Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Džavadovs Rīgā kļūst par Eiropas čempionu WKN versijā

Ints Megnis
Ints Megnis

Džavadovs Rīgā kļūst par Eiropas čempionu WKN versijā
Zaurs Džavadovs (pa labi) un Jozefs Kolodzejs pirms cīņas. Foto: LNK Boxing

Latviju pārstāvošais azerbaidžāņu cīkstonis Zaurs Džavadovs sestdien "Arēnā Rīga" cīņu šovā "LNK Boxing" pieveica slovāku Jozefu Kolodzeju un kļuva par Eiropas čempionu WKN versijā.

Džavadovs vēl nesen bija pasaules un Eiropas čempions KOK versijā, tomēr pašlaik šo organizāciju ir atstājis. Viņam pirms šīs cīņas bija 11 uzvaru sērija un sportists pirms cīņas Džavadovs bija paudis, ka šī piecu raundu cīņa vidējā svara kategorijā viņam būs pakāpiens karjerā uz nākamo līmeni. WKN ir viena no vadošajām pasaules kikboksa organizācijām.

Jau pirmajā raundā Džavadovs parādīja savu pārsvaru. Kaut otrajā raundā arī viņam nācās izlaist kādu sitienu, tajā viņš pirmoreiz noguldīja pretinieku uz dēļiem. Slovāks gan cēlās kājās un izturēja vēl divus raundus, bet ceturtajā raundā Džavadovs vēlreiz noguldīja pretinieku un duelis tika apturēts. Visticamāk, Džavadovs cīņas laikā salauza pretiniekam degunu.

Šī sestdien bija jau otrā titula cīņa - duelī par LNK organizācijas piešķirto Eiropas čempiona titulu pēc MMA noteikumiem francūzis Abdelmumens Msats pieveica Latvijas cīkstoni Daniku Vesnenoku, kuram tika izlauzta kāja.

Vēl ar uzvaru pirmajā raundā MMA debitēja mūziķis Deniss Stepanovs, kuru ringā izveda reperis Reiks, tāpat pēc punktiem uzvarēja Kristaps Bulmeistars, divu ārzemju sportistu duelī panākumu svinēja ukrainis Volodimirs Skripka, labu cīņu aizvadīja un uzvaru guva Oskars Grosmanis, kamēr Mārcis Grundulis ar vienbalsīgu tiesnešu lēmumu pieveica Riodežaneiro olimpisko spēļu dalībnieku Svjatoslavu Sviridu no Ukrainas.

Tāpat smagu uzvaru pēc punktiem izcīnīja Andrejs Pokumeiko, kamēr panākumu jau pirmajā minūtē izcīnīja Kristaps Zutis.

Turpinājumā vēl cīņas atlikušas spēcīgajiem Nikolajam Grišuņinam un Ričardam Bolotņikam, bet šova kulminācija būs Kaspara Kambalas atgriešanās cīņa boksā.

Svētdienas vakarā cīņu šovu ierakstā būs iespējams vērot Sportacentrs.com TV kanālā.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-23 22:51, pirms 5 gadiem
Paga,kāju izlauza,jeb pielietoja kādu no sāpju paņēminiem un pretinieks padevās ?! Ziniet,tur ir milzu atšķirība

  -1 [+] [-]

, 2019-03-23 23:03, pirms 5 gadiem
Nu te jau kā Latvijas radio ziņās: "Kaut otrajā raundā arī viņam nācās izlaist kādu sitienu, tajā viņš pirmoreiz nokautēja pretinieku. Slovāks gan cēlās kājās un izturēja vēl divus raundus"

  -1 [+] [-]

, 2019-03-23 23:06, pirms 5 gadiem
tika izlauzta kāja

es atvainojos par jautājumu- klāt nebiju, bet tad tādā gadījumā viņu aizveda ar ātrajiem..?? Jo tomēr smaga trauma. Jeb raksta autors ir pillā..?