Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:10, Did:0, useCase: 3

"Selver/Tahe" uzvarai pietiek ar vienu vārtu guvumu

"Selver/Tahe" uzvarai pietiek ar vienu vārtu guvumu
Komanda SK "Selver/Tahe"
Foto: Ritvars Raits

Šodien Latvijas Atklātā Florbola čempionāta Hipolīzings vīriešu Virslīgā noslēgusies pirmā no piecām spēlēm. Jogevā SK "Selver/Tahe" savā laukumā uzņēma "Ulbrokas" spēlētājus un ārkārtīgi mazrezultatīvā spēlē svinēja uzvaru ar 1:0.

Spēles pirmajā periodā jogevieši nopelnīja divus divu minūšu noraidījumus, bet ulbrokieši skaitliskos vairākumus realizēt nespēja. Pēc pirmajām divdesmit minūtēm rezultāts uz tablo bija 0:0.

Pēc pārtraukuma laukuma saimnieki tomēr atklāja spēles rezultātu, kad precīzs metiens padevās Raulam Kivi. Tas, kā izrādījās, bija vienīgais vārtu guvums šajā mačā, jo līdz spēles pamatlaika beigām neviens no abu komandu vārtsargiem pārspēts vairs netika. Jogevas "Selver/Tahe" svinēja uzvaru ar 1:0. Jāpiebilst, ka igauņiem šajā mačā nevarēja palīdzēt krievu leģionārs Pāvels Semjonovs, kurš nesen notikušajā pasaules čempionātā jau pirmajā spēlē guva kājas traumu.

SK "Selver/Tahe" – "Ulbroka" - 1:0 (0:0, 1:0, 0:0)

Metienu attiecība:
27:18 (7:5, 10:5, 10:8)
Rezultatīvākie:
SK "Selver/Tahe" - Rauls Kivi 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

  +1 [+] [-]

, 2010-12-18 17:28, pirms 13 gadiem
Godigi sakot , viena no retajam spelem kad ir tik mazs rezultats florbola, bet tas nozimeja ka abam komandam bijusi laba aizsardziba!

  +1 [+] [-]

, 2010-12-18 22:17, pirms 13 gadiem
es pirmo reizi redzu, ka spēle beidzas ar 1:0