Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

FUTBOLA VASARAS TRANSFĒRI

FUTBOLA VASARAS TRANSFĒRI
Pols Pogbā

Pastāstīšu par jaunākajiem transfēriem Eiropā, to pāreju summām un savām domām par šo transfēru. Komentāros droši izsakat savas domas par pieminētajiem transfēriem. Taisos katru dienu pastāstīt par jaunumiem, ja būs par ko.

Ricardo Rodriguezs izteicis vēlmi pievienoties Arsenal

Par transfēru summām vēl neviens nelēšs, bet domājams, ka ja spēlētājs ir izteicis vēlmi, tad gan jau šīs sarunas tiks attīstītas, un varbūt jau drīzumā varētu ziņu virsrakstos redzēt uzrakstus, ka talantīgais šveices aizsargs pievienojas Arsenal. Domāju, ka ja transfērs notiks, tad pārejas summa varētu būt mazliet lielāka par 30m £. Problēmas par tikšanu starta vienpadsmitniekā nebūs, jo angļu aizsargs Gibbs, kas pagājušajā sezonā ieņēma kreiso malu aizsardzībā, nebūs konkurents šveicietim.

Radja Nainggolans pāries uz Chelsea vienību par aptuveni 31m £

Interesants transfērs, jo, manuprāt, Chelsea pussargu līnija ir diezgan pilna, un tas var nozīmēt tikai to, ka varbūt kāds no pussargiem var tikts pārdots. Visticamākais spēlētājs, kas varētu tikts pārdots ir Cesks Fabregass, kurš jau sezonas vidū pie Mourinjo atstādināšanas no amata izteica vēlmi pamest klubu. Tomēr, ja netiks neviens pārdots, tad uz soliņa varētu tikt atstāts Nemanja Matičš, jo nedomāju, ka tik kvalitatīvs futbolists kā Nainggolans varētu netikt starp spēlētājiem, kas sāk spēli.

Mančesteras klubiem cīņa par Aubumejangu

Šis varētu būt viens no lielākajiem vasaras transfēriem, ja tas notiks, jo Aubumejangs uz šo momentu ir top5 smailes uzbrucējs, un nedomāju, ka kāds no šiem klubiem varētu piekāpties par šo fantastisko spēlētāju. Uz šo momentu tiek runāts par pārejas summu aptuveni 65m £, un ja vien netiks pārdots Pogba, tad pēc pārejas summas tas noteikti būtu lielākais transfērs šogad. Taču pedējais vārds piederēs Dortmundei, jo tomēr no komandas kodola ir tik daudz pārdots, kad kaut kas jau jāatstāj nākamajai sezonai, un varbūt nemaz viņš netiks pārdots.

Minhenes Bayern: "Lewandowskis nav pārdošanā!"

Ar šādu skaļu teikumu izcēlās Minhenes Bayern kluba vadība, kuriem tika jautāts par iespējamo Roberta Lewandowska pāreju uz titulēto Madrides klubu. Iepriekš presē bija lasāms, ka poļu uzbrucējs jau apstiprinājis pēc veiksmīgās sezonas pāreju uz Madridi, bet tās izrādījās tikai baumas.

Londonā cīņa par Moratu

Jaunais spāņu uzbrucējs ir izteicis vēlmi pievienoties kādam Anglijas grandam, un pagaidām ir divi kandidāti - Chelsea un Arsenal. Sākumā vēstija, ka visticamāk Morata dosies uz Arsenal, jo tur viņam esot piedāvāts lielāks spēles laiks, taču pēc gandrīz jau oficiālā paziņojama, kad Vārdijs pievienosies lielgabalniekiem, tad visticamāk par Moratu cīnās vairs tikai Chelsea. Taču Chelsea ir jau daudz lielāka spāņu zvaigzne Diego Košta smailes uzbrucēja pozīcijā, tāpēc vienīgais kā Morata varētu spēlēt sākumsastāvā ir, ka Chelsea ir jāmaina izkārtojums un jāspēlē ar diviem uzbrucējiem.

