Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Briedis nākamajā cīņā, iespējams, cīnīsies uzreiz par divām jostām

Krišs Upenieks

Briedis nākamajā cīņā, iespējams, cīnīsies uzreiz par divām jostām
Mairis Briedis
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

Latvijas labākā boksera Maira Brieža pārstāvis Raimonds Zeps sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka šobrīd pastāv vairāki varianti, kuri bokseri varētu būt nākamie Brieža pretinieki cīņā par WBC jostu, bet skaidrs, ka cīņa notiks līdz 1. martam.

WBC pirmā smagā svara titula īpašnieks Tonijs Beljū aizvadītajā nedēļā paziņoja, ka nākamo cīņu aizvadīs smagsvaros pret citu Lielbritānijas sportistu Deividu Heju, nevis pret obligāto pretendentu Mairi Briedi: ''Tas nozīmē, ka nebūs Beljū. Jau ar Mairi runājām, ka pretinieks nav svarīgākais, ja skaidri dodies uz savu mērķi. Tagad notiek sarunas ar WBC un skaidrs, ka Briedim ir jāaizvada nākamā cīņa par WBC jostu,'' pašreizējo situāciju sarunā ar Sportacentrs.com komentēja Maira pārstāvis Raimonds Zeps.

''Tagad jāskatās, kāds būs lēmums no WBC puses. Varianti ir dažādi. Varbūt Floresam iedot vēl vienu iespēju, jo viņš nav apmierināts par to, ar kādu sitienu tika pieveikts cīņā pret Beljū. Pats Beljū šo titulu vēlas iesaldēt. Ko tas nozīmē? Beljū tagad iet vienu kategoriju augstāk ar domu, ka varēs atgriezties pirmajā smagajā svarā. Piemērs ir Drozds, kurš ieguva traumu un saprata, ka nevarēs cīnīties, bet saglabāja iespēju atgriezties un izaicināt titula īpašnieku. Tagad jāskatās par kādiem nosacījumiem vienosies Beljū. Vienkārši varbūt viņam nebūs jāiet viss reitinga ceļš, bet nosacīti būs pirmā roka, lai izaicinātu jostas īpašnieku,'' turpināja Zeps.

Maira pārstāvis arī komentēja, cik lielas bijušas iespējas, ka Mairim izdodas vienoties ar Beljū par cīņas aizvadīšanu. ''Viss bija atkarīgs no Heja. Arī Hejs vēroja situāciju. Viņam bija cerība, ka nenotiek Džošua un Kļičko cīņa un tādā gadījumā viņš, iespējams, tiktu pie cīņas ar Džošua, ko viņš agrāk vai vēlāk grib. Vienu brīdi jau likās, ka viņiem ar Beljū neizdosies vienoties. Tagad viņš ir pārliecināts, ka uzvarēs. Viņš nesaskatu nekādu risku, ko ir teicis arī privātās sarunās. Tagad vienkārši ir iespēja nopelnīt. Arī Beljū gadījumā nav nekāds noslēpums, ka nauda bija svarīga.''

Zeps arī sīkāk pastāstīja par veidu, kā WBC varētu izvēlēties Briedim nākamo pretinieku. ''WBC ir savs reitings. Tur pašlaik aiz Brieža ir Marko Huks. Viņam, starp citu, tagad ir arī IBO josta. Vai Briedis tādā gadījumā varētu cīnīties uzreiz par divām jostām? Tāds variants pastāv, bet viss ir atkarīgs no tā, kā izdosies vienoties. Tie ir jautājumi, kas tagad ir dienas kārtībā. Tas scenārijs ir tāds, ka WBC pasaka, pret ko jācīnās un tad mēs savstarpēji mēģinām vienoties par nosacījumiem. Tagad ar Beljū bija tāda situācija, ka čempionam tiek 70 procenti no honorāra, bet obligātajam pretendentam 30, kas ir tāda standarta prakse. Tagad tā nebūs. Tie 70 procenti ir tikai čempionam, bet tagad būs jāvienojas.''

