Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

"LNK Fight Night 16": Džavadovam WKN "International" tituls, Ramlavam uzvara ar nokautu

Rolands Eliņš

"LNK Fight Night 16": Džavadovam WKN "International" tituls, Ramlavam uzvara ar nokautu
Zaurs Džavadovs un Sebastians Fapso pirms cīņas. Foto: LNK Boxing

Vakar vakarā „Studio 69” Rīgā norisinājās „LNK Fight Night 16” cīņu šovs, kura galvenajā cīņā Artjoms Ramlavs pārspēja Vācijas bokseri Ahmetu Cisaku, bet vienīgajā titulcīņā Zaurs Džavadovs pēc punktiem pārspēja slovāku Sebastianu Fapso, iegūstot kikboksa organizācijas WKN „International” čempiona titulu vidējā svara kategorijā.

Latvijas vadošais kikbokseris Zaurs Džavadovs vakardien aizvadītajā cīņu šovā sacentās ar Sebastianu Fapso, Slovākijas cīkstoni, kurš ir savas valsts čempions WKN versijā. Džavadovam šī bija pirmā cīņa kopš iepriekšējā gada. Viņš jau iepriekš bija ieguvis WKN Eiropas čempiona titulu un bija plānots, ka šogad varēs cīnīties par pasaules čempiona titulu, taču šie plāni pandēmijas dēļ tika grozīti.

Džavadovs cīņā pret Fapso guva drošu uzvaru pēc punktiem, tiesnešiem vienbalsīgi piešķirot viņam uzvaru. Azerbaidžānā dzimušais Latvijas kikbokseris līdz ar to pagarināja savu uzvaru sēriju līdz 14 panākumiem pēc kārtas un viņa karjeras bilance uzlabota līdz 39-10.

Vakara galvenajā cīņā Artjoms Ramlavs savu bilanci uzlaboja līdz 12-1, ar nokautu pieveicot Vācijas bokseri Ahmetu Ciceku (13-7). Ramlavs pie savas uzvaras tika jau cīņas pirmajā pusē.

Aizraujoša cīņa tikmēr bija starp Milanu Volkovu un iepriekš kikboksā ar panākumiem startējušo Kristapu Zīli. Tā tika aizvadīta pēc boksa noteikumiem pirmajā smagajā svarā, un Volkovam tā bija debija šajā svarā, bet Zīlem – debija profesionālajā boksā. Pirmajos divos raundos Volkovs bija pārāks, taču Zīle atlikušajos četros raundos spēja cīņas gaitu pagriezt savā virzienā. Uzvarētājs gan netika noskaidrots, jo tiesneši lēma par neizšķirtu.