Simeone atsaka PSG un paliks Madridē

Pēc veiksmīgās sezonas Čempionu līgā par argentīniešu speciālistu sāka interesēties Francijas grands PSG, bet Diego atteica, uzskatot, ka viņam daudz labāki apstākļi ir Atletico, un kad nevēlas pamest Madridi. Sezonas vidū presē parādījās info, ka Simeone varētu pievienoties Chelsea, bet pēc paziņojuma, kad klubu nākamsezon vadīs itālis Antonio Konte, kļuva skaidrs, ka tas nenotiks.

Lestera cer saglabāt Vārdiju, un piedāvā milzīgu algu

Pēc paziņojuma, ka Vārdijs pievienosies Arsenal un jau iziet medicīnas pārbaudes, Lestera netaisījā sēdēt rokas klēpī salikuši un neko nedarīt. Šodien ziņās parādījās info, ka Lestera piedāvā britam lielu algu, cerot, ka situāciju vēl var glābt.

Hazards netaisas pievienoties PSG

Protams, visi zin kā šosezon Edenam gāja - EPL tikai 3 goli, taču uz sezonas beigu pusi beļģieša sniegums būtiski uzlabojās, jo visus golus, ko guva bija tieši pedējās spēlēs. Sezonas vidū pats Hazards izteicās, ka viņa laiks Chelsea rindās ir beidzies, un galvenie kandidāti uz šo spēlētāju bija Real Madrid un PSG, bet pēc pedējiem izteikumiem varam noprast, ka klubu viņš netaisas pamest, bet vēl viss var mainīties.

Barcelona pievienojas PSG cīņā par Coutinho.

Par šo talantīgo brazīlieti sapņo ikvienas komandas prezidents, bet pagaidām ir tikai divi nopietni kandidāti - PSG un Barcelona. Pagaidām izskatās, ka noturēt Coutinho nebūs Liverpool spējās, jo transfēra summa solās būt milzīga, dažos avotos summa pārsniedz pat 50m £, bet oficiāli vēl nav izskanējusi piedāvātā summa.

Chelsea uzbido 21m £ par N'Golo Kante un cer ar to pārspēt PSG

Par šo neatlaidīgo franču pussargu ir interesējušies daudzi superklubi, bet pagaidām favorīti uz viņu ir PSG, Chelsea un mazliet nostāk Arsenal, kuri nopērkot Džaku (Xhaka) ir izslīdējuši no favorītu lomas. Pagaidām skaidrs ir tikai tas, kad nekas nav skaidrs, jo abas komandas (chelsea, psg) piedāvā +/- vienādu summu un tā vien izskatās, ka viss būs atkarīgs no paša Kantes.

Nopietni attīstījušās sarunas starp Mančesteres City un Aubumejangu.

Šādas ziņas pāršalkušas interneta vidi, un tas nozīmē, ka zibenīgais Gabonas smailes uzbrucējs ir tuvu pārejai uz Mančesteras zilo klubu. Iepriekš tika ziņots, ka par Aubumejangu cīnās arī United un Real Madrid, bet nu jau favorīta lomā izvirzījusies Mančesteras City, kuri šosezon jau papildinājusies ar Ikaju Gundoganu. Transfēru summa solās būt diezgan liela, bet pagaidām varam teikt tikai minējumus kāda tā precīzi būs. Šosezon Gabonas izlases līderis aizvadīja izcilu sezonu Dortmundes kluba rindās, un bija viens no galvenajiem kaldinātājiem, kas izcīnija otro vietu Bundeslīgas turnīrā, un ļaus nākamsezon atgriezties Čempiona līgas grupu turnīrā.

United mērķis - Beils.

Žuzē Mourinjo savai komandai ir pateicis mērķi - dabūt Beilu! United komandai Velsas viennozīmīgais līderis būtu vārdiem neizsakāmi liels papildinājums, jo tāda līmeņa futbolisti uz ielas nemētājas, un, manuprāt, pašlaik otrs labākais labās malas uzbrucējs, un top 10 futbolists vispār. Mančesteras sarkanais klubs portugāļu speciālistam Mourinjo uz transfēru logu ir iedevuši 250 miljonus £, un pašlaik ir palikuši 220m £ (Bailija transfērs) un par Beilu Real Madrid klubam esot piedāvājuši 120m £, kas ir tiešām liela summa. Taču domāju, ka šis transfērs visticamāk nenotiks, jo Beila karjerai tas būtu vairāk solis uz atpakaļ, jo tādus panākumus kādus var sasniegt Real Madrid, ar Mančesteru ir vienkārši grūti izdarīt, jo pašlaik viņi nav tāda kalibra klubs.