Tāpat Zeps atklāja, ka Mairis negrasās kardināli savi mainīt arī pēc Beljū izteikumiem, kad brits neslēpa, ka varbūt pat vēlētos, lai Briedis runā vairāk. ''Mairis negrib sevi lauzt. Arī Kļičko daudz nerunāja. Ir profesionāļi, kas izdara savu darbu un tad var arī kaut ko parunāt. Domāju, ka mēneša laikā noteikti jau varēsim skaidri paziņot pretinieku. Šobrīd arī menedžeris Alberts Siesta ir iesaistīts. Sarunas notiek. Līdz 1. martam cīņai noteikti jābūt, lai gan WBC atkal var izskatīt situāciju, ka tagad ir jāmeklē pretinieks.''

1 2 44 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2016-11-28 12:44, pirms 7 gadiem
Diezgan labs šis pavērsiens priekš Brieža ,ja reiz pareizi esmu visu sapratis ,bet ja kļūdos palabojiet. Tā tād honorārs par cīņu varētu tikt dalīts uz pusēm un iepriekšējo 30% vietā ,tagad saņems 50 ,kas nebūt nav mazsvarīgi priekš mūsēja boksera. Tad tālāk ,ja Briedis uzvar un obligāto pretendentu ieceļ Beljū mūsējais ,tagad var noteikt visu pats un nedaudz paspēlēties ar angli, kā to šis darīja iepriekš ar Briedi .

  +7 [+] [-]

, 2016-11-28 12:45, pirms 7 gadiem
Galvenais, lai tiek pie šanses cīnīties par titulu, nevis aizkulisēs viņu atkal provēs aizbīdīt....
Floress, laikam, būtu ideāls variants, tāpat kā Beljū, Huks jau šķiet drusku nopietnāks vīrs.
Ļoti ceru, ka Mairim sanāks

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 13:14, pirms 7 gadiem
Tikai pa taisno un ne likumot,tas ir pareizakais . Lai veicas !

  -1 [+] [-]

, 2016-11-28 13:39, pirms 7 gadiem
Tā kā Huks pirms nedēļas 12 raundus sitās ar Kučeru (uzvarēja pēc punktiem), cīņa varētu būt ne ātrāk kā februārī. Huks jau tāds krogus kauslis- drīzāk bīstams, nekā spēcīgs. Pret viņu tā īpaši jāgatavojas (jāpaskatās kā Glovackis pret šo cīnijās). Ja Huks sašķiebj ģīmi, tad tūlīt nesīsies virsū plaši airēdams ar abām rokām.

  +9 [+] [-]

, 2016-11-28 13:45, pirms 7 gadiem
Tas bokss gan ir tik sajaats ar visaam shitto izdosies vai neizdosies vienoties. Kaapeec nevar buut kaa citos sporta veidos - ir kalendaars unir jaamauc....nav variantu kko nevienoties...ta jau ble Cavs ar varetu pateikt aa nee negribam ar warriors shohad speeleet....

  +2 [+] [-]

, 2016-11-28 13:53, pirms 7 gadiem
Bezjēdzīgā komercializāciju sportu dzen strupceļā.
Profesionālā boksā valda totāls bardaks. Neskaitāmas versijas, vairāki čempioni katrā savaru kategorija, kas devalvē šos it kā čempionu titulus. Jā, tur grozās lielas naudas, bet cik tiek pašiem ;; čempioniem;;.
Kādreiz katrā svaru kategorijā bija viens čempions un tos atceras gadu desmitiem, kas tagad pateiks, kurš ir īstais čempions no vairākām versijām. Katrā ziņā olimpiskā čempiona gods būtu daudz augstāk vērtējams, nekā kāda josta daudzajās boksa čempionu versijās.

