Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Japānā trīs beisbolisti inficējas ar Covid-19 un zaudē ožu

Agris Suveizda

Japānā trīs beisbolisti inficējas ar Covid-19 un zaudē ožu
Foto: AFP/Scanpix

Japānas beisbola komandas Hanšinas "Tigers" prezidents Kendži Agešio paziņojis, ka trim spēlētājiem ir pozitīvas Covid-19 analīzes. Tādējādi šie trīs spēlētāji kļuvuši par pirmajiem beisbolistiem Japānā, kuriem atklāts koronavīruss. Viņiem analīzes veiktas pēc tam, kad spēlētāji sūdzējušies par ožas zaudēšanu. Līdzīgs simptoms bija arī NBA franču basketbolistam Rudi Gobēram.

Hanšinas "Tigers" spēlētāji Šintaro Fudžinami, Hajata Ito un Kenja Nagasaka esot sūdzējušies par ožas pazušanu, un pozitīvas Covid-19 analīzes viņiem atklātas nākamajā dienā pēc polimerāzes ķēdes reakcijas testa veikšanas.

"Ar nožēlu paziņoju, ka viņu analīzes ir pozitīvas. Darīsim visu iespējamo, lai kopā ar veselības centriem, vietējām amatpersonām un komandas ārstiem novērstu infekcijas izplatīšanos," sacīja komandas prezidents Agešio.

Kamēr ASV jau ir pārsniegusi 100 tūkstošu saslimšanas latiņu, bet Itālijā miruši gandrīz 11 tūkstoši cilvēku, Japānā oficiālā statistika liecina par salīdzinoši nelielu koronavīrusa izplatību. Kopš pirmā konstatētā gadījuma 14. janvārī saslimis esot nepilns pusotrs tūkstotis cilvēku, bet mirušo skaits ir 49. Vairākas Japānas sporta līgas jau bija plānojušas pamazām atsākt sacensības, tomēr paredzētie termiņi tiek atlikti.

Izmantotie resursi:
https://www.reuters.com/article/us-...

     [+] [-]

, 2020-03-28 18:58, pirms 4 gadiem
Sis man tiesam izraisija smaidu, lasot radas sajuta kam samie bumbinu saoz neviss redz, savadak nebutu pamanijusi virusa simtomus.

     [+] [-]

, 2020-03-28 19:21, pirms 4 gadiem
Zombijs rakstīja: Sis man tiesam izraisija smaidu, lasot radas sajuta kam samie bumbinu saoz neviss redz, savadak nebutu pamanijusi virusa simtomus.
Nu, ja par to redzēšanu - daudz jau nav ko redzēt, ja metējs atrodas 18.4 metru attālumā no atsitēja, bet metēji, lai arī met dažādi, taču 160/km/h ātrums nav nekas ārkārtējs (labs ir, bet ne rekords kaut kāds), tad laiks, kad bumbiņa no brīža, kad pamet metēja roku līdz brīdim, kad sasniedz ķērāja cimdu, ir īsāks par pussekundi.

Diez ko daudz ko neredzēsi, tāpēc, iespējams, jāslēdz klāt citas maņas, trešā acs un sestais prāts.