Nemanja Matičš grib atpakaļ pie Mourinjo

Serbu pussargs Nemanja Matičš ir izteicies, ka vēlas pamest klubu un doties pie sava bijušā galvenā trenera Žuzē Mourinjo, kurš nu jau vada Mančesteras United. Matičš Chelsea klubu pārstāv no 2014. gada un tās sastāvā aizvadījis 84 spēles, kurās guvis tikai 3 vārtus, kas manuprāt, priekš pussarga ir diezgan maz. Chelsea vairākkārt ir izteikusies, ka komandā nākamsezon vēlas redzēt N'Golo Kanti par kuru piedāvājuši 20 miljonus angļu mārciņas Lesteras klubam, un Matiča pāreja atbrīvotu Kantei vietu pamatsastāvā.

Vārdijs atsaka Arsenal un parakstīs jaunu līgumu ar Lesteru

Visticamāk tomēr nenotiks Vārdija pāreja uz Arsenal, jo pats koamndai ir atteicis, jo vēlas palikt komandā ar kuru izcīnijis titulu un pavadījis neaizmirstamus momentus. Pirms pāris dienām ziņu mēdijos parādījās informācija, kad Vārdijs ieradies uz Arsenal medicīnas pārbaudēm, kas parasti futbolā nozīmē, kad tulīt, tulīt spēlētājs pievienosies attiecīgajam klubam, bet re kā! Šī ir smaga ziņa visiem Arsenal faniem, kuriem tagad arī būs grūti pārvilināt Rijādu Mahrezu uz savu komandu, jo visticamāk viņš vēlas palikt kopā ar Vārdiju vienā komandā.

Darmians visticamāk pametīs United, galvenie favorīti uz viņu - Juventus.

Itāļu labās malas aizsargs ir izteicis vēlmi, ka negrib savu nākotni saistīt ar Mančesteras sarkano klubu, un vēlas pēc iespējas ātrāk to pamest, par ko United īpaši neiebilst. Par Darmianu pastiprināti interesējas Itālijas čempioni Juventus, bet man tas ir diezgan liels pārsteigums, jo Turīnas komandai jau sastāvā ir Lichsteiners, jauniegūtais Dani Alves, kuri abi spēlē labās malas aizsarga pozīcijā. Tas man liek domāt, ka ja Darmians tiks komandā iegūts, tad tiks pārkvalificēts uz otru malu, kur ir tikai pieredzējušais Evra, vai arī tiks iespēlēts kā pussargs flangos.

Liverpool noraida 30m £ no PSG par Coutinho

Par brazīliešu pussargu, kurš pašlaik veiksmīgi cīnās Copa America, un pedējā spēlē izcēlās ar hat-rick, PSG piedāvājuši 30m £, bet Liverpool šī summa neapmierināja, jo uzskata, ka šis spēlētājs ir vērtīgāks. Par Coutinho pašlaik cīnās divi superklubi - iepriekš minētais PSG un Barcelona. Iepriekšējā rakstā minēju, ka summa varētu būt ap 50m £, un pagaidām tā vien izskatās, ka ja Liverpool nesaņems piedāvājumu, kurā pārejas summa būs tuvu šiem 50m, tad Coutinho varētu netikt tikts pārdots.

Mančesteras United pievienojas Arsenal un Juventus cīņā par Mkhirtijanu.

Tā vien liekas, ka citas komandas vienkārši ir apzagušas Dortmundes Borussia komandu, jo tā vien izskatas, ka komandu pametīs arī Hendriks Mkhirtijans, jo par viņu tagad interesējas jau veselas 3 komandas - Mančesteras United, Gunneri un Itālijas čempioni - Juventus. Pašlaik runājot par pārejas summu, tad pārsvarā figurē skaitļi ap 25m £, kas ir pietiekami zolīda summa par šo Armēnijas labās malas pussargu.

