Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīkstone Grigorjeva sasniedz Pasaules kausa finālu un tiksies ar pasaules čempioni

Agris Suveizda

Cīkstone Grigorjeva sasniedz Pasaules kausa finālu un tiksies ar pasaules čempioni
Anastasija Grigorjeva. Foto: unitedworldwrestling.com

Latvijas cīkstone Anastasija Grigorjeva Serbijas galvaspilsētā Belgradā sasniegusi individuālā Pasaules kausa finālu svara kategorijā līdz 62 kilogramiem.

Četrkārtējā Eiropas čempione un divu pasaules bronzu ieguvēja Grigorjeva sacensības sāka ceturtdaļfinālā, ar 6:4 pārspējot vācieti Luīzu Nīmešu, kura pirms diviem gadiem kļuva par pasaules čempioni U23 vecuma grupā. Savukārt pusfinālā 30 gadus vecā daugavpiliete ar 10:9 uzveica arī ukrainieti Ilonu Prokopevņuku, kuras rēķinā ir divi Eiropas U23 tituli un arī Eiropas pieaugušo čempionāta bronza.

Finālā rītvakar Grigorjeva cīnīsies pret 27 gadus veco Kirgizstānas sportisti Aisulū Tinibekovu, kura pirms gada Nursultanā kļuva par pasaules čempioni. Viņa sacensības sāka ar kvalifikācijas kārtu, tajā ar 10:0 sakaujot rumānieti Kristu Inči, ceturtdaļfinālā sekoja 10:0 arī pret turcieti Džansu Aksoju, bet pusfinālā ar 13:2 tika pieveikta krieviete Ļubova Ovčarova.

Rītvakar Grigorjevas fināls gaidāms vakara noslēdzošajā sesijā, kas plkst. 19:00 pēc Latvijas laika sāksies ar piecām svara kategorijām dāmu brīvajā cīņā.

Izmantotie resursi:
https://unitedworldwrestling.org/ev...