Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Arī UFC svītro notikumus, bet Habiba un Fergusona cīņu plāno aizvadīt ārpus ASV

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī UFC svītro notikumus, bet Habiba un Fergusona cīņu plāno aizvadīt ārpus ASV
UFC prezidents Deina Vaits. Foto: AP/Scanpix

UFC prezidents Deina Vaits paziņojis par nākamo trīs pasākumu atcelšanu, vienlaikus viņš norādījis, ka turpinās sagatavošanās cīņai starp Habibu Nurmagomedovu un Toniju Fergusonu, kuras oriģinālais datums ir 18. aprīlis.

UFC bija viens no pēdējiem sportiem, kas koronavīrusa dēļ nebija atcēlis notikumus – vēl pagājušās nedēļas nogalē Brazīlijā norisinājās cīņas, tiesa, pie tukšām tribīnēm. Pēc tam organizācijas prezidents Deina Vaits atklāja, ka darbs turpinās un cīņas notiks, tomēr nevarēja pastāstīt plašāk par norises vietām, jo Ameriku ieskauj arvien stingrāki pulcēšanās ierobežojumi.

Tagad Vaits paziņojis par nākamo trīs notikumu atcelšanu. Viņš saviem darbiniekiem e-pastā klāstījis, ka UFC bija gatavs turpināt un aizvadīt cīņas 21. un 28. martā, kā arī 11. aprīlī, tomēr Baltā nama rekomendācija izvairīties no desmit vai vairāk cilvēku pulcēšanās vienuviet pielikusi punktu plānam.

"Šajā biznesā esmu 20 gadus, un mēs atrodam veidus, kā sarīkot pasākumus, neskatoties uz nekādiem šķēršļiem. Taču šoreiz situācija ir citāda. Tas ietekmējis visu pasauli, un nekas nav svarīgāks par jūsu un jūsu ģimeņu veselību," Vaits rakstīja saviem darbiniekiem.

Darbība apturēta līdz 11. aprīlim, bet nedēļu vēlāk paredzēta, iespējams, šī gada lielākā cīņa – Habibs Nurmagomedovs pret Toniju Fergusonu. Vaits atzinis, ka UFC turpinās promoutēt pasākumu, lai gan norises vietu nezina.

"Tonijs pret Habibu cīnīsies. Viss notiks. Gatavojoties sekosim rekomendācijām – nekur neatradīsies vairāk par desmit cilvēkiem. Ceram, ka situācija līdz aprīlim būs skaidrāka un ka cīņa notiks. Domāju, ka pastāv ļoti liela iespēja, ka cīņa notiks ārpus ASV, bet tā notiks," teica Vaits. Viņš atzina, ka sarīkot cīņu ASV būs neiespējami, jo cīņas norisei un atspoguļošanai nepieciešami vairāk nekā desmit cilvēki vienuviet.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mma/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-03-17 12:37, pirms 4 gadiem
Krievija. Tur corona netraucē organizēt sporta pasākumus, turklāt Khabibs ir vietējā superzvaigzne.

     [+] [-]

, 2020-03-20 15:36, pirms 4 gadiem
Abu Dhabi