  +4 [+] [-]

, 2016-11-28 13:53, pirms 7 gadiem
Shed rakstīja: Tas bokss gan ir tik sajaats ar visaam shitto izdosies vai neizdosies vienoties. Kaapeec nevar buut kaa citos sporta veidos - ir kalendaars unir jaamauc....nav variantu kko nevienoties...ta jau ble Cavs ar varetu pateikt aa nee negribam ar warriors shohad speeleet....
kalendārs ir olimpiskajās spēlēs, tālāk ir konkrētas boksa organizācijas pasākumi, kuros viņi rīkojas kā grib. Briedim nekas liels tur nespīd ilgtermiņā, jo viņš nav loxs. Cīnas sporta veidu faniem patīk, kad kaujas divi loši un lielākais losis vinnē, piemēram, Konors Makgregors pilnīgs idiots, bet visi starā. Briedis ir ļoti nosvērts un mierīgs, neceļ ap sevi baigo ažiotāžu, kas nav saistīta ar sportiksajiem sasniegumiem, tādēļ ir ļoti grūti pārdot viņa cīņas. Tas arī iemesls, kādēļ viņš vēl nav absolūtais čempions un vēl kādu laiku nebūs.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-28 13:54, pirms 7 gadiem
Shed rakstīja: Tas bokss gan ir tik sajaats ar visaam shitto izdosies vai neizdosies vienoties. Kaapeec nevar buut kaa citos sporta veidos - ir kalendaars unir jaamauc....nav variantu kko nevienoties...ta jau ble Cavs ar varetu pateikt aa nee negribam ar warriors shohad speeleet....
Ir tāda lieta kā atkopšanās pēc cīņas ,kuru nevar tā vienkārši paredzēt . Cik ilgu laiku ,tas aizņems .

  +9 [+] [-]

, 2016-11-28 14:19, pirms 7 gadiem
Atgādinu, kas ir Manuels Čars, super smagā kategorija tur pat kur Klitčko. 34 cīńas un 30 uzvaras, 17 no tām ar nokautu. Kurš kruīzeris grib sajust Maira spēku, zinot ka Mairis Čaru aizsūtija gulēt ātrāk nekā krievu smagsvaru superzvaigzne Povetkins. Domāju, ka Mairis neslikti izskatītos arī supersmagajā kategorijā, ne velti bija regulārs sparingpartneris Klitčko. Vienīgi pats Mairis nevēlas supersmago kategoriju, pret Manuelu Čaru nebija izvēles, tā bija iespēja un šo iespēju izmantoja.

 +10 [+] [-]

, 2016-11-28 14:24, pirms 7 gadiem
Vairākas organizācijas, dažādas jostas, čempioni it visur. Nav brīnums, ka cilvēkiem interese pēdējos gados ir zudusi un pievēršas vairāk mma pasaulei.
Un varam salīdzināt, kā no Taisona laikiem ir bokss regresējis un kā mma attīstījies. Ok, ja neskaita to Floida un Pacquiao cīņu, kura piesaistīja baigāko uzmanību, bet neintrālam skatītājam bija gadsimta vilšanās nevis gadsimta cīņa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 14:47, pirms 7 gadiem
sasmeejos rakstīja: Diezgan labs šis pavērsiens priekš Brieža ,ja reiz pareizi esmu visu sapratis ,bet ja kļūdos palabojiet. Tā tād honorārs par cīņu varētu tikt dalīts uz pusēm un iepriekšējo 30% vietā ,tagad saņems 50 ,kas nebūt nav mazsvarīgi priekš mūsēja boksera. Tad tālāk ,ja Briedis uzvar un obligāto pretendentu ieceļ Beljū mūsējais ,tagad var noteikt visu pats un nedaudz paspēlēties ar angli, kā to šis darīja iepriekš ar Briedi .
Zini citreiz 30% ir vairāk kā 70% kur nu vēl 50, jo šajā sporta veidā nauda tiek meklēta uz konkrētu cīņu un uz konkrētu uzvārdu, tā ka %nav svarīgākais.