Pjaničš pievienojas Juventus par 32m £

Oficiāli šī ziņa nav, bet tuvākajās dienās sola, ka ziņās parādīsies šāda informācija. Bosnijas pussargs Romas klubu jau pārstāv 5 gadus, un ir aizvadījis ideālu sezonu, takā 32m £ par viņu noteikti nav pārmaksāti. Taču šim transfēram, manuprāt, ir diezgan liels zemteksts - Juve ir gatava šķirties no Pogbas, un tā vien izskatās, ka viņš vai nu atgriezīsies MU vai pievienosies Real Madrid.

PSG cer tikt pie Neimāra par 153m £

Tiešām sajūta, ka ja spēlētāji būtu ieinteresēti, tad Parīzes klubs varētu komandā dabūt visus pasaules spēlētājus, jo šis piedāvājums Barcai par Neimāru ir vienkārši prātam neaptverošs. Šajā transfērā, kā arī Ronaldo piedāvājumā, viss izšķirsies no spēlētāja vēlmes pievienoties attiecīgajam klubam, vai tomēr nē, jo kā zināms PSG cels summu tik cik vajadzēs. Manuprāt, šī pāreja nenotiks, ļoti vienkārša iemesla dēļ - kāpēc, lai Neimārs gribētu atstāt klubu ar bagātīgu vēsturi, un pievienoties klubam bez vēstures un prestiža?

Morata vēlas uz Mančesteras United

Jaunais spāņu smailes uzbrucējs kluba valdei ir izteicis savu domu, kad labprātāk pievienotos Mančesteras klubam, nevis doties uz Anglijas galvaspilsētu, lai pievienotos Chelsea klubam. Bet ar to Moratas vēlmju saraksts nebeidzas, un vēl viņš pateicis, ka nedošoties arī uz MU, ja komandai pievienosies Zlatans, kas varētu būt ļoti reāli. Manuprāt, skaidrs ir tikai viens, Morata klubu pametīs un dosies laimes meklējumos pa Pasauli, un visticamāk, ka uz Angliju.

Mančesteras United gatavi iztērēt 79m £ par Veratti.

Mančesteras sarkanais klubs jau šogad vairākkārt izcēlusies ar to, ka meklē augstas klases pussargu, iepriekš bija ziņots par Pogbu un N'Golo Kanti, un tagad grupiņai pievienojas itāļu pussargs Veratti, kurš pašlaik pārstāv PSG klubu, un ir viens no galvenajiem spēles taisītājiem. Veratti, kuru daudzi dēvē par jauno Pirlo, pašlaik ir iedzīvojies savainojumā, un tādēļ viņš nevar palīdzēt Itālijas izlasei Eiropas čempionātā. Taču, manuprāt, šī summa ir pārmaksāta, jo, ja pārveidojam summu uz eiro, tad tā ir ap 100 (!!!) miljoniem eiro, un es neuzskatu, ka Veratti ir gandrīz tādā pašā līmenī kā Pogba.

Chelsea interesējas par West Ham spīdekli Payetu

Pašlaik labu formu ieņēmušais franču pussargs Dimitri Payets ir nonācis Londonas Chelsea redzeslokā, un vēlas viņu dabūt savā komandā. Pagaidām netiek lēsts par piedāvāto pārejas summu, bet es domāju, ka West Ham netaisas tik viegli palaist savu galveno vilcējspēku, un prasīs par Payetu diezgan prāvu summiņu. Ja arī transfērs notiks, kas pagaidām neizskatās tik reāls, tad tas nenotiks ātrāk par Euro 2016 beigām, jo pašlaik Payetam kluba karjera ir otrajā plānā, un domas tikai par savu sniegumu valstvienībā, kas pagaidām ir izcils.

