Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

Pagājušās sezonas labākos florbolistus godinās 27. jūlijā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Pagājušās sezonas labākos florbolistus godinās 27. jūlijā
"Triobet/Ulbroka" ar čempionu kausu
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Ceturtdien, 27. jūlijā, Rīgā, kultūras pilī "Ziemeļblāzma", svinīgā ceremonijā tiks apbalvoti 2016./2017. gada sezonas labākie florbolisti un treneri. Pasākuma sākums pulksten 16.00, ierašanās no pulksten 15.00. Programmā paredzēti arī izklaidējoši priekšnesumi, bet vakara vadītāja lomu otro gadu pēc kārtas uzņemsies Renārs Zeltiņš.

Latvijas Florbola savienība uz sezonas noslēguma pasākumu aicinājusi labākos spēlētājus un trenerus, lai pateiktos viņiem par pagājušo čempionātu laikā ieguldīto smago darbu un sasniegtajiem augstajiem rezultātiem. Tiks nosaukti un apbalvoti gan visu piecu pieaugušo līgu, gan arī visu jauniešu vecuma grupu un veterānu līgu rezultatīvākie florbolisti, labākie uzbrucēji, aizsargi un vārtsargi, kā arī labākie treneri. ELVI florbola līgā vīriešiem un sievietēm tiks nosaukta simboliskā izlase, kā arī vērtīgākie spēlētāji un labākie debitanti.

Uz aizvadītās florbola sezonas noslēguma pasākumu un labāko sumināšanu laipni lūgti žurnālisti, fotogrāfi un citi mediju pārstāvji!

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...