  -4 [+] [-]

, 2016-11-28 15:01, pirms 7 gadiem
mxs rakstīja: kalendārs ir olimpiskajās spēlēs, tālāk ir konkrētas boksa organizācijas pasākumi, kuros viņi rīkojas kā grib. Briedim nekas liels tur nespīd ilgtermiņā, jo viņš nav loxs. Cīnas sporta veidu faniem patīk, kad kaujas divi loši un lielākais losis vinnē, piemēram, Konors Makgregors pilnīgs idiots, bet visi starā. Briedis ir ļoti nosvērts un mierīgs, neceļ ap sevi baigo ažiotāžu, kas nav saistīta ar sportiksajiem sasniegumiem, tādēļ ir ļoti grūti pārdot viņa cīņas. Tas arī iemesls, kādēļ viņš vēl nav absolūtais čempions un vēl kādu laiku nebūs.
Tieši Makgregora šovmeņa dotību dēļ ar lielu interesi viņam sekoju līdzi. Turpretī, ja Briedis būtu citas valsts cīkstonis, mani viņš absolūti neinteresētu. Sjesta saka, ka Kļičko ar nerunāja, taisnība, bet izņēmums nenorāda uz tendenci. Vai nu esi kluss, bet izcils, vai nu skaļš un pieprasīts. Briedim sava izcilība vēl ir jāpierāda.

  -2 [+] [-]

, 2016-11-28 15:12, pirms 7 gadiem
Belju skaidri pateica- ja Briedis grib cīņu, viņam ir jāsāk runāt! Kamēr Briedis nebūs britu ziņu portālos, tikmēr tur nebūs intereses par nevienam nezināmu džeku no zemeņu lasītāju valsts! Tikmēr nevarēs piesaistīt naudu cīņai! Vai tiešām to nesaprot ne pats Mairis ne viņa promotieri! Kļičko ir no milzu tirgus, bet Briedim ir jarunā!!!!

  +3 [+] [-]

, 2016-11-28 16:04, pirms 7 gadiem
Profesionālā boksa organizācijas ir vienkārši nožēlojamas.. "vienošanās", "iespējams", "varbūt dot otru iespēju" - atvainojiet, bet kas tā par huiņu? Jābūt taču definētiem noteikumiem, reglamentam, nevis katru reizi vadās pēc principā "kurš variants piepildīs kabatas".
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-11-28 16:27, pirms 7 gadiem
Heilijs rakstīja: Belju skaidri pateica- ja Briedis grib cīņu, viņam ir jāsāk runāt! Kamēr Briedis nebūs britu ziņu portālos, tikmēr tur nebūs intereses par nevienam nezināmu džeku no zemeņu lasītāju valsts! Tikmēr nevarēs piesaistīt naudu cīņai! Vai tiešām to nesaprot ne pats Mairis ne viņa promotieri! Kļičko ir no milzu tirgus, bet Briedim ir jarunā!!!!
Salīdzināt kā boksējas Mairis un kā Kličko ir 2 dažādas lietas. Ja brāļi Klitčko boksējas garlaicīgi, vienveidigi un vienalga ar to stilu izcīnija titulus un miljonus. Mairis boksē diezgan skatāmu boksu, daudz skatāmāku nekā Klitčko regulārā klinčošana. Cilvēki tagad izvēlas maksāt par nokautiem un asinīm, tamdēļ MMA ir ņēmis priekšroku. Vai tad Muhameds Alī arī daudz brauca ar muti, neesmu neko dzirdējis?