Edinsons Kavani atsaka Ķīnas piedāvājumam, un Arsenal uzsāk interesi par viņu

PSG smailes uzbrucējam piedāvāts diezgan vilinošs piedāvājums no Ķīnas, kurā Kavanī apsolīts saņemt nedēļas laikā 500 (!!!) tūkstošus £, kas ierindotu viņu starp vislabāk atmaksātajiem futbolistiem, bet Kavanī no šī piedāvājuma atteicās. Kā zināms sezonas laikā Ķīnas klubs jau pārvilināja Lavezzi pie sevis, kurš arī pārstāvēja PSG. Bet dzirdot, šo informāciju, Arsenal iedomājās, kāpēc gan mums nedabūt šo Urugvajas uzbrucēju pie sevīm, un pateica, ka ja tomēr neizdosies komandā dabūt Vārdiju, tad par galveno mērķi kļūs Kavanī dabūšana sastāvā.

Chelsea interesējas par Lionas aizsargu Samuelu Umtiti

Londonas kluba mērķu sarakstam pievienojas jaunais un ļoti perspektīvais franču aizsargs Samuels Umtiti, kurš pašlaik pārstāv Lionas labāko klubu. Par pārejas summām pagaidām nav ne vārds, bet skaidrs ir viens, ja Liona būs ieinteresēta šajā darījumā, tad viņš pametīs klubu, nezskatoties kādu pārejas summu Liona būs uzstādījusi. Pašlaik Umtiti gan nerotā Francijas izlases aizsardzības sirdi, lielās konkurences dēļ, bet tāpat uz Euro 2016 viņš ir izsaukts, un varbūt pat nākamajā spēlē redzēsim viņu uz laukuma.

Mančestera karo par Stounsu

Peps Gvardiola un Jose Mourinjo, proti Mančesteras City un Mančesteras United, uzsākuši spraigu cīņu par perspektīvo angļu aizsargu Džonu Stounsu, kurš pašlaik pārstāv citu Anglijas klubu Everton. Abas komandas piedāvājusi aptuveni vienādu summu, kas ir 50m £, un domāju, ka cīņa būs diezgan spraiga, jo varbūt City ne tik ļoti, bet United prasītos jauns un labs aizsargs, vienīgais Mourinjo jau ir papildinājusies ar citu jaunu aizsargu Eriku Bailiju, kas man liek domāt, kāpēc vajag vēl vienu labu un jaunu aizsargu.

Chelsea gatava pārdot Azpilikuetu

Spāņu kreisās malas aizsargs visticamāk savu karjeru neturpinās Chelsea kluba rindās, jo klubs nav ieinteresēts pagarināt līgumu ar Azpilikuetu, kurš šo klubu pārstāv jau no 2012. gada, un ir bijis stabila pamatsastāva vērtība. Pašlaik par šo spēlētāju interesējas tādi klubi kā Mančesteras United un PSG, taču transfēru summa netiek minēta pārāk liela, un tā apmēram ir 12m £.

Jaunais un perspektīvais Embolo dosies uz Schalke 04

Par jauno Šveices uzbrucēju interesējās daudz lielāks klubs, kā Mančesteras United, taču Gelzenkirhenes klubs izrādījās ātrāks, un piedāvāja vilinošāku piedāvājumu Basel fc par Embolo, tādejādi dabūjot viņu savā sastāvā. Jaunais uzbrucējs šajā sezonā izcēlās ar 13 vārtiem Šveices līgā, kas priekš 19 gadīga futbolista ir ļoti labs rezultāts. Pašlaik viņš arī palīdz Šveices izlasei Eiropas čempionātā.

Real pārstāj interesēties par Pogbu, tagad viss MU rokās

Par jauno Francijas izlases spēlētāju interesējas divi vieni no skaļākajiem futbola kluba vārdiem - Mančesteras United un Real Madrid. Taču pēc jaunākajām ziņām masu mēdijos, tiek ziņots, ka Real no cīņas izstājusies, un tas nozīmē tikai vienu, nākamsezon Pols Pogba vai nu atgriezīsies MU, vai arī paliks Juventus. United piedāvājusi Juventus par šo spēlētāju 100 (!!!) £, un tā būtu pārliecinoši jauns rekords transfēru pārejās.

1 2 3 4 114 komentāri

  -1 [+] [-]

, 2016-06-05 20:56, pirms 8 gadiem
Tik vien?

