Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:116, Did:0, useCase: 3

Eksperts: "Rēzeknei pietiktu zaudēt ar 0:2, un tas vairs nebūtu tik aizdomīgi"

Krišs Upenieks

Eksperts: "Rēzeknei pietiktu zaudēt ar 0:2, un tas vairs nebūtu tik aizdomīgi"
''Rēzeknes FA/BJSS''
Foto: Mercure Rīga kauss

Vakar Mercure Rīga kausa ietvaros ''Preiļu BJSS'' izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā, pie tam kādu - ar 8:0 sagrauta ''Rēzeknes FA/BJSS'', tādējādi futbola sabiedrībai radušās aizdomas par godīgas spēles principu ievērošanu šajā spēlē. Portāls Sportacentrs.com sazinājās ar ''11.lv'' totalizatora vadītāju Tomu Pilikseru, lai uzzinātu eksperta viedokli par šo spēli.

''Preiļu BJSS'' komanda pirmajās spēlēs Mercure Rīga kausā futbolā bija piedzīvojusi divus graujošus zaudējumus - 0:8 pret ''RTU FC/Skonto academy'' un 0:10 pret ''Super Nova''. Rēzeknes vienība tikmēr pirmajā spēlē ar 1:5 piekāpās ''RTU FC/Skonto academy'', pēc kā sekoja 3:4 zaudējums pret ''Super Nova''.

Rēzeknes pamatsastāvā vakar bija vairāki gados jauni futbolisti, trīs leģionāri (divi Japānas futbolisti un viens krievs), kā arī Daugavpils futbola audzēkņi Pāvels Ostrovskis, Ņikita Dobrotuļins un Ervīns Ziemelis. Ja salīdzina ar pagājušaš nedēļas spēlēm, tad uzreiz tika veiktas septiņas izmaiņas sastāvā. Drīzumā Rēzeknes sastāvam pievienosies virkne cita Daugavpils kluba ''LDz/Cargo'' spēlētāji - Jans Radevičs, Aleksandrs Macuks, Vladimirs Volkovs, Aigars Catlakšs un Ričards Raščevskis. Šie futbolisti ir Rēzeknes pieteikumā Mercure Rīga kausam, taču pagaidām vēl nav spēlējuši, jo turpina telpu futbola sezonu. ''LDz/Cargo'' pagājušajā sezonā triumfēja 2. līgā, taču no Latvijas Futbola federācijas (LFF) nesaņēma nepieciešamo licenci startam 1. līgā.

Interesanti, ka viens no lielākajiem totalizatoru kantoriem ''bet365.com'' Preiļu komandas iespējamo uzvaru novērtēja ar koeficientu 10. Vienkāršiem vārdiem runājot, uzliktās likmes summa uzvaras gadījumā tika reizināta ar desmit. Lielākais vārtu birums bija spēles pirmajā puslaikā, kurā Preiļu futbolisti guva sešus vārtus, vairākiem no tiem esot patiešām skaistiem, bet bija arī virkne tādu, kuros ļoti vāji darbojās Rēzeknes aizsardzība. Otrajā puslaikā Preiļi pievienoja vēl divus vārtus un svinēja graujošu panākumu ar 8:0. Kā stāsta cilvēki, kas spēli vēroja no A-Z, tad arī Rēzeknei bija daudz izcilu vārtu gūšanas momentu, kuri tika bezatbildīgi izšķērdēti.

Sociālajos tīklos piektdienas vakarā vairāki ar futbolu saistīti cilvēki pauda sašutumu par šādu spēles iznākumu, liekot noprast, ka apšauba godīgas spēles principu ievērošanu šajā cīņā. Portāls Sportacentrs.com sazinājās ar ''11.lv'' totalizatora vadītāju Tomu Pilikseru, kurš gan apgalvoja, ka viņš neredz lielu pamatu, lai apgalvotu, ka spēle bijusi sarunāta.

''Papētīju konkrēto maču. Vienīgais aizdomīgais ir spēles rezultāta neatbilstība izliktajiem koeficientiem. Tirgū nekādas svārstības nav bijušas, un nekas nav arī vērts ciet, kas nozīmē, ka nekādas konstantas likmju veikšanas uz vienu pusi nav bijušas. Jāsaka godīgi, ka man tie uzvārdi neko neizsaka, bet, tā kā tas ir pārbaudes turnīrs, pie tam zema līmeņa, tad ļoti iespējams, ka koeficienti nav bijuši atbilstoši,'' stāsta Piliksers.