  +2 [+] [-]

, 2016-11-28 17:07, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Salīdzināt kā boksējas Mairis un kā Kličko ir 2 dažādas lietas. Ja brāļi Klitčko boksējas garlaicīgi, vienveidigi un vienalga ar to stilu izcīnija titulus un miljonus. Mairis boksē diezgan skatāmu boksu, daudz skatāmāku nekā Klitčko regulārā klinčošana. Cilvēki tagad izvēlas maksāt par nokautiem un asinīm, tamdēļ MMA ir ņēmis priekšroku. Vai tad Muhameds Alī arī daudz brauca ar muti, neesmu neko dzirdējis?
Garlaicīgi boksējās Vladimirs. Cilvēki izvēlās maksāt par stāstu pirms cīņas , par viņu galvā uzburtu ideju starp labo un ļauno varoni. Mairis ir līdz vemšanai pareizs. Protams ir jauki būt nācijas varonim, bet vēl jaukāk ir paskatīties savā kontā un redzēt tur sešas nulītes zinot, ka būs vēl pelnošas cīņas. Kāpēc , lai kādu ārpus Latvijas intresētu viņa cīņas ?

Ali bija visu laiku lielākais dir@ējs boksa vēturē viņš bija iemesls kāpēc bokseri vispār sāka murgot.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-28 17:08, pirms 7 gadiem
Cik atceros tad Muhameds Alī bija baigais runātājs. Iespējams ar viņu arī šis "teātris" pirms cīņām sākās.

  -2 [+] [-]

, 2016-11-28 17:09, pirms 7 gadiem
Ārprāts, kas par politiku tur apakšā.. Pilnīgs trakums, ka mūsdienās divi veči nevar pat normāli izkauties bez politikas un komercijas.

  -3 [+] [-]

, 2016-11-28 17:30, pirms 7 gadiem
Gan jau Maira menedžments zina, ko dara.. Bet mani mazliet kaitina, ka viņš nerunā. brīžiem liekas, ka nav ko teikt vai arī neprot neko pateikt... tipa - sila estj, uma njinada, visus sitam, kas nāk, bet tiklīdz jāizsaka domas, tā nekā - jo nav jau to domu... Mēs taču zinām, ka tā nav... Nu, Mairi, paņem izsūti relīzes, ieliec kaut ko instagramā niknu. Uzliec uz boksa maisa Beljū seju un uzsit, vismaz būtu kaut kas, par ko portāliem rakstīt...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 17:39, pirms 7 gadiem
kupers rakstīja: Cik atceros tad Muhameds Alī bija baigais runātājs. Iespējams ar viņu arī šis "teātris" pirms cīņām sākās.
Ali vārdos bija visai liels kretins, savu kādreizējo draugu Freizeru noniecināja drausmīgi, bet tauta pavilkās. Ali arī bija liels rasists, kas attiecas pret baltajiem cilvēkiem. Boksējās, protams, izcili.

  +4 [+] [-]