     [+] [-]

, 2016-06-05 21:08, pirms 8 gadiem
W W E rakstīja: Tik vien?
Viss procesā, līdz šodienas beigām vēl kādi 5-7 transfēri būs

  +1 [+] [-]

, 2016-06-05 22:00, pirms 8 gadiem
Vārdijs,manuprāt pieļaus kļūdu pārejot uz Arsenal.

     [+] [-]

, 2016-06-05 22:05, pirms 8 gadiem
A kas ar Levandovski?

     [+] [-]

, 2016-06-05 22:07, pirms 8 gadiem
Supermencs rakstīja: A kas ar Levandovski?
Tulīt apskatīšos dažus avotus un tad jau uzrakstīšu šeit

     [+] [-]

, 2016-06-05 22:10, pirms 8 gadiem
Kā jūs domājat pēc cik ilga laika man transfērus izdzēst no raksta?

     [+] [-]

, 2016-06-06 15:14, pirms 8 gadiem
Jaunais 19 gadīgais ukraiņu talants Aleksandrs Zinčenko no Ufas uz Mančestras 'City'.

     [+] [-]

, 2016-06-06 15:17, pirms 8 gadiem
Sharps rakstīja: Jaunais 19 gadīgais ukraiņu talants Aleksandrs Zinčenko no Ufas uz Mančestras 'City'.
Vēl jau īsti nav, bet nu gandrīz oficiāli. Raksta, ka pēc Euro pievienosies

     [+] [-]

, 2016-06-06 15:31, pirms 8 gadiem
No sirds par USA rakstīja: Vēl jau īsti nav, bet nu gandrīz oficiāli. Raksta, ka pēc Euro pievienosies
Runā, ka jau šajā nedēļā tiks apstiprināta pāreja.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-06 15:58, pirms 8 gadiem
Daņa Fox rakstīja: Kads sakars markusam rojo ar arsenal ?
Ui sorry tiešām pats esmu saputrojies, tiks labots
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-06-07 09:32, pirms 8 gadiem
Vai tad Eriks Bailijs pārgāja uz MU?

     [+] [-]

, 2016-06-07 10:07, pirms 8 gadiem
002 rakstīja: Vai tad Eriks Bailijs pārgāja uz MU?
Vēl oficiāli nav, bet nu viss liecina, ka tulīt būs oficiāli

     [+] [-]

, 2016-06-07 10:33, pirms 8 gadiem
Vārdijs nedosies uz Arsenal un arī nepaliks Lesterā, bet gan dosies uz Saldus komandu!!!

     [+] [-]

, 2016-06-07 11:07, pirms 8 gadiem
Chelsea palaistie spēlētāji (De Bruyne, Lukaku, Staridžš) tagad spīd koši, bet tā jau ir ar katru komandu. Ar Real vispār traki (Ozils, Igvains, Di Maria)

     [+] [-]

, 2016-06-07 11:09, pirms 8 gadiem
Bailly uz MU noteikti būs dārgāk.

     [+] [-]

, 2016-06-07 11:20, pirms 8 gadiem
septembris rakstīja: Bailly uz MU noteikti būs dārgāk.
Tur biški esmu aizšāvis garām, tagad sola 31m £

     [+] [-]

, 2016-06-07 11:21, pirms 8 gadiem
fredijs48 rakstīja: Chelsea palaistie spēlētāji (De Bruyne, Lukaku, Staridžš) tagad spīd koši, bet tā jau ir ar katru komandu. Ar Real vispār traki (Ozils, Igvains, Di Maria)
Nu real jau palaida moratu, bet tagad cenšas atgūt

     [+] [-]

, 2016-06-07 12:50, pirms 8 gadiem
Kā ar Ibru, itkā ziņoja ,ka šis pievienosies MU?

     [+] [-]

, 2016-06-07 15:46, pirms 8 gadiem
Vēl var pieminēt Jaju uz Inter, kas varētu būt diezgan reāli, ņemot vērā Inter jaunos īpašniekus un Mančīnī.
Moratu gribot arī City, bet Real esot uzlikuši 50 m cenu.

