Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:14, Did:0, useCase: 3

Te ir darbs! Pievienojies Sportacentrs.com komandai!

Sportacentrs

Sportacentrs.com un Sportacentrs.com TV, turpinot uzlabot satura apjomu un video tiešraižu kvalitāti, meklē papildinājumu savai komandai. Meklējam:

Ārštata žurnālistus

Ar labām latviešu valodas un gramatikas, kā arī angļu, krievu un citu svešvalodu zināšanām. Jūsu uzdevums būs Sportacentrs.com redakcijas ietvaros veidot aktuālos ziņu materiālus par Latvijas un ārvalstu sporta notikumiem. Priekšroku dosim aktīviem, ambicioziem un entuziastiskiem jauniešiem, kuri ne tikai vēlas ziņas veidot mājās pie datora, bet arī klātienē apmeklēt sporta notikumus.

Darbu var veikt no jebkuras vietas, kur pieejams interneta pieslēgums.

Interesentus sutīt epastu uz janis.celmins@sportacentrs.com, norāde - ĀRŠTATA ŽURNĀLISTS.

Titru operatorus

Darbs sporta tiešraidēs ar grafiskajiem materiāliem (titriem), to aizpildīšanu un parādīšanu. Pārsvarā darbadienu vakaros un brīvdienās, pasākumu norises vietās.

Prasības:
- Pieredze darbā ar datoru – MS Excel, Internet
- Izpratne par sportu, noteikumu pārzināšana
- Spēja operatīvi reaģēt

Interesentus sutīt epastu janisc@sportacentrs.com, pievienojot nelielu aprakstu par sevi, norāde – TITRU OPERATORS.

Video montāžas speciālistus

Darbs pārsvarā ar Sportacentrs.com filmētajiem materiāliem, veidojot labāko momentu apskatus. Pārsvarā darbadienu vakaros un brīvdienās, vēlams izmantojot personīgo datortehniku.

Prasības:
- Pieredze darbā ar videomontāžas programmām
- Izpratne par sportu, noteikumu pārzināšana
- Spēja operatīvi reaģēt

Interesentus sutīt epastu janisc@sportacentrs.com, pievienojot CV vai nelielu aprakstu par sevi, norāde – VIDEO MONTĀŽAS SPECIĀLISTS.

Gaidām interesentu pieteikumus no visas Latvijas!