''Komandai arī nav jēgas zaudēt ar 0:8, jo pietiktu zaudēt, piemēram, ar 0:2, un tas vairs nebūtu tik aizdomīgi. Principā nekas, izņemot rezultātu, neliecina par sarunātu spēli,'' turpina ''11.lv'' totalizatora vadītājs. Uz jautājumu, vai likmes nav veiktas uz vārtu daudzumu pirmajā puslaikā (''over/under''), Toms atzīmē - pavisam noteikti neviens nav piedāvājis ''over/under'' 5,5 jeb sešu vārtu iespējamību pirmajā puslaikā. Tas, ka, iespējams, būtu atrodams, ir ''over/under'' 1,5 vai 2,5. Tāpat Piliksers atzīmēja, ka ir ļoti maza iespējamība, ka šāda spēle kaut kur būtu piedāvāta ''LIVE'' režīmā.

''Preiļu BJSS'' un ''Rēzeknes FA/BJSS'' spēles labākie momenti

  +4 [+] [-]

, 2018-03-24 14:15, pirms 6 gadiem
Kāds tur toto... beidziet.. Rēzeknei pirms spēles vienk neielēja.. un šie arī nespēlēja. Nav pirmā reize....

  +4 [+] [-]

, 2018-03-24 14:37, pirms 6 gadiem
Sitie lv totoeksperti neko vairaak par konta blokesanu nejedz.nedod duevs pie viniem laimesi varak par 50eiro noblokes uzreiz

     [+] [-]

, 2018-03-24 14:37, pirms 6 gadiem
''Svešā seja'' nobāl Rēzeknes amatieru pulciņa priekšā,

  +1 [+] [-]

, 2018-03-24 14:40, pirms 6 gadiem
kastans rakstīja: Sitie lv totoeksperti neko vairaak par konta blokesanu nejedz.nedod duevs pie viniem laimesi varak par 50eiro noblokes uzreiz
Ir dzirdēts..Man čalis stāstija, ka šo nobloķēja 11.lv, ka lika uz pareizajām spēlēm. Tas jau nekas, ka viņa likmes pat nebija trīs ciparu. Kapeiku grabinātāji tie Latvijas kantori.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-24 15:08, pirms 6 gadiem
baigais eksperts .. pat nesaprot, ka nav jābūt "sarunātai spēlei" (divu komandu vienošanās). ne jau pret Preiļiem kādas pretenzijas. un pat ne visai Rēzeknes komandai. pietiek, ka pāris Rēzeknes aizsargi pāris epizodēs nokārto vajadzīgo.

šeit tikai plika sponsora reklāma.
jēga būtu ekspertu diskusijai un izskatīt ielaistos vārtus un novērtēt Ostrovska, Sprukta, Ziemeļa spēli. bet Gorkšs tikai lozungus skandina par cīņu

     [+] [-]

, 2018-03-24 16:03, pirms 6 gadiem
"... tas ir pārbaudes turnīrs, pie tam zema līmeņa..."

Šis nu gan ir 10niekā!

  +1 [+] [-]

, 2018-03-24 16:06, pirms 6 gadiem
Taisnības labad jāsaka, ka lielākā daļa vārtu tika gūti ar izcili precīziem, veiksmīgiem un netveramiem sitieniem. Tādu snaiperismu neatceros redzējis..

  +1 [+] [-]

, 2018-03-24 16:25, pirms 6 gadiem
darels rakstīja: Ir dzirdēts..Man čalis stāstija, ka šo nobloķēja 11.lv, ka lika uz pareizajām spēlēm. Tas jau nekas, ka viņa likmes pat nebija trīs ciparu. Kapeiku grabinātāji tie Latvijas kantori.
Tas vispār ir likumīgi? Nevar sūdzēt tiesā vai vismaz patērētāju tiesībās sūdzēties? Nedrīkstētu taču būt, ka atļauts tikai zaudēt.

     [+] [-]

, 2018-03-24 17:04, pirms 6 gadiem
Kāpēc uz šādiem sētas mačiem vispār var likt totalizatorā? BJSS - tās vispār ir bērnu komandas.

     [+] [-]

, 2018-03-24 17:46, pirms 6 gadiem
AllBlacks rakstīja: Tas vispār ir likumīgi? Nevar sūdzēt tiesā vai vismaz patērētāju tiesībās sūdzēties? Nedrīkstētu taču būt, ka atļauts tikai zaudēt.
Viss likumigi.vini tev atstaas 1eiro maksimumu un visskartiba .uzlikt vari,nevienam pasudzeties nevar.

     [+] [-]

, 2018-03-24 19:09, pirms 6 gadiem
Tie kuri skatījās spēli uzreiz pateiks ka nekāda toto nebija, vnk melnā diena Rēzeknei. Rēzekniešiem bija tik pat daudz momentu cik pretiniekiem, bet bumba spītīgi negāja vārtos, tik pat labi rezultāts varēja būt 6-6 utt. Rēzekne nerealizēja savus momentus, turpretī Preiļiem viss lidoja iekšā.

