēc kluba iegādes (http://sportacentrs.com/futbols/anglija/19012010-west_ham_jauni_ipasnieki) cenšas piesaistīt jaunu spēlētāju, kas palīdzētu klubam pakāpties turnīra tabulā.

Kluba finanšu situācija nav no tām spožākajām - parāds sasniedz 110 miljonus. Arī sportiskā veiksme nav "West Ham" pusē - šajā sezonā Premjerlīgā 21 spēlē ir izcīnīti 19 punkti. Tāda pati punktu bagāža ir vēl divām komandām - "Wolverhampton" (17. vieta) un "Hull" (18. vieta), un tikai labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība ļauj "West Ham" ierindoties 16. vietā. Turpat netālu ir "Bolton" ar 18 punktiem, bet tikai soli priekšā atrodas "Burnley" (15. v. ar 20 punktiem) un "Wigan" (14. vieta, 22 punkti). Cīņa par izkrišanu ir ļoti sīva (no Premjerlīgas izkritīs 3 vājākās komandas), un, lai no šī, pēc īpašnieku izteikumiem, "šaušalīgā" notikuma izvairītos, "West Ham" jaunā vadība cenšas papildināt sastāvu un ir piedāvājusi klubam pievienoties kādam "īpašam" spēlētājam.

Deivids Salivans nesenā intervijā atzinis, ka klubs ir piedāvājis 100 tūkstošus mārciņu nedēļā lielu algu kādam spēlētājam, kura vārds netiek minēts. Prese, protams, nestāv klusu un ir izvirzījusi savas versijas. Kā viens no kandidātiem tiek minēts 33 gadus vecais "Real Madrid" nīderlandiešu uzbrucējs Rūds van Nistelrojs, par kura pakalpojumiem interesējas arī "Stoke" un "Tottenham Hotspur".

Intervijā BBC Radio 5 Live Salivans izteicās "Šodien piedāvājām 100 tūkstošus mārciņu nedēļā kādam spēlētājam, bet vēl šobrīd droši nezinām, vai viņu iegūsim. Tas bija ļoti īpašs spēlētājs."

"Par darījumu nebūtu jāmaksā transfēra summa, un viņam ir iespēja izvēlēties gandrīz jebkuru Eiropas klubu. Viņš pašlaik apspriežas ar trim klubiem, un "West Ham" ir vienīgais angļu klubs, kurš joprojām cenšas ar viņu vienoties. Viņš ir spēlējis visaugstākajā līmenī. Taču tas, vai mums izdosies viņu iegūt, ir pavisam cits jautājums."

"Mēs varam atļauties maksāt algu vienam izcilam spēlētājam, kurš par to spētu izšķirt spēles rezultātu mums par labu, taču kopumā centīsimies samazināt kluba algu budžetu, un vasarā mēģināsim piesaistīt spēlētājus, kam būtu jāmaksā salīdzinoši zemāka alga."

"Esam apskatījuši dažus spēlētājus Čempionātā (Anglijas 2. līgā), taču apstākļi ir tādi, ka mums neder spēlētāji, kas atbildīs Premjerlīgas līmenim pēc gada. Mums vajag, lai viņi šo lēcienu par vienu līmeni augstāk spētu izdarīt jau tagad."

"Klubs ir krīzes situācijā, un šādos apstākļos ir jāizmanto cita stratēģija nekā mēs vēlētos izmantot ilgtermiņā."

Pēc preses rīcībā esošās informācijas, Salivans vēlas janvāra transfēru periodā iegādāties 2 uzbrucējus (kā vienu no tiem prese min "Blackburn" spēlētāju Beniju Makkārtiju, ir nosaukta pat cena - 1,2 miljoni) un aizsargu, lai palielinātu kluba izredzes saglabāt vietu Premjerlīgā.

Salivans piebilda: "Mēs cenšamies piesaistīt spēlētājus, jo diemžēl (līdz brīdim, kad iegādājāmies klubu) jau ir pagājis ļoti daudz laika un sastāvā ir ļoti lieli trūkumi. Visvairāk mums pietrūkst uzbrucēju, un šī ampluā spēlētājus iegūt ir visgrūtāk. Tas ir mūsu īstermiņa mērķis.

"Esam garantējuši, ka nevienu kluba spēlētāju transfēru periodā nepārdosim, un pašlaik mēģinām papildināt sastāvu. Mēs cenšamies darīt kluba labā, ko spējam, taču pašlaik mūsu centieni ir nesekmīgi."

