Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Gada pirmspēdējā dienā LLU Sporta centrā notiks Vecgada badmintona turnīrs

Gada pirmspēdējā dienā LLU Sporta centrā notiks Vecgada badmintona turnīrs
Publicitātes foto

Trešdien 30. decembrī no plkst. 16:30 LLU Sporta centrā piecos badmintona laukumos notiks jau tradicionālais Vecgada badmintona turnīrs. Uzaicināti gan pieredzējušie badmintona spēlētāji, gan iesācēji, kuriem būs iespēja sacensties savā starpā. Plānots, ka turnīrā piedalīsies gan LLU studentu un pasniedzēji, gan spēlētāji no Jelgavas, Ozolniekiem, Penkules un Dobeles, kā arī no Rīgas un vēl tālākām vietām.

Plānots, ka spēlētāji tiks sadalīti trijās grupās – A (ļoti pieredzējušie), B (vidēja līmeņa spēlētāji) un C (šogad sākušie). Sākotnēji tiks izspēlēts visu trīs grupu vienspēļu turnīrs, bet pēc tam izturīgākajiem būs iespēja spēlēt arī dubultspēles.

Vienlaikus ar badmintona spēlēm, pasākuma laikā spēļu starplaikos spēlētājiem un līdzjutējiem būs iespēja piedalīties ar badmintonu saistītās spēlēs, piemēram, servējot jātrāpa speciālā vietā novietotā papīrgrozā, vai arī arī partneri minūtes laikā jāveic pēc iespējas vairāk piespēles viens otram.

Vecgada badmintona turnīrs tiks rīkots arī kā saviesīgs pasākums, tai skaitā ar kafiju, piparkūkām, kā arī sarunām par piedzīvoto šogad un plāniem nākamam gadam. Dalībniekiem uz turnīru ir jāpiesakās līdz 30. decembrim, plkst. 12:00, e-pasts: jbk@jbk.lv vai tel. 26624466.

Atgādinām, kā arī 2014. gada 29. decembrī Jelgavā LLU Sporta centrā notika Vecgada badmintona turnīrs. Toreiz tas bija aizvadītā gada vietējais pirmais badmintona turnīrs, taču kopš tā laika Jelgavā ir notikuši gan vairāki badmintona turnīri, gan arī aktīvi darbojas badmintona dzīve, tai skaitā notiek badmintona treniņi sešas reizes nedēļā, Jelgavas spēlētāji ar panākumiem piedalās dažādos Latvijas un Baltijas mēroga turnīros.

Kopš LLU Sporta centra Badmintona sekcijas atjaunošanas 2014. gada oktobrī daudzi LLU studenti ir izvēlējušies badmintonu kā savu sporta veidu. 2015. gada 19. decembrī LLU studentu komanda piedalījās Latvijas čempionāta badmintonā klubu komandām finālturnīrā, iepriekš uzvarot Zemgales divīzijas kvalifikācijas turnīrā.