     [+] [-]

, 2018-03-24 19:14, pirms 6 gadiem
kastans rakstīja: Viss likumigi.vini tev atstaas 1eiro maksimumu un visskartiba .uzlikt vari,nevienam pasudzeties nevar.
Skaidri zini vai tikai domā? Zini kādu, kas ir mēģinājis sūdzēties?
Pēc idejas tas ir absurdi, ja viņi piedāvā tādu pakalpojumu, tad nedrīkstētu neļaut vinnēt.

     [+] [-]

, 2018-03-24 20:52, pirms 6 gadiem
Kaut kā smieklīgi, vārtos kaut kāds sīcis ielikts, da i necentās īsti aizsardzībā. Uzbrukumā gan vienkārši negāja bumba vārtos

     [+] [-]

, 2018-03-24 21:18, pirms 6 gadiem
AllBlacks rakstīja: Skaidri zini vai tikai domā? Zini kādu, kas ir mēģinājis sūdzēties?
Pēc idejas tas ir absurdi, ja viņi piedāvā tādu pakalpojumu, tad nedrīkstētu neļaut vinnēt.
Ta visi totokantori dara uzliek tev mazus limitus.vispar jau vajadzetu iet sudzeties,tagad apskatijos man gan optibet,11 ir limits 0,betsafe apm 2eiro.pec idejas ja ir lv licence tad vajadzetu nodrosinat visiem vienadu servisu.

  +1 [+] [-]

, 2018-03-24 21:40, pirms 6 gadiem
kastans rakstīja: Ta visi totokantori dara uzliek tev mazus limitus.vispar jau vajadzetu iet sudzeties,tagad apskatijos man gan optibet,11 ir limits 0,betsafe apm 2eiro.pec idejas ja ir lv licence tad vajadzetu nodrosinat visiem vienadu servisu.
Es zinu, ka dara, bet vai tiešām neviens nav mēģinājis tiesā sūdzēt. Citādi tas ir negodīgs bizness - piedāvā koefus, piedāvā spēlēt, bet paši neriskē ne ar ko un zaudēt negrib. Tā ir krāpšana pēc idejas.

     [+] [-]

, 2018-03-24 22:24, pirms 6 gadiem
totistiem tejukatrā spēlē jau savs toto monstrs rādās...

     [+] [-]

, 2018-03-25 00:20, pirms 6 gadiem
ja kads domaaa ,kad klubs liek likmes eiropas vai legalos kantoros pilnigi maldas viss notiek caur aziju un nelegali un saja spele rezekne pazaudeja uzlikto shmeli jo neiesita katru dienu var redzet desmitiem spelu uz kuram ir likta nauda

  +1 [+] [-]

, 2018-03-25 10:16, pirms 6 gadiem
Nesapratu kapec vispar tadu s.uda gabalu ka tas Piliksers vel par kaut ko jauta. Jau sen vajag lielo rakstu sportacentraa likt par to prezervativu kantora krapshanos. No visiem cilvekiem visas liecibas savakt un paradit to pedinu isto seju. Draugam 11 blokeja kontu nost par pirmam divam (!) uzvaretam likmem. Kopsumma kadus 250 eiro vinneja, 2 stavkas pec registreshanos un chau! Ja, vinjsh, redz, spej paredzet, vai nu zin rezultatus, liekot uz La Liga spelem, vinjam no Spanijas zvana, pasaka prieksha. Teica - negodiga spele. Vispar blokeja vai limitu 50 kapeikas atstaja, neatceros. Man jau sen par konstantiem laimestiem limits 1 eiro uzstadits, biju jau Azartspelju uzraudzibas komisija, tie p.edini ir uz vienas rokas ar totikiem, atrakstija man, ka, redz, ja ta nolema totiks, tad mes jau ko, mes jau neko nevaram... Ta ka, davaj, sportacentrs autori, ta vietaa, lai tadu sudu rakstit, ka shii, reali skaljo rakstu sarakstat un patieso sejo paradat, kads mums ir "godigs" legalais toto bizness, tajaa parastajam lietotajam ir atlauts tikai zaudet. Tadiem Pilikseriem seja spljaut vajag, bet jus vinju vel par kaut ko jautajiet, suuda eksperts atradas...

     [+] [-]

, 2018-03-25 11:03, pirms 6 gadiem
Nesagaidisiet šādu rakstu šeit, paskatieties, kas uztur sportacentrs.com - 80% reklāmas sastāda totalizatori. Kāds neatkarīgs mēdijs gan varētu pacelt šo tēmu.

     [+] [-]

, 2018-03-25 11:26, pirms 6 gadiem
Noskatoties video ir skaidri redzams, ka aizsargu "tizlums" ir pārāk liels, mums pat sētas mačos tā nenotiek. Un arī vārtusarga spēle maigi sakot dīvaina, viņš praktiski nevienai bumbai nelec pakaļ un pat necenšas rokas pacelt vai pastiept
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-03-25 17:20, pirms 6 gadiem
Jāver tā bodīte ciet! Lai iet uz mezu stradat, lai zina ka naudu pelnit..