Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

“Ghetto Football” 9. sezonas pirmais izbraukums 16. jūnijā uz Tukumu

Renārs Buivids
Renārs Buivids

“Ghetto Football” 9. sezonas pirmais izbraukums 16. jūnijā uz Tukumu
"Ghetto Football" Grīziņkalnā.
Publicitātes foto

“Ghetto Football” devītās sezonas pirmais turnīrs ārpus Rīgas, Grīziņkalna notiks svētdien, 16. jūnijā Tukumā, kad būs iespēja ne tikai spēlēt 3:3 futbolu četrās vecumas grupās, krājot ranga punktus sezonas kopvērtējumā, bet arī pārbaudīt individuālo meistarību “Pannas” formātā un izklaidēties dažādās ar futbola saistītās atrakcijās. Turnīrs notiks ar Tukuma novada pašvaldības atbalstu.

“Ghetto Football” pasākuma norises vieta būs stāvlaukums pie Tukuma 3. pamatskolas sporta kompleksa, kas atrodas Pauzera ielā 7. Komandu reģistrācija no plkst. 14:00, bet spēļu sākums plkst. 15:00. Tukuma turnīrā spēles notiks četrās vecuma grupās – 17+, U16, U14 un U12. Paralēli notiks arī “Pannas” sacensības divās vecuma grupās – 16+ un U15.

Dalības maksa komandai 17+ grupā noteikta 15 eiro apmērā, bet pārējās vecuma grupās – desmit eiro. Tukuma komandām dalības maksa mazāka - attiecīgi desmit un seši eiro. Jaunas spēlētājas licences noformēšana izmaksās trīs eiro, bet tukumniekim – vienu eiro. Piedalīšanās “Pannas” turnīrā būs bez maksas.

Ne tikai sacensību dalībniekiem, bet arī līdzjutējiem būs iespēja izklaidēties futbola atrakcijās – “Foot Darts”, galda futbolā un pie datora konsolēm “Playstation 4”.

“Ghetto Football” sezona startēja 15. maijā, nākamie posmi notika arī 22. un 29. maijā, kā arī 5. jūnijā. Par 17+ grupas posmu čempioniem kļuvuši “TGK”, “72”, “Varakļāni” un “AAAA”. Arī Tukuma turnīrā visās vecuma grupās būs iespēja krāt sezonas kopvērtējuma punktus, lai izcīnītu ceļazīmi uz 28. augusta superfināliem Grīziņkalnā.

17+ grupas čempionvienība saņems apmaksātu braucienu uz Spāniju, lai klātienē vērotu par “El Clasico” dēvēto maču starp šīs valsts grandiem – “Real Madrid” un “Barcelona”. 17+ grupas sezonas ranga uzvarētāji, pateicoties sadarbībai ar Latvijas Futbola federāciju, kopā ar Latvijas valstsvienību šā gada rudenī dosies uz izbraukuma spēli Izraēlā vai Austrijā. Savukārt U16 grupas superfināla uzvarētāji 2020. gadā dosies uz Eiropas čempionātu futbolā.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/lv/turniri/fo...