"West Ham" īpašnieku vārdā nenosauktais uzbrucējs ir...

  • 2

  • 66

  • 15

  • 10


  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 00:26, pirms 14 gadiem
iespejams Villa, pienemumam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 00:34, pirms 14 gadiem
Rivaldo??

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 00:37, pirms 14 gadiem
Rūds tas noteikti nebūs, viņa nākotne pa pusei jau ir nolemta, un nejau Rūds būs tas kurš ies par 100 tuks. spēlēt pietam uz West Hamu !

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 00:40, pirms 14 gadiem
Hammeriem tiešām vajag atrast īstu vārtu mašīnu, jo bez Cole, kurš pēdējā laikā iedzīvojas traumās, pārējie uzbrucēji savu darbu nedara tik prasmīgi kā vajadzētu.

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 00:43, pirms 14 gadiem
dzirdēju kaut ko par Robiju Kīnu. bet nu nevar saprast, bet kaut ko labu gan jau nopirks.

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 00:43, pirms 14 gadiem
daudz varianti.. augsts līmenis brīvi pieejami tie paši brazīlieši Adriano un co.. redzēs kas sanāks..

  -2 [+] [-]

, 2010-01-22 01:07, pirms 14 gadiem
Nu tiesaam neticaas ka tas ir RvN, pie pilna praata un taadiem paraadiem saubos vai maksaas taadu summu Ruudim!
Man jau liekas ka runa rakstaa ir par Hunteru!
Bet gan jau runa ir par pavisam citu personu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-01-22 01:36, pirms 14 gadiem
porToss rakstīja: Diez vai Huntelārs ir tāāāāāds pasaules brīnums, lai viņam piedāvātu 100k/nedēļā.
Vai vispār ir normāli, ka par bumbas spārdīšanu kāds saņem kaut vai tos pašus 50? Ouvens Ņūkāslā saņēma 110.. neteiktu, ka viņš tur kaut ko brīnumainu rādīja.
Un kurš no tāda kalibra spēlētājiem vispār vēl ir nosacīti pieejams (uz īri)?

  -3 [+] [-]

, 2010-01-22 01:51, pirms 14 gadiem
Cik saprotu tad tagad Ade ir vislabaak apmaksaatais EPL-170 poundi!

  -1 [+] [-]

, 2010-01-23 11:24, pirms 14 gadiem
march_2k rakstīja: Vai vispār ir normāli, ka par bumbas spārdīšanu kāds saņem kaut vai tos pašus 50? Ouvens Ņūkāslā saņēma 110.. neteiktu, ka viņš tur kaut ko brīnumainu rādīja.
Un kurš no tāda kalibra spēlētājiem vispār vēl ir nosacīti pieejams (uz īri)?
Bet ta ir tiesha lidzjuteju piesaiste. Atceries kad holandietis Kluiverts ieradas kadu skalumu vinsh uzstaisija liidzjuteji bija eiforija, bet neko iipashu vinsh neparadija, bet vismaz stadioni bija pilni un visi pirka kreklinus... gluzh ta pat ka Milana tagad perk Deivida kreklinus.

Bet tas maksas ir tiesham par lielam. Atceros kad Lampard prasija 150 000 nedela, bija TV interija ar kadu Chelsea uzbruceju, kuru vardu jau netaceros, bet vinsh ir viens no Blues top scorer, kursh speleja 60tajos, tad vinsh teica ka taja laika vinsh sanema 3000 menesi.

Es domaju Robinho tik pat shokejoshi ka ieradas MC tik pat klusi vinsh no turienes aizies. Domaju vinu varetu atdot WH lidz sezonas beigam, lai vasara vismaz varetu par pienacigu cenu pardot, jo MC pamatsastava vinam neredzet peec vairakam balam spelem un Belemijs spele daudz labak.

     [+] [-]

, 2010-01-23 18:39, pirms 14 gadiem
march 2k, teicams raksts.
Manupraat RvN viennozimigi. Citu speletaaju shadam raksturojumam nevaru iedomaties.
Ja nu shis atsaka, tad 100% meginaas Makkartiju..
Ahh...bet nu cik zeel, ka Cole traumu guva. Ieskreejies bij labi. WHam ar Cole ierindaa viennozimigi nebutu tur, kur shobrid.

  -1 [+] [-]

, 2010-01-23 20:30, pirms 14 gadiem
Cik var minēt..