Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"EXEL Ziemassvētku jampadracī" uzvar "Vaidava"

Pagājušo sestdien Kocēnu sporta namā norisinājās florbola turnīrs "EXEL Ziemassvētku jampadracis". Tajā uzvaras laurus plūca leģendārā "Vaidava", kas uz turnīra laiku atkal bija apvienojusies.

Turnīra spēles norisinājās Ziemaasvētku meldiņu pavadībā un svētku gars bija jūtams arī spēlētājos. Turnīra svētku tematikai bija pieskaņojušās arī vairākas komandas, Ziemassvētku noskaņu atrādot kā komandu nosaukumā, tā sporta tērpos un pat ekipējumā. Un kā gan bez neiztrūkstošā Ziemassvētku vecīša, kurš dalīja saldumus kā skatītājiem, tā spēlētājiem. Tāpat turnīram odziņu piešķīra soda metieni katras spēles beigās, to uzvarētājs tika pie punktiem kopvērtējuma tabulā.

Spēlē par trešo vietu tikās lielāko pārsteigumu autori "Burtnieku novads", kuri grupu turnīrā piekāpās vien spēcīgajai "Vaidavai", un "KlimaPro Grinču Tīms", kas savā sastāvā apkopojis galvenokārt "Rubenes" meiteņu komandas un "Lekringa" vīriešu komandas spēlētājas un spēlētājus. Pēc bezvārtu neizšķirta pamataikā, sekoja gara soda metienu sērija (jāuzteic abu komandu vārtsargi!), kurā "Grinču tīmam" uzvaru izrāva Andris Rajeckis.

Finālā droši iesoļoja leģendārā "Vaidava" ar Aigaru Belasovu, Aināru Zelču, Jāni Inģistu, Ivaru Jēkabsonu, Jāni Bagātu, Gunti Švernu, Māri Miķelsonu un citiem zināmiem florbolistiem sastāvā. Vārtos reiz par zirnekli dēvētais Gints Skrastiņš. Pretiniekos "Salmingsports", kas apvienojis ne mazāk zināmus florbolistus - Mārtiņš Druvkalns, Toms Rīsmanis, Krišjānis Zeps, Jānis Belasovs un citi. Pirmie pie vārtu guvuma tika tieši pēdējie, taču "Vaidavas" pieredzējušiespēlētāji nepadevās un spēles izskaņā laukumā sūtot sesto spēlētāju, 23. sekundes pirms pamatlaika beigām spēja izraut neizšķirtu. Pēc Jāņa Ingista piespēles precīzs bija Aigars Belasovs. Pēcspēles soda metienos "Salmingsports" vārtus gūt nespēja, savukārt "Vaidavai" vēlreiz precīzs bija Belasovs.

Turnīra simboliskā izlase

Vārtsargs: Dace Rumbiņa (KlimaPro Grinču tīms)
Aizsargs: Jānis Belasovs (Salmingsports)
Uzbrucējs: Ivars Jēkabsons (Vaidava)
Kolorītākais spēlētājs: Jānis Dainis (Vaidava)

Izmantotie resursi:
lino.lv

     [+] [-]

, 2009-12-29 15:18, pirms 14 gadiem
old school uzvar