, 2016-11-28 17:57, pirms 7 gadiem
.............. rakstīja: Gan jau Maira menedžments zina, ko dara.. Bet mani mazliet kaitina, ka viņš nerunā. brīžiem liekas, ka nav ko teikt vai arī neprot neko pateikt... tipa - sila estj, uma njinada, visus sitam, kas nāk, bet tiklīdz jāizsaka domas, tā nekā - jo nav jau to domu... Mēs taču zinām, ka tā nav... Nu, Mairi, paņem izsūti relīzes, ieliec kaut ko instagramā niknu. Uzliec uz boksa maisa Beljū seju un uzsit, vismaz būtu kaut kas, par ko portāliem rakstīt...
Ķipa tam, ko Tu uzrakstīji, baigo prātu vajag? jo inteliģentāks cilvēks, jo mazāk ar muti brauc, un tieši tā arī iespējams ir Brieža problēma- viņš šim sportam vnk ir par inteliģentu. Ceru, ka viņam izdosies nopelnīt, bet tajā pašā laikā ceru, ka viņš tā dēļ nenolaidīsies līdz standarta balamutes un loha līmenim, kas diemžēl šobrīd boksā ir norma.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-11-28 19:21, pirms 7 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Bezjēdzīgā komercializāciju sportu dzen strupceļā.
Profesionālā boksā valda totāls bardaks. Neskaitāmas versijas, vairāki čempioni katrā savaru kategorija, kas devalvē šos it kā čempionu titulus. Jā, tur grozās lielas naudas, bet cik tiek pašiem ;; čempioniem;;.
Kādreiz katrā svaru kategorijā bija viens čempions un tos atceras gadu desmitiem, kas tagad pateiks, kurš ir īstais čempions no vairākām versijām. Katrā ziņā olimpiskā čempiona gods būtu daudz augstāk vērtējams, nekā kāda josta daudzajās boksa čempionu versijās.
Kas tur saržģīts es nesaprotu! Smagsvaros piemēram Kļičko visas trīs galvenās jostas turēja pie sevis cik tur tos gadus. Ieej kaut vai boxrec.com. tur visi jostu turētāju ir apskatāmi, visas kategorijas, reitingi. Vajag galvu izmantot ne tikai cepures nēsāšanai.
Olimpisko spēļu boksa formāts ir diezgan komisks, nav brīnums, ka tur piedalās pārsvarā jaunie talanti un amatieri.
Bokss ir diezgan nežēlīgs sporta vieds, tāpēc jāsaprot, ka Mairim to jostu izcīnīt īr arkārtīgi svarīgi. Viņš nav nekāds talantīgs jaunais censonis kuram viss vēl priekšā. Viņam ir jāsāk domāt, arī kā dzīvos kad beigs karjeru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 20:50, pirms 7 gadiem
arch122 rakstīja: Kas tur saržģīts es nesaprotu! Smagsvaros piemēram Kļičko visas trīs galvenās jostas turēja pie sevis cik tur tos gadus. Ieej kaut vai boxrec.com. tur visi jostu turētāju ir apskatāmi, visas kategorijas, reitingi. Vajag galvu izmantot ne tikai cepures nēsāšanai.
Olimpisko spēļu boksa formāts ir diezgan komisks, nav brīnums, ka tur piedalās pārsvarā jaunie talanti un amatieri.
Bokss ir diezgan nežēlīgs sporta vieds, tāpēc jāsaprot, ka Mairim to jostu izcīnīt īr arkārtīgi svarīgi. Viņš nav nekāds talantīgs jaunais censonis kuram viss vēl priekšā. Viņam ir jāsāk domāt, arī kā dzīvos kad beigs karjeru.
Atšķirībā no lielas daļas bokseru Mairim ar veselo saprātu ir viss kārtībā, tādēļ pēc karjeras beigām gan jau nekur nepazudīs. Paskaties, kaut vai uz to pašu Fjūriju.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-28 21:35, pirms 7 gadiem
Mairis nav parasts policists, bet gan strādā samērā vieglu darbu un viņam arī labi maksā. Varbūt citam ir ambīcijas tik augstas lai nopirktu villas, lambordzini, narkotikas, izspriecas ar plikām bikini meičām baseinā. Mairim vienkārši balamutes izpriecas nav vajadzīgas. Viņš ir vienkāršs cilvēks, ir ģimene un nevienam viņš nav parādā. Ja paskatās uz bokseriem kuri jostas tur jau ilgi tad tur no IQ nekā nav, galvas atdauzītas, tas pats Muhameds Ali ar parkinsonu slimo, kad paklausās Klitčko intervijas tad liekās ka viņš tīrāko sviestu laiž, reizēm tāds bezsakars. Vai tiešām Mairim vajag miljonus? Es domāju, ka diezvai, pēc boksa viņam darbs anyway garantēts un viegls darbs kur nav dikti jāiespringst un jāstreso.

