Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

SASPERJODS piedāvā - Latvijas Virslīgas 2. kārtas TOP 10

SASPERJODS piedāvā - Latvijas Virslīgas 2. kārtas TOP 10
Kā jau solīju, pēc katras kārtas piedāvāšu savu – Latvijas Virslīgas ļoti liela cienītāja – viedokli par to, ar ko katra komanda izcēlās. Gan labā, gan sliktā nozīmē, sarindojot tās ar vislabāko novērtējumu.
Vērtējiet, piekrītiet, apšaubiet un diskutējiet!!!

1 – Skonto (10-vieta iepriekšējās kārtas topā). No pīšļiem pie dieviem. Uzvarēts čempions ir pirmās vietas cienīgs apstāklis. Futbola speciālisti jau Siņeļņikovu zināja pirms 2 gadiem, bet šķiet šogad būtu vērts pasekot šim spēlētājam, jo ir vienīgais, kas guvis vārtus abās spēlēs.
2 - Rīgas Daugava (8) izcīnīja pirmo uzvaru sezonā. Apsveicami – labs dopings turpmākajam startam. Vārtus guva puisis, kam jāpievērš uzmanība turpmāk, jo īpaši tāpēc, ka tas ir latvietis – Kārkliņš.
3 – Jelgava (6) izcīnījusi grūtu uzvaru un sāk ieņemt savam ieguldītajam darbam atbilstošu vietu.
4 - Jau otrajā kārtā pret TOP 4 komandu Spartaks (3) uzspīd, taču veiksme nestāvēja klāt.
5 – Metalurgs (2) turpina nesatricināmi. Spēle varētu būt labāka, bet punkti birst, lai gan golus sit aizsargi ar retiem izņēmumiem. Kas ir Kas - to mēs redzēsim 8 APR – Lieldienu Lielajā Spēlē!!!
6 – Daugavpils Daugava (4) joprojām ir pirmajā vietā līgā, tiesa pateicoties uzvarai, kas nāca debitantkomandas vienas vienīgas neuzmanības vai pat paviršas epizodes dēļ.
7 – Jūrmala (1) parādīja ļoti cienīgu sniegumu pret Metalurgiem, bet pret tik pieredzējušu komandu punkti nāks grūti un ar lielu veiksmes palīdzību. Kārtas antizvaigzne Burņins. Uznācis uz maiņu, nopelna 1 min laikā sarkano kartiņu
8 - Metta (5) šķiet nav vēl adaptējusies Virslīgai, tiesa Metta ir izpelnījusies futbola cienītāju interesi, šoreiz gan vairāk ar kuriozu pieskaņu - bumbai pārlidoja pāri žogam un ielidoja blakus esošajā Mārupītē, apsargam to izvilkt palīdzēja... diskvalificēts futbolists, pieturot kārtībsargu, kamēr viņš stiepās iekšā upē,…
9 – Čempioniem (9) pagaidām neveicas. Ieskrieties nebija laika, jo 2 kārtā bija jau pretī SKO un nākamajā kārtā nāks LM. Zaudējuma pret Skonto liels iemesls ir Podpalija kārtējā atrašanās tribīnēs. Droši varam vismaz 1p ierēķināt Ventspils komandai šādi norakto punktu lauciņā. Pēc nedēļas 1. apļa centrālā spēle pret LM ar intrigu – vai beidzot FKV mājās uzvarēs LM???
10 – Gulbēniešiem (7) jāsaņemas, jo citādi pērnie medaļnieku regulārie aplaupītāji, pārvērtīsies par pastarīšiem