     [+] [-]

, 2016-06-07 17:06, pirms 8 gadiem
Šodien papildināšu ar pieciem jauniem rakstiem

     [+] [-]

, 2016-06-07 17:20, pirms 8 gadiem
Vardy sestdien vajadzēja iet pārbaudes Arsenal, par to beigās viss noklusa, pēc tam vajadzēja dot atbildi līdz vakardienas 11:30, kas arī nenotika.
Šodien Arsenal piešķīra 9. numuru spēlētājam, kurš iepriekš bija izīrēts.
Domāju, ka tas bija pēdējais pavediens tam, ka transfēra nebūs

     [+] [-]

, 2016-06-07 17:29, pirms 8 gadiem
Cilvēks Parastais rakstīja: Vardy sestdien vajadzēja iet pārbaudes Arsenal, par to beigās viss noklusa, pēc tam vajadzēja dot atbildi līdz vakardienas 11:30, kas arī nenotika.
Šodien Arsenal piešķīra 9. numuru spēlētājam, kurš iepriekš bija izīrēts.
Domāju, ka tas bija pēdējais pavediens tam, ka transfēra nebūs
Visu izjauca Lesteras milzīgais līguma piedāvājums, un tas Vārdijam lika nopietni apdomāt. Pēc tam Hodžsons pateica Vārdijam, lai beidz domāt par klubiem un, lai sāk gatavoties Euro. Pedējās ziņas - Vārdija nākotne tiks izlemta pēc EČ

     [+] [-]

, 2016-06-07 18:10, pirms 8 gadiem
Ir interesanti palasīt... Gaidu citus jaunumus.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-07 18:24, pirms 8 gadiem
Kas Kūmanam Evertonā labāks kā Southemptonā?

  +1 [+] [-]

, 2016-06-07 19:54, pirms 8 gadiem
002 rakstīja: Vai tad Eriks Bailijs pārgāja uz MU?
Beilijs ieradies uz medicīnas pārbaudēm

     [+] [-]

, 2016-06-08 15:24, pirms 8 gadiem
Bailijs oficiāli pievienojies United.

     [+] [-]

, 2016-06-08 17:53, pirms 8 gadiem
palasot liekas,ka citu valstu komandas ir nolēmušas savus sastāvus pa vasaru nemainīt...

     [+] [-]

, 2016-06-08 19:08, pirms 8 gadiem
sandiic rakstīja: palasot liekas,ka citu valstu komandas ir nolēmušas savus sastāvus pa vasaru nemainīt...
Nav pirmais gads, kad Anglija izceļas transfēros

     [+] [-]

, 2016-06-08 21:35, pirms 8 gadiem
sandiic rakstīja: palasot liekas,ka citu valstu komandas ir nolēmušas savus sastāvus pa vasaru nemainīt...
Visi lielie darijumi tomēr bus pēc Copas un EČ.Spēlētāji,kas tagad spēlē izlasē viņime ir reāli citi uzdevumi.Piemēram RM vispār klusi,jo zin ko vajag un izdaris ko vajag

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:02, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Visi lielie darijumi tomēr bus pēc Copas un EČ.Spēlētāji,kas tagad spēlē izlasē viņime ir reāli citi uzdevumi.Piemēram RM vispār klusi,jo zin ko vajag un izdaris ko vajag
Real vienīgais ar ko pagaidām ir atzīmējušies, ir cīņa par Moratu

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:40, pirms 8 gadiem
No sirds par USA rakstīja: Real vienīgais ar ko pagaidām ir atzīmējušies, ir cīņa par Moratu
Par kādu tu cīņu tu runā? Tiesības uz MOratu pieder RM un RM grib,lai ātrāk viņš pārdodas papildus naudai

     [+] [-]

, 2016-06-08 22:47, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Par kādu tu cīņu tu runā? Tiesības uz MOratu pieder RM un RM grib,lai ātrāk viņš pārdodas papildus naudai
Neprecīzi izteicos, citi cīnās par viņu, kur iesaistīti ir arī Real, kas negrib tik viegli atlaist, un dabūt kaut ko sev

  -1 [+] [-]

, 2016-06-08 23:16, pirms 8 gadiem
tādus panākumus kādus var sasniegt Real Madrid, ar Mančesteru ir vienkārši grūti izdarīt, jo pašlaik viņi nav tāda kalibra klubs.

subjektīvs vērtējums, bet par topiku paldies!
1 2 3 4 114 komentāri