     [+] [-]

, 2016-11-28 21:38, pirms 7 gadiem
Ja Mairis boksēsies pret Marko Huku, tur būs baigi grūti. Paskatījos highlightus pret Povetkinu, nereāls kaplis tas Huks. Mairim vajag ļoti spēcīgus sparinga partnerus gatavojoties, un tur jāgatavojas uz 12 raundiem, jo viņš nav izrubāms vispār man liekas.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-28 21:40, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Mairis nav parasts policists, bet gan strādā samērā vieglu darbu un viņam arī labi maksā. Varbūt citam ir ambīcijas tik augstas lai nopirktu villas, lambordzini, narkotikas, izspriecas ar plikām bikini meičām baseinā. Mairim vienkārši balamutes izpriecas nav vajadzīgas. Viņš ir vienkāršs cilvēks, ir ģimene un nevienam viņš nav parādā. Ja paskatās uz bokseriem kuri jostas tur jau ilgi tad tur no IQ nekā nav, galvas atdauzītas, tas pats Muhameds Ali ar parkinsonu slimo, kad paklausās Klitčko intervijas tad liekās ka viņš tīrāko sviestu laiž, reizēm tāds bezsakars. Vai tiešām Mairim vajag miljonus? Es domāju, ka diezvai, pēc boksa viņam darbs anyway garantēts un viegls darbs kur nav dikti jāiespringst un jāstreso.
A nu ka marš atpakaļ uz palātu

  -2 [+] [-]

, 2016-11-28 21:46, pirms 7 gadiem
Jau nākošajā cīņā Briedis tiks nokautēts

     [+] [-]

, 2016-11-28 21:52, pirms 7 gadiem
toms_kranihs_104137610074211 rakstīja: Jau nākošajā cīņā Briedis tiks nokautēts
Un tu arī marš uz palātu, niknais jenots tevi tur jau gaida
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-11-28 22:46, pirms 7 gadiem
mammal rakstīja: Ali vārdos bija visai liels kretins, savu kādreizējo draugu Freizeru noniecināja drausmīgi, bet tauta pavilkās. Ali arī bija liels rasists, kas attiecas pret baltajiem cilvēkiem. Boksējās, protams, izcili.
Muhameds Ali arīdzan sarīkoja boksa maču Kongo džungļos... aizraujošs, plātīgs, gudrs, lecīgs, izcils. Joprojām slavenākais bokseris, ap kuru joprojām tiek stāstītas leģendas, rakstītas grāmatas, uzņemtas filmas. Taisons varētu būt otrais slavenākais bokseris vēsturē, taču viņa atpalicība no pirmās vietas ir milzīga

  +2 [+] [-]

, 2016-11-28 22:49, pirms 7 gadiem
Āfrika12 rakstīja: Mairis nav parasts policists, bet gan strādā samērā vieglu darbu un viņam arī labi maksā. Varbūt citam ir ambīcijas tik augstas lai nopirktu villas, lambordzini, narkotikas, izspriecas ar plikām bikini meičām baseinā. Mairim vienkārši balamutes izpriecas nav vajadzīgas. Viņš ir vienkāršs cilvēks, ir ģimene un nevienam viņš nav parādā. Ja paskatās uz bokseriem kuri jostas tur jau ilgi tad tur no IQ nekā nav, galvas atdauzītas, tas pats Muhameds Ali ar parkinsonu slimo, kad paklausās Klitčko intervijas tad liekās ka viņš tīrāko sviestu laiž, reizēm tāds bezsakars. Vai tiešām Mairim vajag miljonus? Es domāju, ka diezvai, pēc boksa viņam darbs anyway garantēts un viegls darbs kur nav dikti jāiespringst un jāstreso.
M.Ali nomira šogad... Vispār par viņu gan nepiekrītu, lai tā blieztu tekstus, kā blieza Ali, tur vajag būt bagātam vārdu krājumam, kas gan nav raksturīgs daudziem mūsdienu bokseriem. Ali aizrāva, šamie nomāc. Tieši tāpēc, kā uzskatu, Briedi var bīdīt kā kluso, noslēpumaino tipāžu. Arī tādus tauta mīl!
1 2 44 komentāri